Lemmy9.1 írta: ↑2021.11.17., szer. 14:28
Cutler is rajongó. Úgy tudom gyűjti a fényképeit.
Fényképeit is!!
Amúgy egyéni ízléseken vitatkozni, annyira felesleges. Nekem bejön a kopasz is, Deadpool is jöhet, ahogy JW is. De a Dune is tetszett, pedig a régitől hánytam. A Szárnyas fejvadásznál is az új, ami tetszett, a régi viszont kicsit sem. Nemrég néztem, a The Best of Enemies drámát és lekötött végig. Nem volt Dolby Atmos 15 csatornás hangeffekt benne, de akkor is a mozimban néztem és a nagy kép és a film zenéje beszippantott, arra a bő 2 órára. Az igaz történet alapjan készült filmek, alapból előnnyel indulnak nálam. Szóval én eléggé mindenevő vagyok és ebbe, a drámák mellett, sokszor becsúsznak olyan pihe könnyű alkotások is, mint az emlegetett Red Notice vagy épp a Free Guy. Itt megküldöm a rendszert és átadom magam a bűnös élvezetnek. Azt viszont nagyon furának találom, hogy itt az Avx-en, ami egy filmes, mozis, műszaki fórum, szényenkeznie kell bárkinek is, hogy milyen filmeket szeret nézni. Nincs problémám, ha valaki csak a nagy mondanivalóval rendelkező, lassú és drámai filmeket nézi, de másnak se fájjon, ha valaki szereti a könnyed kikapcsolódást is. Ahogy az se, ha valaki jó sok csatornán, esetleg több darab szubbal megtámogatva élvezi a hobbiját, a filmnézést.
Csutkával viszonylag ritkán szoktam egyet érteni, de abban most igaza van, hogy aki nem szereti a Szikla filmjeit, az miért szenved velük. Ha meg kínozza magát, akkor utána ne sírjon.
Nekem nem jönnek be a koreai, japán filmek. Egyszerűen, ahogy kifejezik magukat, az nekem nagyon túlzó, már már röhejes. Ezért viszonylag ritkán veszem rá magam, hogy ilyen filmeket nézzek. Szerencsére azért a pocsolya túloldalán se csak hulladékot gyártanak, ahogy az európai filmek között is lehet találni nagyon jókat.
A közelmúltból, a Finch című scifi is tetszett. Tom Hanks nagy kedvencem, nem csak az 1 bitesek.
De, ha már filmajánló, a The Trip című norvég filmet is ajánlom, főleg annak, aki a morbid humort jól fogadja.