A Fórum működési költségeihez járulsz hozzá azzal, ha hirdetéseket jeleníthetünk meg. Kérjük, hogy fontold meg ezen az oldalon az „Adblock” rendszered kikapcsolását.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Alábbhagyott a lelkesedés a HiFiBZK Pilis edition ride kapcsán....?!
Gyorsan lepjük meg Pärt kollégát ma a Pilisben
Na, megvolt, még mindig muslicás a fogam a vidámparki vigyorgástól. Pestről indultunk, Szentendre, Dömörkapu, Pilisszentlászló, Pap-rét és vissza. Ide még jövök!
Alábbhagyott a lelkesedés a HiFiBZK Pilis edition ride kapcsán....?!
A tegnapi pilisi tekerésem közben fogalmazódott meg bennem, hogy teljesen elengedem. Én egyelőre ott csak egyedül megyek.
De ahogy láttam, az nem "sima" tekerés volt. Volt feladat bőven. Egy csoport ride inkább lineárisabb. És itt nincs akkora forgalom, hogy rángassa a sort,tehát ott tudnánk, egy egyenletes menést. Szerintem.
De természetesen Te érzed Legfeljebb megyünk ketten
Én most ezzel tolom,igaz főként melóba járós de azért aszfaltra is…..
IMG_1490.jpeg
IMG_1493.jpeg
Ma végre kipróbáltam hosszabb távon,hát nem egy országúti,de azért nem rossz, igaz edzetlen vagyok (pusztító volt)tavaly év elején mentem utoljára vékony gumissal.Azért még mindig sok a hülye a kerékpárúton mindegy,hogy gyalogolva vagy tekerve sportol
Speci pajtás előtt (tényleg, megvan még?) is egy fekete Canyon-od volt, úgyhogy csak vissszatértél.
Ma elhoztam Pestre a városi agyváltóst, holnap Pilisezünk egyet a fiammal. Egy jó, kompromisszumos külsővel meglepően fürge tud lenni egy melós bringa is. Úgy nézem, azok a Schwalbe-k is elég jók , úgyhogy innentől csak rajtad áll, hogy mennyire hajtod meg.
Már nincs meg egyik sem,a külső gumi az tényleg jó, tetszett mindig is,de most ki is tudtam próbálni.Mikor megvettem a bringát akkor láttam meg,hogy hirdetnek
egy hasonlót csak agyváltós 11 sebis+ékszíjas és sárvédőbe integrált lámpa… Igaz az 50e. drágább is volt.
Erről a nyerget cserélem még majd,a hátsómnak nem tetszik…
Jó tekerést!
IMG_1490.jpeg
IMG_1493.jpeg
Ma végre kipróbáltam hosszabb távon,hát nem egy országúti,de azért nem rossz, igaz edzetlen vagyok (pusztító volt)tavaly év elején mentem utoljára vékony gumissal.Azért még mindig sok a hülye a kerékpárúton mindegy,hogy gyalogolva vagy tekerve sportol
Speci pajtás előtt (tényleg, megvan még?) is egy fekete Canyon-od volt, úgyhogy csak vissszatértél.
Ma elhoztam Pestre a városi agyváltóst, holnap Pilisezünk egyet a fiammal. Egy jó, kompromisszumos külsővel meglepően fürge tud lenni egy melós bringa is. Úgy nézem, azok a Schwalbe-k is elég jók , úgyhogy innentől csak rajtad áll, hogy mennyire hajtod meg.
Miután kinyiffantott félig a csontkovács, másrészt élhetővé tette a testem, úgy döntöttem, nem érdekel semmi, csak úgy fogok tekerni, hogy ne nyújtson túl semmit rajtam, ne kényszerítsen olyan pozícióba, amit nem tudok bármeddig fenntartani és nem cipelek 100 kiló feletti gépeket a kollégámmal emeletre. Öreg és gyenge vagyok és ez már nem lesz jobb.
Ennek folyományaként Reacto -> Agree , Aero versenygép - > Endurance poroszkáló. Ez van.
.
Cube Agree.jpg
Ezért jó, ha csak egy géped van: nincs gyászmunka, hogy el kell engedni a dögösebbiket.
Miután kinyiffantott félig a csontkovács, másrészt élhetővé tette a testem, úgy döntöttem, nem érdekel semmi, csak úgy fogok tekerni, hogy ne nyújtson túl semmit rajtam, ne kényszerítsen olyan pozícióba, amit nem tudok bármeddig fenntartani és nem cipelek 100 kiló feletti gépeket a kollégámmal emeletre. Öreg és gyenge vagyok és ez már nem lesz jobb.
Ennek folyományaként Reacto -> Agree , Aero versenygép - > Endurance poroszkáló. Ez van.
.
Cube Agree.jpg
Én nem bánkódnék a helyedben. A kényelmesebb bringa mindig hatékonyabb. És csak a változás örök.
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
.
Alces 6 | Mac Mini M1 | RME ADI-2 DAC FS | Genelec 1031APM aktív monitorok
alternatív felhasználós a buta görgő, szabadgörgő vagy spinning. nekem a spinn megy így. fel van ragasztva a lendkerékre és be van állítva a 622-es gumi...
alternatív felhasználós a buta görgő, szabadgörgő vagy spinning. nekem a spinn megy így. fel van ragasztva a lendkerékre és be van állítva a 622-es gumi...
Dehát nincs is rajta gumi!?
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Szóval, a kis Bryton komp(j )uterben (Rider 15 neo) a kerék- és gumi méret megadásával két kerékpár "profilt" lehet beállítani (táblázat a használati útmutató függeléke, pl 29x2,3: 2326, 650x25C: 1952).
Amit sehogy sem értek, ha a sebességet, távolságot (égtájat, útvonalat) GPS jel alapján adja meg a kütyü (természetesen nincs semmiféle külső érzékelő a keréknél/hajtókarnál), akkor mi a jelentősége ennek?
Kell hozzá pl egy ilyen és akkor ahol nincs GPS jel, ott is tudja mérni a távolságot, sebességet, stb. Kiegészítő szenzor nélkül természetesen semmi jelentősége, hogy milyen kerék kerületet állítasz be.
Szóval, a kis Bryton komp(j )uterben (Rider 15 neo) a kerék- és gumi méret megadásával két kerékpár "profilt" lehet beállítani (táblázat a használati útmutató függeléke, pl 29x2,3: 2326, 650x25C: 1952).
Amit sehogy sem értek, ha a sebességet, távolságot (égtájat, útvonalat) GPS jel alapján adja meg a kütyü (természetesen nincs semmiféle külső érzékelő a keréknél/hajtókarnál), akkor mi a jelentősége ennek?
De tegyük fel, görgőzöl. GPS szerint ugyanott vagy, de sebességed pontosabb lesz a megadott értékekkel a görgőn. Már amennyiben nem direkt görgőt használsz.
GCN trükk, ne dőlj be neki!
vágom a poént, meg értékelem is, de ezek a srácok, amikor technikáról beszélnek, folyton valami lózungot öntenek az emberek nyakába. egyéb dolgaikat szeretem, de olyan ttk-s levezetéseik vannak, hogy néha már hihetetlen, hogy azt elő merik adni
Kell hozzá pl egy ilyen és akkor ahol nincs GPS jel, ott is tudja mérni a távolságot, sebességet, stb. Kiegészítő szenzor nélkül természetesen semmi jelentősége, hogy milyen kerék kerületet állítasz be.
csak a GCN-nek minden eszmefuttatása legalább ennyire sánta.
Ettől valsz, az a 105-ös meglépi egy korábbi DA szintjét és azt látom ,a 12-es rendszernél a shimano is átgondolt dolgokat és a DA is egy sokkal ehetőbb rendszernek tűnik. Még az én 9000-es szettem elég, hogy is mondjam,... túlfőzött spagetti volt nyílvessző helyett... bár a 9100 (??? ha ez a következő) is már jobb keresztmetszeteket használt pl a hajtókarnál
Az epoxival ragasztott karjaik tényleg túl lettek főzve. A visszahívási kampány után nem is erőltették tovább a ragacsolást, jóval nehezebbek is az új, egy darabból üregesre kovácsolt karok. Kb. a kulacsból két korty a súlykülönbség, cserébe még az unokák is használni fogják.
Én szeretem a GCN-t, bár igaz, hogy szórakoztató videókként nézem őket. Ahogy például a kábel topikba sem a műszaki ismeretterjesztés miatt szoktam benézni, hanem egy kis iszapbirkózás kedvéért.
GCN trükk, ne dőlj be neki!