Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kábelezzünk
Re: Kábelezzünk
Annyit mondtam, hogy egy kis lazulás belefér. Nem mindenki hangmérnök itt.
- SoundMania
- V.I.P.
- Értékelés: 1215
De téveszméket azért lehet kritizálni szakmai alátámasztásokkal meg főleg, nem?pjm írta: ↑2025.07.11., pén. 16:14A dolog egyszerű, ez egy hobbi fórum, nem szakmai.Rock60 írta: ↑2025.07.11., pén. 09:33Ok.![]()
Akkor tessék szíves lenni elmagyarázni, hogy ha az egyik rendszeren valóságosabbnak tűnik a zongora, mint a másikon, akkor hogyan fogalmazza azt meg az egyszeri hfista, hogy a szakemberek se találjanak benne kivetnivalót ?![]()
De, leszűkíthetjük ezt egy hangszedőre, vagy bármire...
Az egyikkel jobbnak, életszerűbbnek tűnik a zongora, mint a másikkal.![]()
Hogyan fogalmazza ezt meg a földi halandó ?![]()
A dolog egyszerű, ez egy hobbi fórum, nem szakmai.Rock60 írta: ↑2025.07.11., pén. 09:33Ok.![]()
Akkor tessék szíves lenni elmagyarázni, hogy ha az egyik rendszeren valóságosabbnak tűnik a zongora, mint a másikon, akkor hogyan fogalmazza azt meg az egyszeri hfista, hogy a szakemberek se találjanak benne kivetnivalót ?![]()
"Ebből azért ne vonjál le messzemenő következtetéseket.
Mindenkinek lehet rossz napja, lehet, hogy csak peched volt."
Na, ha a tiszavirágbak van rossz napja, akkor van baj.
Mindenkinek lehet rossz napja, lehet, hogy csak peched volt."
Na, ha a tiszavirágbak van rossz napja, akkor van baj.

>>Egy nemzetnél sem vagyunk alábbvalók<
Ok, értem, nem vitatom, Te voltál ott, nem volt könnyű természet...
Viszont találkoztam olyan nagyon nyájas és udvarias kereskedővel is, amelyik rengeteg baromságot összehordott, zenei tudása kb 0 volt, aztán maradék idejének nagy részét Csontos pocskondiázásával töltötte - nem mintha kérdeztem volna.
Szuper, a "Kábelezzünk" rovatban a "hangszerhűségről" átnyergeltünk az eladói/vásárlói attitűdre! 

Gyula
Hanghordozó -> Kütyük -> Zene
Hanghordozó -> Kütyük -> Zene
- dixie-chicken
- V.I.P.
- Értékelés: 2682
hasonlóval találkoztam én is...bejelentkezve mentem egy AI500-ast meghallgatni,valahol 91'-'92 környékén,még a Raday-ban,egy nagyon jó haverom érdekeit képviselni,aki akkortájt vásárolt egy pár vadiúj ESL63-as...nem igazán találtuk meg a közös nevezőt a szeánsz alattsupravox írta: ↑2025.07.11., pén. 12:46Nem vártam semmilyen hajbókolást.Rock60 írta: ↑2025.07.11., pén. 12:38Ebből azért ne vonjál le messzemenő következtetéseket.
Mindenkinek lehet rossz napja, lehet, hogy csak peched volt.
Egyébként, a hallgatózás, minden kereskedőnél időpont egyeztetéssel ment, különösen a csövesekkel. / Felfűtés./ Szerintem most is.
Ennek ellenére nem egyszer szemtanúja voltam olyan esetnek, hogy az utcáról beesett embert hellyel invitálták és a már beízzított cuccot meghallgathatta.
Egyszer jött egy érdeklődő, pont a nagy rendszer ment.
Hallgatta, hallgatta.
Aztán, mikor az árról esett szó, szinte kikérte magának, hogy az Ongaku annyiba kerül, mint az Ő új, 405 - ös Peugeot-ja... / Két milla körül./
Az az Ongaku még ma is - szinte megfizethetetlen - Ongaku, a 405 - ös meg már réges - régen söröskupakként tengeti az életét.![]()
A stílus volt a probléma.
A kábel meg kellett és fasza is volt![]()

Technics SL1300G,MoFi Mastertracker,Michael Fidler MM Pro,Musical Fidelity M6Si,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal/Teac UD-503
...it's only rock 'n' roll (but i like it)
Nem vártam semmilyen hajbókolást.Rock60 írta: ↑2025.07.11., pén. 12:38Ebből azért ne vonjál le messzemenő következtetéseket.
Egyébként, a hallgatózás, minden kereskedőnél időpont egyeztetéssel ment, különösen a csövesekkel. / Felfűtés./ Szerintem most is.
Ennek ellenére nem egyszer szemtanúja voltam olyan esetnek, hogy az utcáról beesett embert hellyel invitálták és a már beízzított cuccot meghallgathatta.
Hallgatta, hallgatta.
Aztán, mikor az árról esett szó, szinte kikérte magának, hogy az Ongaku annyiba kerül, mint az Ő új, 405 - ös Peugeot-ja... / Két milla körül./
Az az Ongaku még ma is - szinte megfizethetetlen - Ongaku, a 405 - ös meg már réges - régen söröskupakként tengeti az életét.![]()
A stílus volt a probléma.
A kábel meg kellett és fasza is volt
AudioPc+SotM lan usb cclk switch,Bricasti M1 dac,Core Audio Karuna Ref, Soulnote A3 erősítő, Odeon Helix hangfal
Technics SP10mk2+Glanz10Bt,Hana Umami Red pu Soulnote E1 phono ,WW Platinum8 XLR hegyek,Valhalla Draco Ref aes/ebu, Hydrasound usb, Vertere LAN, WW Platinum tápok
Technics SP10mk2+Glanz10Bt,Hana Umami Red pu Soulnote E1 phono ,WW Platinum8 XLR hegyek,Valhalla Draco Ref aes/ebu, Hydrasound usb, Vertere LAN, WW Platinum tápok
Ebből azért ne vonjál le messzemenő következtetéseket.
Hallgatta, hallgatta.
Aztán, mikor az árról esett szó, szinte kikérte magának, hogy az Ongaku annyiba kerül, mint az Ő új, 405 - ös Peugeot-ja... / Két milla körül.

Az az Ongaku még ma is - szinte megfizethetetlen - Ongaku, a 405 - ös meg már réges - régen söröskupakként tengeti az életét.

- dixie-chicken
- V.I.P.
egy kis gyákorlat:
https://forums.stevehoffman.tv/threads/ ... l.1228978/
zenei anyag Miles Davis "Tutu"
5 kábel (75US-900US között), 5 hangmintával,volt aki kielemezte ezeket,mérve is...érdekes a szavazatok aránya,a BJC (Blue Jeans Cable) van leadva mostanáig legtöbb szavazat...vlszinű az LC1,de lehet hogy már az LC-2 est tesztelte,de nem kutya hanem eb,extrém alacsony kapacitás,coax szerkezet
https://www.bluejeanscable.com/store/audio/index.htm
jó szórakozást
https://forums.stevehoffman.tv/threads/ ... l.1228978/
zenei anyag Miles Davis "Tutu"
5 kábel (75US-900US között), 5 hangmintával,volt aki kielemezte ezeket,mérve is...érdekes a szavazatok aránya,a BJC (Blue Jeans Cable) van leadva mostanáig legtöbb szavazat...vlszinű az LC1,de lehet hogy már az LC-2 est tesztelte,de nem kutya hanem eb,extrém alacsony kapacitás,coax szerkezet
https://www.bluejeanscable.com/store/audio/index.htm
jó szórakozást

Technics SL1300G,MoFi Mastertracker,Michael Fidler MM Pro,Musical Fidelity M6Si,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal/Teac UD-503
Biztos megérezték az Auditorium "szagot"dixie-chicken írta: ↑2025.07.11., pén. 12:16mert már amikor a bejárati ajtó kilincset megfogtat,érezték hogy nem jó a kilincs "billenési hangja",és szektán kivüli vagy,ezért nem foglalkozat Veled,komolyabban![]()
![]()

AudioPc+SotM lan usb cclk switch,Bricasti M1 dac,Core Audio Karuna Ref, Soulnote A3 erősítő, Odeon Helix hangfal
vélhetően ettől van benned mai napig egy ellenérzés, sértődöttség.
A merlin nem volt egyszerű eset. sokan mai napig ezért negálnak dolgokat,ami hiba. Jómagam,amikor már barátok voltunk, volt,hogy 2-3 havonta úgy összevsztünk, két hétig nem hívtuk egymást, aztán kisimult. Nehéz ember volt, ez tény. DE megérte,mert sokat lehetett Tőle tanulni
az előző hozzászólásodat gyorsan elintéztem, mert dolgom volt, de többet érsz:
szóval chord barátunk folyamatosan fikázza az audio note-ot (ami inkább egy gyűjtőfogalom,nem biztos,hogy egy konkrét gyártóra gondolnak ilyenkor az emberek). megkérdezték, mégis ezt mire alapozza és a folytonos Csontos fikázást. Válasz nincs, cserébe olyan mondatok hangzanak el és olyan kapukat dönget 2025-ben, amit az általa fikázott ember, vagy emberek évtizedek óta a zászlójukra tűztek. Ezért van a hozzászólás a merlnre kihegyezve.
chordban is bujkál egy sértődöttség, valsz nem fogadta be az a közeg, agy nem tudta végigcsinálni. próbálkozott, de neki nem sikerült és a maga kis egyszerű módján fejezi ki frusztrációját.
amit nem tudtok, én pl a hallottak alapján utáltam a merlint, folyton fikáztam nyilvános fórumon. Csak amikor kikerültem az iskolapadból, kereken 2000-ben, végigjártam a forgalmazókat, hogy tanuljak és majdani rendszerem alapjait már gondolatban letegyem. Mindenhol rám akartak dolgokat erőltetni,ami engem nem érdekelt, de a legjobb az volt, mindenhol nem azt hallgattam, ők mitől jók,azt, a merlin mitól xar, Cserébe igazán jó hangot nem tudtak mutatni és elvetemültebb stílusú zenékre csak legyintettek,hogy azok xarok. DE azt elérték, hogy elengedtem a merlint, mint szóbajöhető opció. Aztán e miatt nem is mentem be, de egyszer CsI üzent EAR-al,hogy ugyanmár, sétáljak be a merlinbe. Bementem, rámnézett, nem akarta rámerőltetni az Oscar Petersont,mert fel tudta mérni,hogy lexarom, így elővett,egy általam egyáltalán nem ismert lemezt és otthagyott sülni a zsíromban kb egy órára a tölcsérek előtt. Fel tudta mérni, mi kell és nem xarakodott a hifis klisékkel, semmit nem mondott, de a saját zenei repertoárjában (ami teljesen stílusfüggetlen volt) volt olyan lemeze,ami a zenei ízlésemnek megfelelt. Úgy jöttem ki,mint aki behernyózta magát (heroin,aki nem ismeri). Olyan zenei, muzikális cunamit kaptam, amitől teljesen padlót fogtam.
erre 2025-ben még van aki stílusfüggőségről beszél mindig
javaslom Neked, és ebben a jó szándékot lásd, engedd el ezt a sértődöttséget. Bennem is volt,amikor bementem a helyi renault szalonba mackófelsőben (igaz, Fred Perry,ami az akkori angol undergroundban egy elfogadott viselet volt, itthon kevésbé tudták ezt) és venni akartam egy Clio RS-t, de a főnök tett valami csúnya megjegyzést, hogy ne raboljuk az idejét, bár Ő nem tudta, hogy az értékesítővel már a lízinget számoljuk), ami miatt kifrdultam és a pénzt elköltöttem Avantgarde-ra. Ettől a Clio RS a szemeben mai napig egy jó autó, ma már azért nem azt vennék, mert találtam hasonlóan élvezetes autót japán vonalon, de elismerem, hogy jó autó,... volt, míg gyártották.
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
- dixie-chicken
- V.I.P.
mert már amikor a bejárati ajtó kilincset megfogtat,érezték hogy nem jó a kilincs "billenési hangja",és szektán kivüli vagy,ezért nem foglalkozat Veled,komolyabban

Khmmm...
Van az a jelző, hogy " jó nő ".
Akkor most kössünk bele. Nem jó a nő, csak Neked tetszik.
Nem mindegy ?
Aki hallott már nem túl messziről zongorát, meg pár tucat hifit, hadd legyen már olyan szerénytelen, hogy ha nyilvánvaló különbséget hall két rendszer között, akkor had mondhassa azt, hogy ezen jobban szól ez, vagy az.
Mondjuk, hozzáteszi, hogy szerintem.

Egyébként - szerintem

Ezek közé tartozik az is, hogy a véleményünk, bármilyen megalapozatnak is tűnik, az mégis csak a sajátunk. Nem Lutz Gizié, vagy a szomszédé, hanem a mienk.
Tehát, ha XY azt mondja, hogy Z rendszeren jól szólt a zongora, tessék automatikusan mögé képzelni, hogy "szerintem".
Szerintem.
" Nézd azt a jó nőt ! Bocs, szerintem..."

Ebben a "Szentélyben" vettem át valami ezüst karkábelnek való /jajj,hogy most fogalmazzak/ madzagot.

Mivel nem csilliárdokat hagytam ott,szinte szóra se méltattak.
Bekukkantani nem engedtek egyik szobába se nem hogy hallgatózni.
erről van szó: 1989. és mai napig a csodájára járnak... van akinek mai napig egy mezei Rock a bakancslistán van és 2025-öt írunk
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
ez az írás nem zárt ki senki mást, csupán rávilágít, ez a dolog régről fakad. Ezek az aggályok benned keletkeztek csak, ezért nincs Neked audio note-od.
Tény, Pista ebben úttörő volt, de ha megnézed a videót, találhatsz még embereket,akik ebben részt vállaltak.
De, ha úgy érzed, megelőzted Pistát, hát legyen, tőlem

halfnote.hu
halfnote.hu
Gondold at az objektiv szo jelenteset.revox írta: ↑2025.07.11., pén. 10:07balgaság.kaef2 írta: ↑2025.07.11., pén. 09:37Mi van ha azt feltételezzük, hogy a földi halandó nem azt mondja, hogy jobban szól, hanem azt, hogy jobban tetszik?Rock60 írta: ↑2025.07.11., pén. 09:33
Ok.![]()
Ezzel helyükre kerülnek a dolgok.
A szubjektivitással mindig azok takaróznak,akiknek gyenge a rendszere. esetleg kerülik a konfrontálódást, de ettől még tudják jól,hogy nem mondanak igazat.
a hifi. bár számszaikilag nem mérhető, pl a hangminőség, igenis vannak objektíve jobb és gyengébb hangú rendszerek.
Eddig is sejtettem,hogy azt gondolod,hogy a Merlin volt a zenei mindenhatóság.revox írta: ↑2025.07.11., pén. 09:58nem fogsz értemes választ kapni, csak azt,hogy a zene érzelmi töltetét, belső valóját és csodáját hallgatja,amiről lövse sincs senkinek megmondta tegnap. Csak ezzel a szlogennel Csontos Pista 1988-ban haknizott, majd lett belőle azállóige, majd közhely. Van még néhány ilyen dolog, pl a "zenét hallagtom, nem a hifit". ezt speciel én szültem meg a '90-es években az index hififórumán (amikor ment a szájkarate a mindent tudó elektrolakatosokkal), ahogy a "zenei rendszer" kifejezést is. Ezekből is közhely lett,ahogy mindenki meglovagolva, magáraaggatta. jött a természetes megszólalás, az is erre a sorsra jutott. Ami nem került elő ,de ennek biztos oka az is, hogy a társaságunk "undergroundba" vonult, az erő és energia közvetítése még nem hódított teret (a torzítatlan információ kezd erre a sorsra jutni, de még azt is kevesen lovagolták meg, mert nem értik, mit jelent. Mérhető torzításokat keresnekRock60 írta: ↑2025.07.11., pén. 07:17Én nem siklottam át rajta, háromszor el is olvastam, hogy összerakjam a problémát...chord_ írta: ↑2025.07.10., csüt. 23:25Szerencsére... azért van itt sokkal érdekesebb dolog, ami engem pl. jobban érdekel, csak átsiklottatok rajta.
Vagyis, egy kábel, ami akusztikus zenén zseniális, rockzenén meg kb. szerencsétlenkedik, akkor ezt használva 'elhangolódtunk'?
És ha nem hallgatunk rockzenét, cseréljünk azért kábelt, csak hogy 'el ne hangolódjunk' ?![]()
Válaszold meg Te a költői kérdéseidet.
( Még az AN/Kondo kábelek konkrét kritikáival is adós vagy.)
), még nem sokan tűzik a cégérre, pedig ez se mai keletű történet. Vélhetően ami késik, nem múlik...
XAl azt fikázni, akit utánozni próbálunk, elég öngól. Lehet nem tudja, hogy régen megelőzték és nyilván elkapta a szlogent az éterben valahol, valamikor, de ez a saját gondja. Talán az a difi,amikor ezt Pista hangoztatta, már akkor olyan referenciákkal rendelkezett,melyekből a legkisebb rendszer is, mai napig bőven megállná a helyét, de nem árulok el nagy titkot, az a szegmens is fejlődött, változott, mondjuk úgy, még jobb lett, legfeljebb ebből idehaza keveset láttak az emberek, mert nem volt könnyen hozzáférhető az infó (amúgy de, csak ahhoz ki kell lépni a béklyóink fogsásából).
na,hogy ez is közhely legyen, már volt, de ismétlés a tudás atyja. Már ekkor is régen futott az elmélet, de mindig vannak, akiknek új lehet, még 2025-ben is. (szeretem Attila ezen írását, mert jól tükrözi, milyen az, amikor az átlagosnak mondható refernciákakl rendlkező zenebaárt találkozik valami olyannal, amit előtte kevsébé észlelt és változtatja meg az egész hozzáállását a témához.
https://halfnote.hu/node/149
"...A lemezeket otthon hagytam. A lemezeket mindig otthon hagyom, ezt később bánom is meg nem is, úgyis hallottam már mindegyiket, ellenben rém kíváncsi lennék, hogy itt most milyennek mutatkoznak. Ezen a bosszankodós tökölésen rögtön túlteszem magam, amikor a kezembe kaparintottam a távirányítót. Valami ilyesmit érezhet a szomjas alkoholista, amikor a közelebbi kapcsolatba kerül egy dugóhúzóval és pár üveg Chatou Lafitte-tal. Az álom netovábbja: jól bebaszni egy igazán minőségi piától. Itt is valami ilyesmi történt. A végére mindenkinek csillogott a szeme és csettingettünk a nyelvünkkel, pedig esküszöm, nem ittunk egy kortyot sem. Arról kellene most itt beszámolnom, hogy mit hallottunk. De sokkal inkább arról tudok elmélkedni, hogy mit nem hallottam. Tehát akkor nem hallottunk: fáradt, lapos, kiegyenlítetlen és színtelen hangot. Mindkét rendszer ugyanazt a szellemiséget képviselte: minden zenén egyforma teljesítményre volt képes. Az most mellékes, hogy az egyik helyen egy nem egészen 8 cm széles hangszóró, a másikon pedig két ötven kilós mélyládával megtámogatott tölcsér szólt. A feladat az volt, hogy ne kelljen megtartóztatni magunkat, bármit is akarunk feltenni, legyen az édesbús komolyzene, übermetál, heroin alap rockzene, döngölős-kokszos techno, tökös jazz, koszos gépi sikolyok vagy bármi egyéb, ki kell hozni a tartalmat mindegyikből. Megoldások nem voltak, csupán végeredmény lett. A lemezek minősége itt most nem volt téma. Mellesleg nem is tűnt fel, hogy ezen kellene leakadnunk, eljutottunk oda, hogy a zenék lényegét sikerült minden probléma nélkül detektálni. Van-e benne erő, vagy nincs? A legtöbben volt, a fene egye meg, a többit pedig félre dobtuk. (Miért? Ha valaki meg tudja mondani, akkor várom a megoldást. Bármilyen megoldást. Mert én nem tudom, egyszerűen annyit tudok csupán, hogy ezek a készülékek szóltak, zenéltek, ha úgy tetszik, és nem csupán működtek, vagy zajt bocsátottak ki magukból, ették az áramot, ilyesmi...."
A Szakrális Önjelölt Mindenható Atyaúristen Megmondó meg CsI.
Akik meg beengedést nyertek a Szentélybe és ihatták a Mester szavát azok meg a padavanok.
Fú bakker.
akkor vissza a kábelekhez és a miért érdemes zúzatni is a próbán kérdéshez... még szintén a lent linkelt poszthoz köthető, de már későbbi hozzászólásban a tollnoktól:
"...amúgy próbálgattam most otthon én is elérni a katarzist a cuccon, de sajna nem minden zenénél sikerült. A szomszédok tűrőképességét nem teszteltem, náluk már eljutottam a végsőkig. Zúzósabb dolgokon még mindig zavarossá válik nagy hangerőn, és egy idő után zavaró is, hogy a komplex részek összefolynak egy masszává. Mivel éppen fejlesztésben vagyok, meghallgattam pár cuccost másoknál is, ott sem bírták jobban a kivezérlést. Ezek szerint ez lehet a végső érv a nagy hatásfok mellett..."
nem hülyeség az,hogy meg kell kergetni a cuccost és nem elfogadni a csak félig jót (amúgy ilyen nincs, az félig rossz, csak bizonyos zenéken kevésbé zavaró). És a megjegyzésből látszik, mennyire elterjedt jelenség a félig rossz "hang"(kiemelve)
"...amúgy próbálgattam most otthon én is elérni a katarzist a cuccon, de sajna nem minden zenénél sikerült. A szomszédok tűrőképességét nem teszteltem, náluk már eljutottam a végsőkig. Zúzósabb dolgokon még mindig zavarossá válik nagy hangerőn, és egy idő után zavaró is, hogy a komplex részek összefolynak egy masszává. Mivel éppen fejlesztésben vagyok, meghallgattam pár cuccost másoknál is, ott sem bírták jobban a kivezérlést. Ezek szerint ez lehet a végső érv a nagy hatásfok mellett..."
nem hülyeség az,hogy meg kell kergetni a cuccost és nem elfogadni a csak félig jót (amúgy ilyen nincs, az félig rossz, csak bizonyos zenéken kevésbé zavaró). És a megjegyzésből látszik, mennyire elterjedt jelenség a félig rossz "hang"(kiemelve)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára revox 2025.07.11., pén. 11:10-kor.
halfnote.hu
halfnote.hu
ezt azért meghatározza,mennyit ölhet bele az llető a történetbe.SoundMania írta: ↑2025.07.11., pén. 09:48+ teljesen igaz. De a kábeleket én tolom a környezetemben... Vz-től 99%-ban behu... Dps-től szintén. Olyan rendszerekben is ami összesen nem ér annyit. Mindenhol kvázi referencia. Lehet hozzá építeni rendszert. Kiegyenlítettségre. Szintre nem kell, nem mindenkinek jut rá annyi. De szerintem ma, jól élvezhető rendszert 2M alatt nehéz is lenne összerakni. Használt áron.revox írta: ↑2025.07.11., pén. 09:29Teljesen ON mert igaz a kábelekre is. Sőt, arra igaz csak igazán, mint mostohagyerek, amire nem szeretünk áldozni.
minap elkedztem írni egy közepesen hosszú dolgot erről, de kitöröltem, hogy nincs nekem erre időm. De, ha már a csizma az asztalon van,tegyük rendbe... de azért OFF-ba teszem(a történet miatt ez full ON, csak a biztonság kedvéért)
speciel aki pl 1 millát tud elkölteni, annak bátran javaslom a TMP ANT erősítőt és DAC-ot. mellég egy RLC-206H hangsugárzó és elég elé egy 10ezer forintos médiabox. Ezt Laci haveromnél,aki az RLC-ket készíti (név a nevének mozaikszava, Romhányi LaCi) olcsó Audio Note és Mundorf kábelekkel drótoztuk be és nagyjából megáll a buli 1millában. Nekem ezzel nem okoz gondot zenét hallgatni, igaz a médiaboxban fellehető zenei anyagok minősége szór, de lehet elétenni egy bármilyen CD játszót és megDAC-olni (a TMP DAC-on is van több bemenet) de ezzel már lehet normálisan zenélni és CSAK 1 misi.
halfnote.hu
halfnote.hu
semmi. vagyis minden még jobb lett, de alapvetően semmi. Persze, a 2008 csak ez az eset. akkor ez már régen létező dolog volt. Itt van néhány ismerős arc :) Már ekkor javában létezett.
youtu.be/Cx7dYL7QgYU
halfnote.hu
halfnote.hu