supravox írta: ↑2025.12.14., vas. 17:02
Hát nem tudom.
Ha valaki szeretne ebből a cuccból egy alantas sztereo analóg rendszert akkor, forrás,hangfal és kábel nélkül 185000 euro a beugró?
Ne màr.
Szerintem ez végtelenül beteg.
Mitöl lenne beteg? Az ilyen szintü hang valamikor néhány elmebeteg kiváltsága volt, aki időt, pénzt és akár a házát se kímélte, hogy telerakja 5 utas tölcsérekkel,goto unitos hajtással. Utanként külön erősítővel hajtotta. Az, hogy a kereskedelmi forgalomban nem volt ez elérhető, a múlté. Mára megjelentek olyan csúcs rendszerek, ami létezéséről nem is tudtunk 25-30 éve és beégett az a szint, tévesen, mint a csúcsok-csúcsa.
Napjainkban már kereskedelmi forgalomban is megjelent ez a szint és természetesrn, nagyon drága. A hifishown nem fanyalgott senki a 400 millás cuccon és ha őszintén nézem,felépítésében van már alapvető hiba, amiért nem tartozhat ebbe a ligába, de ide pozícionálták.
De a Viva tölcséres rendszere is 275m és árúkapcsolásként, kell hozzá az egyik képen látható 8 elektronika is.
https://houseofstereo.com/products/viva ... IYovn13Wfr
Youtube találtam videót, de azon is átjön, ez bizony nem az a rendszer, amit sokan csúcsnak hisznek, ez valóban a csúcsot döngeti. Ákos cucca is ezen a szinten van. Aki nem hallotta, nem létezik a fejében olyan hang, hangkép, ami nála hallható. Végülis létezik, a való élet. Itt, már annyira kicsi a difi az életben hallható zene és a -jó minőségű- konzervzene között,amitől egy általánosan jónak mondható rendszer borzalmasan messze van.
Fentieket nézve, még olcsó is. Persze, nem nekem. Ez a szint annyit változott, hogy már nem csak az elvetemült fabrikálók privilégiuma, azoké is, akik meg tudják fizetni
Hazaérve, én se aprítottam fel a hifit. El tudom fogadni, hogy ennyivel kell beérnem, ami van, de se régen, se ma, nem az (volt, van) a top, amiről azt hisszük.
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, TMP Audio, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, hitachiSax
halfnote.hu