Én úgy tudtam eddig, hogy ő a legnagyobb filmes sztár, még Chuck Norris is jelenthet neki
youtu.be/dOokAdOw9so
.
youtu.be/OVcwNoZdDko

Én úgy tudtam eddig, hogy ő a legnagyobb filmes sztár, még Chuck Norris is jelenthet neki

Valahogy így. Talán egy-két filmje van, ami az átlag langyos víztől eltér. (Faster,-KP- írta: ↑2021.11.18., csüt. 17:40Én kedvelem Dwayne Johnsont. De hogy színészi kvalitásai alapján a legnagyobbak között van, azzal én sem értek egyet. A legjobb színész helyett lehetne például azt írni, hogy a legjobban kereső. Legfelkapottabb, még talán azt is,hogy jelenleg az egyik legismertebb, vagy pont a legismertebb. Ez pedig tény. Remekül felépítette a brandjét az évek alatt és sokat is keres egy-egy filmen, illetve rengeteg filmet is forgat. Igen gyakori, hogy meg van az évi 4-5 Dwayne Johnson film. De vele is az a gond, mint több más színésszel. Nincsenek kifejezetten rossz filmjei, mindig hoz minimum egy átlagos szintet. Nem emlékszem, hogy álltam volna fel Dwayne Johnson film után úgy, hogy elpocsékoltam x percet az életemből, mert legalább egy közepes szintet mindegyik hoz. De, és itt jön a de, ha valaki azt mondaná, hogy most mondjak egy kiemelkedő filmet tőle, bizony gondban lennék.

Pedig én elfogadom, ha valaki csak az egyiket, vagy csak a másikat szereti, részemről nincs ezzel gond?Dorian írta: ↑2021.11.18., csüt. 12:03Ez itt most nem valódi erről való beszélgetés, pláne nem vita. Ez a "kinek ez - kinek az" kijelentés inkább csak amolyan "nem akarok balhét, itt a kezem". Kinek hiányzik a veszekedés.
(Pl. tegnap késő este bedobtam egy "látványfilmet" "úgyis elalszom, mindegy" felkiáltással, nos inkább csak felidegesített)
Ez itt most nem valódi erről való beszélgetés, pláne nem vita. Ez a "kinek ez - kinek az" kijelentés inkább csak amolyan "nem akarok balhét, itt a kezem". Kinek hiányzik a veszekedés.

Pedig szerintem most is ez folyik.

Klassz lenne erről beszélgetni egy mozis topikban, de tartok tőle, sok sértődést és indulatot váltana ki, így bele sem kezdek. Mint láttuk az elmúlt napokban, már egy mosolygós kérdőjelet is képes valaki fröcsögős utálatként értelmezni. Kár, mert hát hol lehet erről beszélgetni, ha itt nem?Dorian írta: ↑2021.11.18., csüt. 08:42Valószínűleg ez a véleményeltérés megfejtése: Pont ellentétesek a filmekkel kapcsolatos elvárásaink. Vannak akiknek a fenti jelzők pozitívak, számomra pl. kifejezetten negatívak. Bevallom, egyetlen filmjét sem láttam, vagy törlődött. Még szerencse, hogy elfér a világban ez is, az is. Nem lenne túl jó, ha mindenkinek ugyanaz a nő (vagy férfi, vagy egyéb nem) tetszene.
Valószínűleg ez a véleményeltérés megfejtése: Pont ellentétesek a filmekkel kapcsolatos elvárásaink. Vannak akiknek a fenti jelzők pozitívak, számomra pl. kifejezetten negatívak. Bevallom, egyetlen filmjét sem láttam, vagy törlődött.

Vigyázz az ilyen kijelentésekkel, mert Cuck figyel téged IS.

Nem vagy egyedül :)

Már tudom kiről van szó, sőt az is kiderült, hogy láttam egy filmjét (San Andreas), legalábbis az első 8 percet belőle. Úgy tűnik, én beérem a kisebb filmsztárokkal.

Nem volt szó foglalkozásról. Ha az lett volna a megfogalmazás, hogy a világ legnagyobb színésze, akkor egy szót sem szólok. De itt -nem véletlenül- a sztár kifejezés szerepelt helyette.