igen, a sárga már szerintem is eldőlt,itt a neves hegyen aratott dicsőség a kérdéses. egyik ismim most azt mondta, 3 perc. azt soknak érzem, de kb 1 perces egyéni befutó már elég dicsőséges lenne.asebestyen írta: ↑2025.07.22., kedd 11:10
A Ventoux abban lesz döntő, hogy ki ér fel a Ventoux-ra a leghamarabb és ki nyeri a szakaszt.Hogy a 3 hét legvégét ki nyeri, az már az első versenynap előtt eldőlt, egyetlen esetben nem Pogi nyeri, ha összetöri magát.
Jonasnak kilyukadt tavaly a tüdeje. Aki ért valamicskét a sporthoz (úgy általában) vagy az emberi test működéséhez, az tudja ez mit jelent... és hát ez idén (is) látszik is. Bár az eurosport magasan képzett szakkomentátorai nem mondták, szóval valószínű ebben is tévedek.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kerékpározás
Re: Kerékpározás
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
Vinkler írta: ↑2025.07.22., kedd 12:07MVDP erős visszaesésének is betegség az oka. Annó, csak azt nyilatkozta, hogy valamiért nem tud megfelelően regenerálódni. ennek mi lehet az oka? Hát csak nem pár nap után belázasodott és kiderült, hogy tüdőgyulladása van.Ez ennyire egyszerű.asebestyen írta: ↑2025.07.22., kedd 11:10A Ventoux abban lesz döntő, hogy ki ér fel a Ventoux-ra a leghamarabb és ki nyeri a szakaszt.Snipi írta: ↑2025.07.22., kedd 09:34Szerintem nem a Ventoux lesz a döntő. Ez attól híres, hogy kopasz. Az okát tudjuk, de leírhatom: a 19. század elején az összes fát kivágták a felső részén bizonyos francia-angol péniszméret beli vita megoldása érdekében (hajók építése). Már ha jól tudom. Aztán nem telepítettek új fákat, gondolom a piszok nagy szél miatt. Amúgy egy közepesnél talán kicsit hosszabb, és a közepesnél kicsit meredekebb emelkedő, de szerintem vannak jóval szopatósabbak is nem kevés.
Én az utolsó mindent eldöntő hegynek a Col de la Loze-ra szavaznék. (Asszem 18. szakasz?) Szerintem ott fog végleg eldőlni minden. Az egy +20 km-es hegy, és 2023-ban ott volt a "'I'm gone ... I'm dead" híres rádióüzenet Pogitól. Ha idén a 18. szakasz (Col de la Loze) után is Pogin lesz a sárga trikó, akkor nyert.
Ja és remélem, hogy a mostani dél franciaországi tűzek (bár az délebbre és nyugatabbra van, ha jól tudom) nem fognak bekavarni. Amúgy ha visszaemlékeztek 2021-ben a dupla Ventoux-os szakaszt (bár az nem volt hegyi befutó) egy bizonyos Wout van Aert nyert, aki azért nem egy Pogi-Vingegaard szintű hegyikecske.
Amúgy (ha már revox leírta) én Jonas-nak szurkolok, de inkább azért mert Visma fan vagyok (és nem Ati miatt), mint ahogy a nőknél meg SDworx (az is nemsokára kezdődik) és nem a Blanka miatt, de aki tudja az tudja, hogy miért.(Hajrá Anna! - az előzetes kiírás szerint Ő is ott lesz.)
Hogy a 3 hét legvégét ki nyeri, az már az első versenynap előtt eldőlt, egyetlen esetben nem Pogi nyeri, ha összetöri magát.
Jonasnak kilyukadt tavaly a tüdeje. Aki ért valamicskét a sporthoz (úgy általában) vagy az emberi test működéséhez, az tudja ez mit jelent... és hát ez idén (is) látszik is. Bár az eurosport magasan képzett szakkomentátorai nem mondták, szóval valószínű ebben is tévedek.
És igen. Az első nap előtt lehetett tudni, hogy Pogit nem lehet megveri. Ezt a Tourt csak Ő tudja elveszteni, mint annó Frume, vagy Egan.
Hát nem tudom. Azért kilyukadt tüdővel is 4 perccel van Vingegaard Pogin kívül mindenki előtt, és a hegyi időfutamon hátba verte a világbajnokot. Nem gondolnám, hogy ez olyan rossz, annyi van, hogy van nála 1 jobb aki olyan teljesítményt nyújt ami a mai világban (értsd profizmus szintje, és a tudomány szintje, és itt most nem a rossz értelembe vett kémiára gondolok) már-már földöntúli.asebestyen írta: ↑2025.07.22., kedd 11:10A Ventoux abban lesz döntő, hogy ki ér fel a Ventoux-ra a leghamarabb és ki nyeri a szakaszt.Snipi írta: ↑2025.07.22., kedd 09:34Szerintem nem a Ventoux lesz a döntő. Ez attól híres, hogy kopasz. Az okát tudjuk, de leírhatom: a 19. század elején az összes fát kivágták a felső részén bizonyos francia-angol péniszméret beli vita megoldása érdekében (hajók építése). Már ha jól tudom. Aztán nem telepítettek új fákat, gondolom a piszok nagy szél miatt. Amúgy egy közepesnél talán kicsit hosszabb, és a közepesnél kicsit meredekebb emelkedő, de szerintem vannak jóval szopatósabbak is nem kevés.
Én az utolsó mindent eldöntő hegynek a Col de la Loze-ra szavaznék. (Asszem 18. szakasz?) Szerintem ott fog végleg eldőlni minden. Az egy +20 km-es hegy, és 2023-ban ott volt a "'I'm gone ... I'm dead" híres rádióüzenet Pogitól. Ha idén a 18. szakasz (Col de la Loze) után is Pogin lesz a sárga trikó, akkor nyert.
Ja és remélem, hogy a mostani dél franciaországi tűzek (bár az délebbre és nyugatabbra van, ha jól tudom) nem fognak bekavarni. Amúgy ha visszaemlékeztek 2021-ben a dupla Ventoux-os szakaszt (bár az nem volt hegyi befutó) egy bizonyos Wout van Aert nyert, aki azért nem egy Pogi-Vingegaard szintű hegyikecske.
Amúgy (ha már revox leírta) én Jonas-nak szurkolok, de inkább azért mert Visma fan vagyok (és nem Ati miatt), mint ahogy a nőknél meg SDworx (az is nemsokára kezdődik) és nem a Blanka miatt, de aki tudja az tudja, hogy miért.(Hajrá Anna! - az előzetes kiírás szerint Ő is ott lesz.)
Hogy a 3 hét legvégét ki nyeri, az már az első versenynap előtt eldőlt, egyetlen esetben nem Pogi nyeri, ha összetöri magát.
Volt már ilyen (Mercx vagy akár mondhatom Indurain-t aki zsinórban 5-ször nyert) én nem látok bele többet. Akár még Vingegaard is megtáltosodhat, szóval én azért még nem hirdetnék végeredényt. Csak a 18. szakasz után, mert szvsz. aki ott sárgában lesz, az nyer. Az utána következő három szakaszon (az még több mint a 10%-a teljes távnak) már nem hiszem, hogy változna.
És igen. Az első nap előtt lehetett tudni, hogy Pogit nem lehet megveri. Ezt a Tourt csak Ő tudja elveszteni, mint annó Frume, vagy Egan.
- Vinkler
- Adminisztrátor
- Értékelés: 9071
MVDP erős visszaesésének is betegség az oka. Annó, csak azt nyilatkozta, hogy valamiért nem tud megfelelően regenerálódni. ennek mi lehet az oka? Hát csak nem pár nap után belázasodott és kiderült, hogy tüdőgyulladása van.Ez ennyire egyszerű.asebestyen írta: ↑2025.07.22., kedd 11:10A Ventoux abban lesz döntő, hogy ki ér fel a Ventoux-ra a leghamarabb és ki nyeri a szakaszt.Snipi írta: ↑2025.07.22., kedd 09:34Szerintem nem a Ventoux lesz a döntő. Ez attól híres, hogy kopasz. Az okát tudjuk, de leírhatom: a 19. század elején az összes fát kivágták a felső részén bizonyos francia-angol péniszméret beli vita megoldása érdekében (hajók építése). Már ha jól tudom. Aztán nem telepítettek új fákat, gondolom a piszok nagy szél miatt. Amúgy egy közepesnél talán kicsit hosszabb, és a közepesnél kicsit meredekebb emelkedő, de szerintem vannak jóval szopatósabbak is nem kevés.
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Jaj,így is köpködik Pogit a face huszárok,hogy unalmas a verseny…Pedig ez nem az F1,hogy az új motorformula első évében Hamiltonék autója pl. 100+ Le-vel volt erősebb a többiekénél.Itt edzeni kell 
Akkor minek nézi?!

Akkor minek nézi?!
- asebestyen
- V.I.P.
- Értékelés: 7650
A Ventoux abban lesz döntő, hogy ki ér fel a Ventoux-ra a leghamarabb és ki nyeri a szakaszt.Snipi írta: ↑2025.07.22., kedd 09:34Szerintem nem a Ventoux lesz a döntő. Ez attól híres, hogy kopasz. Az okát tudjuk, de leírhatom: a 19. század elején az összes fát kivágták a felső részén bizonyos francia-angol péniszméret beli vita megoldása érdekében (hajók építése). Már ha jól tudom. Aztán nem telepítettek új fákat, gondolom a piszok nagy szél miatt. Amúgy egy közepesnél talán kicsit hosszabb, és a közepesnél kicsit meredekebb emelkedő, de szerintem vannak jóval szopatósabbak is nem kevés.

Alces 6 | Mac Mini M1 | Audio-gd Reference 10.32 | Genelec 1031APM aktív monitorok | DIY Oyaide kábelezés
Szerintem nem a Ventoux lesz a döntő. Ez attól híres, hogy kopasz. Az okát tudjuk, de leírhatom: a 19. század elején az összes fát kivágták a felső részén bizonyos francia-angol péniszméret beli vita megoldása érdekében (hajók építése). Már ha jól tudom. Aztán nem telepítettek új fákat, gondolom a piszok nagy szél miatt. Amúgy egy közepesnél talán kicsit hosszabb, és a közepesnél kicsit meredekebb emelkedő, de szerintem vannak jóval szopatósabbak is nem kevés.
Amúgy (ha már revox leírta) én Jonas-nak szurkolok, de inkább azért mert Visma fan vagyok (és nem Ati miatt), mint ahogy a nőknél meg SDworx (az is nemsokára kezdődik) és nem a Blanka miatt, de aki tudja az tudja, hogy miért.
(Hajrá Anna! - az előzetes kiírás szerint Ő is ott lesz.)
Amúgy (ha már revox leírta) én Jonas-nak szurkolok, de inkább azért mert Visma fan vagyok (és nem Ati miatt), mint ahogy a nőknél meg SDworx (az is nemsokára kezdődik) és nem a Blanka miatt, de aki tudja az tudja, hogy miért.

Egyébként igen, ez jobban passzolna Vibmngegardnak alkatra, stílusra, de az a K Pogácsa baromi erős.
Nem titok, én inkább Poginak drukkolok, de azért kezdem sajnálni Vingegord-t és kezdem unni, hogy ennyire leuralja a mezőnyt és különösebb parázs nélkül telnek a szakaszok.
Itt az lesz a gond, pár napja egy nagyon hasonló hegyen az egyenkénti hegyi TT-n Pogi fölényesen gyözött.Arra tudok gondolni, ha sokan és sokszor betámadják, úgy 30 kilivel a cél előtt elkezdve (onnan indul a felfele), a váltott lószokkal van esélyük megtörni,de már Pogi se a régi, nem dől be minden trükknek.Ami még közbeszólhat, az a becsvágya. Ha akarja ezt a győzelmet,lehet nem tud magán uralkodni és elkezd parasztba menni, akkor esetleg megtörhető. Kiv leszek, bár jönnek még ettöl komolyabb hegyi szakaszok, de ez tradicionális csúcs,,lehet kell neki a skalp.asebestyen írta: ↑2025.07.21., hétf. 21:42Ez egy nagyon király CP-n mászás lesz. Ez kedvezhet Vingegaard-nak, bár én azt látom rajta, már nem hisz abban, hogy meg tudja verni Pogit akárhol.
Pedig ez kifejezetten az Ő alkatához ideális, szóval ha itt nem, akkor tényleg sehol.
Egyébként igen, ez jobban passzolna Vibmngegardnak alkatra, stílusra, de az a K Pogácsa baromi erős.
Nem titok, én inkább Poginak drukkolok, de azért kezdem sajnálni Vingegord-t és kezdem unni, hogy ennyire leuralja a mezőnyt és különösebb parázs nélkül telnek a szakaszok.
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
Pedig ez kifejezetten az Ő alkatához ideális, szóval ha itt nem, akkor tényleg sehol.
- asebestyen
- V.I.P.
- Értékelés: 7650
Ez egy nagyon király CP-n mászás lesz. Ez kedvezhet Vingegaard-nak, bár én azt látom rajta, már nem hisz abban, hogy meg tudja verni Pogit akárhol.
Alces 6 | Mac Mini M1 | Audio-gd Reference 10.32 | Genelec 1031APM aktív monitorok | DIY Oyaide kábelezés
holnap Mont Ventoux...
van egy olyan érzésem, Pogi ide tartogatta a szuflát tegnap. Ez olyan híres csúcs, nem csodálkoznék, ha ide tervezne egy parádés befejezést. Vélhetően puskaporos nap lesz az egy szem kaptatójával.

van egy olyan érzésem, Pogi ide tartogatta a szuflát tegnap. Ez olyan híres csúcs, nem csodálkoznék, ha ide tervezne egy parádés befejezést. Vélhetően puskaporos nap lesz az egy szem kaptatójával.
halfnote.hu
halfnote.hu
A dömörkapu eleje konkrétan határeset outival, de a többi sem sokkal jobb. Az erdészeti utak olyanok, amilyenek, a többivel sem foglalkozik a kutya sem. Nem is emlékszem mikor volt útfelújítás a környéken utoljára.
Igazából nem is lejtmenetezek már, annyira sajnálom a bringát és féltem a tyúkxarost is.
- Vinkler
- Adminisztrátor
Sajnos durván vacak utak vannak.pärt írta: ↑2025.07.20., vas. 07:56Azért veseráző részek akadnak itt is. Kétszer repült ki a kulacsom a tartóból lejtőzésnél, az elsőnél vádlival megfogtam és a vázhoz szorítottam, másodjára már nem is vettem észre, hol rázódott ki. Lehet, hogy fordított irányból több mászás esik a gyalázatos részekre.
A dömörkapu eleje konkrétan határeset outival, de a többi sem sokkal jobb. Az erdészeti utak olyanok, amilyenek, a többivel sem foglalkozik a kutya sem. Nem is emlékszem mikor volt útfelújítás a környéken utoljára.
Igazából nem is lejtmenetezek már, annyira sajnálom a bringát és féltem a tyúkxarost is.
- pärt
- Hazajáró lélek
- Értékelés: 5063
Azért veseráző részek akadnak itt is. Kétszer repült ki a kulacsom a tartóból lejtőzésnél, az elsőnél vádlival megfogtam és a vázhoz szorítottam, másodjára már nem is vettem észre, hol rázódott ki. Lehet, hogy fordított irányból több mászás esik a gyalázatos részekre.
- Vinkler
- Adminisztrátor
Pilis mindig rulez.
Ezt a kört én pont fordítva szoktam tekerni.
[*]

Ezt a kört én pont fordítva szoktam tekerni.

Innen is köszi a szervezést, tök jó volt az útvonal is. Meg minden. 

Lindemann Musicbook Source; Anthem P2; Elac FS 409, HiDiamond
- pärt
- Hazajáró lélek
Pilis rulez!
Köszönöm urak, élmény volt!
(Ja, és tényleg voltak szép bringás lányok.
)

(Ja, és tényleg voltak szép bringás lányok.

A videót nem engedi.
Ma egy nagyon jó hangulatú,kis létszámú csoportos foglalkozáson vettem részt. Hárman voltunk és bátran mondhatom mindannyiunk nevében,hogy szuper volt. Ismétlést kíván
A tempó olyan volt,hogy a felfelékben egymás mellett,beszélgetve mentünk. Síkon haladtunk picit jobban, de nem volt vészes az sem. Meg nem is volt annyira sok a sík rész
Szóval jó volt az idő, a társaság (mint mindig), jókat dumáltunk és sportoltunk. Köszi szépen, hogy jöttetek

A tempó olyan volt,hogy a felfelékben egymás mellett,beszélgetve mentünk. Síkon haladtunk picit jobban, de nem volt vészes az sem. Meg nem is volt annyira sok a sík rész

Szóval jó volt az idő, a társaság (mint mindig), jókat dumáltunk és sportoltunk. Köszi szépen, hogy jöttetek

- pärt
- Hazajáró lélek
Nekem igencsak 11 körül lesz, Gödöllő környékén ledobták az atomot.
Ahogy gurulunk, nem csökken a becsült idő, hanem nő.

Fél 11 körül érkezem.
Majd valahol azért várjatok meg

Fotót nem mutattam
,csak mondtam nekik,hogy nekik kell húzni a sort 

- pärt
- Hazajáró lélek
Remélem,a lányoknak nem mutattál rólunk fotót, mert akkor tuti, hogy csak hárman leszünk.

Benéztem a kábel topikba, úgy tűnik Revi végképp beszorult a hangsugárzók mögé egy halom dróttal.