Tökeletesen egyetértek.Shimano írta: ↑2025.07.12., szomb. 11:09Nem sok mindenben értek együtt revivel,de van igazság abban amit itt mond,mutat napok óta.Én is úgy tesztelem a rendszerben matatás eredményét ahogy ő,tehát megküldöm a legnehezebb zenékkel,és mivel én egy 60-70-es évek buzi is vagyok,progrock,jazzrock,stb,így az ilyen a rendszert rendesen megizzasztó zene van nálam bőven.A tapasztalat nálam az,hogy ha pl egy későbbi "agyament" king crimsont,egy kőkemény motörhedet stb lehoz úgy a rendszer hogy érezhető bennük az a csapjunk bele a lecsóba érzés,a nyers erő,gyorsaság,és most nem ugrik be jobb jelző mint a mocskosság ami ezekben van,akkor egy mike oldfield,vagy egy vonósnégyes egy laza és könnyű reggeli lesz neki.juliush írta: ↑2025.07.12., szomb. 10:10Nem tudom, mit értesz "maszatolós" zenék alatt, de ha tényleg úgy hiszed, hogy a rendszer, ami egy "Prodigy koncert lendületét és atmoszféráját lehozza", automatikusan ugyanúgy képes lesz mondjuk egy vonósnégyes, vagy akár egy csembaló produkcióját hitelesen közvetíteni, akkor csak azt bizonyítod, mennyire nincs tapasztalatod az utóbbi műfajokkal, sem élőben, sem felvételekkel, következésképp teljesen téves elképzelésed lehet ezek hangzását illetően.revox írta: ↑2025.07.12., szomb. 09:50műfajfüggetlenség jeligére
Vannak rendszerek, melyekben nem portás van, hanem kábel és szűrő nélkűl, minden zenei stílust beenged.
Ide kell felnőni. Hiba leene azt hinni, hogy egy prodigy koncert lendületét és atmoszféráját könnyü megjeleníteni. Ami ezt lehozza, normál, ehhez képest maszatolós zenéket balkézzel megoldja. Csak én installnál nem pöcsölök, egyből a legnehezebbel ugrok nek, kerülve a fölösleges lépcsőfokoat, az idő pénz, minek húzni![]()
Van nagyon sok olyan eszementnek tűnő zene,amitől sokan fejfesztve menekülnének,ezt meg is értem,de ezek állítják a legnehezebb feladat elé a rendszereket,és ha itt jók,akkor máshol is,szerintem,de kivételek biztosan vannak,tehát ez sincs kőbe vésve.
És ha már drótos topik,na nekem pont itt nem tudnak labdába rúgni azok a hifis kábelek amiket még meg tudok venni,mert olyan bénán szólnak velük ezek a zenék,és itt pl a pro kábelek hihetőbbek,nekem.
Majd még kifejtem.csak épp sört főzök