ELEX írta: ↑2025.12.19., pén. 19:23Számomra meg az a furcsa, hogy vannak, akik általános topikokban promózhatják gátlástalanul oldalakon keresztül a saját vagy érdekeltségi körükhöz köthető cuccokat technikai jellegűnek álcázva az információk rázúdítását a fórum látogatóira.wasiliy888 írta: ↑2025.12.19., pén. 18:47Abban nincs semmi furcsa, ..
Nem kötekszem Feri, csak érdekel.
Lehetnek ezek akár érdekes témák is, csak akkor azt a saját kereskedelmi topikjában tegye.
Nyilvánvalóan annak nézettsége töredéke egy általános topikénak, ezért a "termék" köztudatba égetésének ez a sokkal hatásosabb módja. És ahogy látom, ez szépen működik is.
Messze nem csupán arról van szó, hogy egy egyszerű user berak egy képet valamelyik magyar gyártó termékéről, amit történetesen megelégedettséggel használ. Mondjuk ez a topik erre lett létrehozva, sak mostanában 99%-ban nem erről szól. (DAC, kábel, hangfal, erősítők.....mind, mind terjesztésre váró termékek)
Másokra meg sokkal kevesebbért a komplett fórum kígyót békát kiált.
Mi ez a kettős mérce?
Őőőő .... Próbáld meg megvenni.....
Ez egy prototípus, nem lehet megvenni sehol. Kb a DIY szintjén, csak iit most évtizedes pro audiós gyakorlatú emberek kisérleteznek. Számtalanszor leírtam, hogy semmi garancia nincs arra, hogy valaha is termék lesz. A céghez aki csinálja, üzleti értelemben semmi közöm. Csupán tisztelem a tehetségüket, kíváncsiságukat, kisérletezőkedvüket és úgy gondolom, hogy érdemes róluk tudni, ha már német nyelvterületen és a pro audióban jól ismerik őket. Az elmúlt egy-két évben legalább egy tucat hazai termékről írtam itt és a Facebookon is, anélkül, hogy bármiféle kereskedelmi kapcsolatban lettem volna bármelyikükkel.
Szerintem sokaknak újdonság, hogy 3D nyomtatással csinál valaki tölcsért. Idehaza.
Ez az írás nekik szól.