A korábbi eladó,mindig átszerkesztette.....Fordítókorongos írta: ↑2025.12.15., hétf. 22:32Sziasztok!
Akkor ez egy kapós darab!
Májusban szerettem volna megvásárolni ezt a hangfalat egy másik hobbitástól,nem sikerült,
de érdekes a történet.
Első érdeklődésemkor azt a választ kaptam,hogy egy koma már érdeklődött utána,de sajnos közben egészségügyi problémái lettek, nem szeretne kitolni vele,emiatt várjuk meg,hogy mi lesz a vége,elviszi,vagy sem,de mindenképp megvárja a válaszát...
A hirdetést ezalatt nem függesztette fel és megemelte az árat ~100ezerrel.
Kb.egy hét múlva jött válasz,hogy az érdeklődő elhúzódó egészségi állapota miatt lefújta,visszalépett,megvehetem,ha érdekel.
Felajánlotta az eredeti (érdeklődésem kori) áron,amit elfogadtam és megegyeztünk!
Végül már csak az volt a kérdés,hogy pénteken,-szabit kivéve-,vagy esetleg szombaton tudom elhozni tőle a hangfalakat.
Délelőtt még beszéltünk az átvételről,és minden rendben volt,majd erre a délutáni hívásomkor meg azt közölte,
hogy már nincs miért lemenjek,mert eladta egy 3.félnek. (Mi van??)
Rohadt lehangoló volt,mert beleszerettem ezekbe a Heresy-kbe + az írás/szóbeli megállapodás miatt már magaménak is éreztem a hangfalakat. Ezenkívül még egy + infó: Nincsenek meg a vásárlást igazoló dokumentumok!
(A korábbi eladó,mindig átszerkesztette(vagy törölte)a hirdetését,hogy később már ne lehessen megnézni az eredetileg feltett bejegyzést.) Jó HiFizést! Árpi
Így igaz, ezt csinálja az összes termékénél, van amelyiket több mint 70-szer.
És a privát üzenetben írt kérdésre sem válaszol csak ködösít.
Viszont ha a keresőt használod akkor kijön mikor tette fel legelőször.
Vagy ha valaki "kedvelte" a legelején még akkor is kiderül a svindli mert ott a dátum.
Ezek az előző tulajdonosról szólnak nem a jelenlegiről áthallás elkerülése végett...