Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Off

dumdum
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 87

Re: Magyar hifi termékekről készült képek

Hozzászólás Szerző: dumdum »

cables írta:
2025.12.14., vas. 00:49
asebestyen írta:
2025.12.13., szomb. 08:43
Tisztelt Üzemeltetők, Kollégák!

A tulajdonosváltás óta támogatom a Fórumot, először a munkámmal is, majd már csak (az általatok is jól ismert okokból) havi hozzájárulással. Tettem és teszem azért, mert hittem, hogy valami jobbat csinálunk ebből a Fórumból. Mivel más eszközöm nincs a tiltakozásra az ilyen és ehhez hasonló dolgok ellen, amennyiben az egész Fórumot Cables hirdetési felületévé engeditek rohasztani, a színvonalat az ő szintjére engeditek lehúzni lassan minden topicban, a továbbiakban nem áll módomban a Fórumot támogatni.
Ez nem ellenetek szól és sajnálom, de én ezt ebben a formában támogatni nem szeretném, sokkal inkább távol tartanám magam tőle, olvasni is undorító.

Tisztelettel,
asebestyen
Ezt a szomorú képet némiképp árnyalja az, hogy ha bármit, bárhova beírok lenézve a lap aljára a Jelenlévő fórumozók között azonnal megjelenik az asebestyen. Szóval nemhogy kerülnél engem, hanem keresed az alkalmat, hogy kellemetlenkedj nekem a beírásaiddal. Előszeretettel írsz a Power-R topikokba is negatív, lejárató posztokat. Engem ez már nem lep meg, mert régóta csinálod ezt, szinte mániákusan. Viszont a vevőimre nézve sértőnek tartom azt fenti kijelentést, hogy a hirdetéseim és a termékeim "rohasztják a színvonalat". Ezt visszautasítom magam és a vevőim nevében!!!
Ha te írsz nálam is megjelenik az értesítés.
Alap beállítás még nem töröltem... :rolleyes:
A vevőid felhatalmaztak,hogy a nevükben is beszélj?
Anélkül visszatetsző, lássuk, copy-paste.
Egyébként meg 1000 százalékig igaza van, a csapból is te folysz már nyitás nélkül is, FB-n meg mindenhol.
Ez a gerilla- marketing amit csinálsz nem szimpatikus, legalábbis nekem.
Valószínűleg az 1 hozzászólásos alvó és új regeknek az lehetsz ha még Szingapúrból is áldanak még valós vásárlás nélkül is.
Már a B oldal forog így 60 felett...

revox
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4561
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: revox »

huszti-zsolt írta:
2025.12.14., vas. 00:24
revox írta:
2025.12.13., szomb. 22:34
huszti-zsolt írta:
2025.12.13., szomb. 21:38

Nagyon bátor ember az aki 2025-ben, soktízmilliós készülékek profilja és 0 éves (hivatalos) árbevétel mellett azt mondja, hogy vannak eladásai. Én mondjuk biztosan nem merném ezt bevállalni, de lehet csak gyáva nyúl vagyok, mert nem az első ilyen cég a szakmában, aki ezt így, nyíltan publikálja. Ráadásul exportálni szerintem elképzelhetetlen hivatalos papírok nélkül, el nem tudom képzelni, hogy van olyan külföldi cég, aki számla nélkül adna el egy partnertől vásárolt árut. De mondjuk magyar vevőként sem tudom elképzelni, hogy ilyen értékű berendezést mindenfajta jogbiztonság nélkül hazavinnék.
Zsolt,

Eddig csak Feri írt le dolgokat, én nem látom a cégtulajt.
De Nektek ennyi jött le egy posztból, amiben olyan magasfokú minőségről van szó, amire büszkék lehetünk?
Nem az alsó szegmens,ez tény, de magyar.
Én a készülékek minőségéről egy árva szót sem írtam. Nem is tehetném, nem ismerem. De látatlanban is kétség kívül elhiszem, hogy nagyszerű készülékek.
Teljesen más problémát említettem.
Mert szerinted, amiket leírtál, el lehetne mismásolni, ilyen szintü termékcsaládnál? Esetleg, egy-két szett haveroknak még elmegy (nyakam rá,hogy, éltél ilyen "lehetőséggel" Te is), de értelmes termékforgalmazás keretében kizárt.

De ehhez annyira se értek, mint a kapcsolásokhoz :D de azt még én is látom, nem a hazai, feketepiacos "mitengedszafeléből" szintü pacsmagolás lesz. Ne értsd félre, a felvetések jogosak, de e felől én nem aggódnèk :rolleyes: :smile53:
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu

cables
Törzsgárda
Törzsgárda
Értékelés: 2390

Hozzászólás Szerző: cables »

asebestyen írta:
2025.12.13., szomb. 08:43

A tulajdonosváltás óta támogatom a Fórumot, először a munkámmal is, majd már csak (az általatok is jól ismert okokból) havi hozzájárulással. Tettem és teszem azért, mert hittem, hogy valami jobbat csinálunk ebből a Fórumból. Mivel más eszközöm nincs a tiltakozásra az ilyen és ehhez hasonló dolgok ellen, amennyiben az egész Fórumot Cables hirdetési felületévé engeditek rohasztani, a színvonalat az ő szintjére engeditek lehúzni lassan minden topicban, a továbbiakban nem áll módomban a Fórumot támogatni.
Ez nem ellenetek szól és sajnálom, de én ezt ebben a formában támogatni nem szeretném, sokkal inkább távol tartanám magam tőle, olvasni is undorító.

Tisztelettel,
asebestyen
Ezt a szomorú képet némiképp árnyalja az, hogy ha bármit, bárhova beírok lenézve a lap aljára a Jelenlévő fórumozók között azonnal megjelenik az asebestyen. Szóval nemhogy kerülnél engem, hanem keresed az alkalmat, hogy kellemetlenkedj nekem a beírásaiddal. Előszeretettel írsz a Power-R topikokba is negatív, lejárató posztokat. Engem ez már nem lep meg, mert régóta csinálod ezt, szinte mániákusan. Viszont a vevőimre nézve sértőnek tartom azt fenti kijelentést, hogy a hirdetéseim és a termékeim "rohasztják a színvonalat". Ezt visszautasítom magam és a vevőim nevében!!!

huszti-zsolt
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 2859

Hozzászólás Szerző: huszti-zsolt »

revox írta:
2025.12.13., szomb. 22:34
huszti-zsolt írta:
kaef2 írta:
2025.12.13., szomb. 21:04

Annyit mondhatok, több, mint két évtizede ismerve V. Ákost, a gyártót (tőlem vette az első japán nyelvű DIY csöves erősítő építésről szóló könyveket), hogy voltak eladások, de ezek nyilvánvalóan nem tömegcikkek.
Nagyon bátor ember az aki 2025-ben, soktízmilliós készülékek profilja és 0 éves (hivatalos) árbevétel mellett azt mondja, hogy vannak eladásai. Én mondjuk biztosan nem merném ezt bevállalni, de lehet csak gyáva nyúl vagyok, mert nem az első ilyen cég a szakmában, aki ezt így, nyíltan publikálja. Ráadásul exportálni szerintem elképzelhetetlen hivatalos papírok nélkül, el nem tudom képzelni, hogy van olyan külföldi cég, aki számla nélkül adna el egy partnertől vásárolt árut. De mondjuk magyar vevőként sem tudom elképzelni, hogy ilyen értékű berendezést mindenfajta jogbiztonság nélkül hazavinnék.
Zsolt,

De Nektek ennyi jött le egy posztból, amiben olyan magasfokú minőségről van szó, amire büszkék lehetünk?
Én a készülékek minőségéről egy árva szót sem írtam. Nem is tehetném, nem ismerem. De látatlanban is kétség kívül elhiszem, hogy nagyszerű készülékek.
Teljesen más problémát említettem.

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

kaef2 írta:
2025.12.13., szomb. 23:34
revox írta:
2025.12.13., szomb. 23:05
Elex. A logó, ma felhívott Ákos, a klarinéntnak, mint hangszernek a tölcsére, szimbolizálva, hogy hangszer, de valójában, azt beszéltük, absztrakt a dolog.

Hallgasd meg egyszer. Sok dolgot hallottam, de nyilván nem mindent, de nálam toppos. Ez a tölcséreket könnyedebben hajtja meg és elég realisztikus. De amit írtam is, csak annyiban hasonlít a Kondora (optikailag), hogy letisztult, egyszerü a dizájn. Élőben teljesen más az egész.

Ja, az áramkörók... Ákos tervezett mindent. Mesélt sokat. Pl az előfokhoz 200-nál több kapcsolást modellsztek le, majd a 10 legjobbnak tűnő lett legyártva és a végén maradt egy.
Majd mesélek privi, csak fáradt vagyok mára. Ez tényleg rendben van
Az ezüst drót használaton kívül semmi Kondora jellemző megoldás nincs egyik elektronikában sem, tudomásom szerint. És sajnos nagyon jól szólnak. Ákos amúgy képzett szaxofonos, a brandje logója inkább a fúvós hangszerekből és tölcséres hangsugárzókból ered, mintsem Kondo logójából, de grafikába mindenki azt képzel bele, amit csak akar.
Szaxofon, de kedvence a klarinét és annak a nyaka(?) és tölcsére van a logón, de ma pont arról beszéltünk, hogy bárki, bármit láthat benne, oda van bízva. Egyébként a filharmónikásoknal (Woody Allan után szabadon) valami ütős hangszeren játszott.
Mellé villamosmérnök és fanatikus.

A kapcsolástechnika lényegét -még én is- megértettem és valóban szembemegy a trendekkel és Kondot nyomokban sem tartalmaz.
Kábelek és alkatrészek saját ezüstök,trafókat is maguk tekerik.
A doboz fedlapja is masszív, vastag alu és szép a kivitelezés. Csajom megjegyezte, hogy ezt elfogadná, mert jó és szép (nálunk hifistop van, megtelt a kecó, ez tőle így nagy szó). Mellesleg azzal jött ma, mikor megyünk megint oda zenét hallgatni... még olyat is említett, hozzuk el kipróbálni. Lópikulát... Az életveszély :D

Komolyítva... Őszinte leszek, erre én se számítottam és nem is csodálkozom, mások szkepticizmusán,.. és itt fogyott el a szó :D
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu

kaef2
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4155

Hozzászólás Szerző: kaef2 »

revox írta:
2025.12.13., szomb. 23:05
Elex. A logó, ma felhívott Ákos, a klarinéntnak, mint hangszernek a tölcsére, szimbolizálva, hogy hangszer, de valójában, azt beszéltük, absztrakt a dolog.

Hallgasd meg egyszer. Sok dolgot hallottam, de nyilván nem mindent, de nálam toppos. Ez a tölcséreket könnyedebben hajtja meg és elég realisztikus. De amit írtam is, csak annyiban hasonlít a Kondora (optikailag), hogy letisztult, egyszerü a dizájn. Élőben teljesen más az egész.

Ja, az áramkörók... Ákos tervezett mindent. Mesélt sokat. Pl az előfokhoz 200-nál több kapcsolást modellsztek le, majd a 10 legjobbnak tűnő lett legyártva és a végén maradt egy.
Az ezüst drót használaton kívül semmi Kondora jellemző megoldás nincs egyik elektronikában sem, tudomásom szerint. És sajnos nagyon jól szólnak. Ákos amúgy képzett szaxofonos, a brandje logója inkább a fúvós hangszerekből és tölcséres hangsugárzókból ered, mintsem Kondo logójából, de grafikába mindenki azt képzel bele, amit csak akar.

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

halfnote.hu

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Szalon írta:
2025.12.13., szomb. 22:36
huszti-zsolt írta:
Nagyon bátor ember az aki 2025-ben, soktízmilliós készülékek profilja és 0 éves (hivatalos) árbevétel mellett azt mondja, hogy vannak eladásai. Én mondjuk biztosan nem merném ezt bevállalni, de lehet csak gyáva nyúl vagyok, mert nem az első ilyen cég a szakmában, aki ezt így, nyíltan publikálja.
Sajnos nem kell messze menni, van akinek még se honlapja, se cége sincs, aztán mégis itt árulja konyhaasztalon összetákolt dolgait "hivatalosan"... gondolkodik.gif
Természetesen CE, TÜV és az ezek alá rendelt megfelelőségi, termék biztonsági jelzések teljes hiányával... :smile33:
De mi vele a baj? Én keveset olvasom a fórumot, de tök értelmes hozzászólásai vannak. Látszik, érti, mj az, hogy zene és audiokultúra,kijárta az iskolát. Egyes termékei kimondottan jók,bár sokat nem ismerek.De volt már, hogy Ongakuban a Radnai tápdrót bizonyult a jelenlévők közül a legjobb Avocado dublörnek (a többi drága volt, csak nem jó)
Lehet,valamiből kimaradtam, de nem értem ezt a boszorkányüldözést
halfnote.hu

trane
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 2918

Hozzászólás Szerző: trane »

Szalon írta:
2025.12.13., szomb. 22:36
Sajnos nem kell messze menni, van akinek még se honlapja, se cége sincs, aztán mégis itt árulja konyhaasztalon összetákolt dolgait "hivatalosan"... gondolkodik.gif
Természetesen CE, TÜV és az ezek alá rendelt megfelelőségi, termék biztonsági jelzések teljes hiányával... :smile33:
de, van neki 'honlapja', méghozzá egy kisebb falunyi (782) követővel :rolleyes: > https://www.facebook.com/p/Power-R-audi ... cale=hu_HU

védd a fákat> egyél hódot! ;-)))

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

huszti-zsolt írta:
kaef2 írta:
2025.12.13., szomb. 21:04
Tctronic írta:
2025.12.13., szomb. 20:56

Arra azért kíváncsi lennék hány darabot értékesítettek belőlük. gondolkodik.gif
Annyit mondhatok, több, mint két évtizede ismerve V. Ákost, a gyártót (tőlem vette az első japán nyelvű DIY csöves erősítő építésről szóló könyveket), hogy voltak eladások, de ezek nyilvánvalóan nem tömegcikkek.
Zsolt,

halfnote.hu

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

kaef2 írta:
2025.12.13., szomb. 20:43

Az előfok és a phono 50 ezer euróba kerülnek, a 211 végfok 85 eezer, a 300B PSE dual mono meg 135 ezer euró. A kábelek métere 5 ezer euró. Nem tudom létezik-e ezektől drágább hazai elektronika.

De legalább jó is,nem csak lufi. De hallottad Te is,míg nálad volt. (az előbb félrenyeltem a mondatod, azt hittem, meg is vetted,de máf vágom, hogy próba)
halfnote.hu

Tctronic
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 2841

Hozzászólás Szerző: Tctronic »

Phúúúú. Na inkább töltök még egyet. :D
"A szépség nem maguknak a dolgoknak a tulajdonsága, hanem pusztán az azokat szemlélő elmében keletkezik."

dumdum
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 87

Hozzászólás Szerző: dumdum »

fülelek írta:
2025.12.12., pén. 21:59
Mi ez?
Vajon hogy működik?
Húszezerbe került tavaly.
Háát még egy tisztességes pókocska sem költözött bele.... :rolleyes: :D
Már a B oldal forog így 60 felett...

Snipi
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 633

Re: Szerintem valami túlságosan drága

Hozzászólás Szerző: Snipi »

vasek írta:
2025.12.12., pén. 14:32
Egy másfél éves baba ne is igyon klóros csapvizet,kérjen a Loistól teát!
Sajnos koffein és tein allergiám is van. Vagyis mindig is volt. Így a tea is megy a kukába. :D

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6540

Hozzászólás Szerző: tonee73 »

cables írta:
2025.12.13., szomb. 08:52
Mindez a hűhó egyetlen szöveg nélküli termékfotóért?
Rémlik, mintha nem ez lett volna az első eset a nem megfelelő helyen történő őnreklámodra, ugye? gondolkodik.gif
Megy az off-ba az egész. :smile30:
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

cables
Törzsgárda
Törzsgárda

Mindez a hűhó egyetlen szöveg nélküli termékfotóért? Töröljék az adminok, vagy menjen az OFF-ba...

asebestyen
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 7885

Hozzászólás Szerző: asebestyen »

Ez nem ellenetek szól és sajnálom, de én ezt ebben a formában támogatni nem szeretném, sokkal inkább távol tartanám magam tőle, olvasni is undorító. :smile33:

Tisztelettel,
asebestyen
Alces 6 | Mac Mini M1 | RME ADI-2 DAC FS | Genelec 1031APM aktív monitorok

istvan01
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3614

Hozzászólás Szerző: istvan01 »

fülelek írta:
2025.12.12., pén. 21:59
Mi ez?
Vajon hogy működik?
Húszezerbe került tavaly.
Talán lehetne légyfogó is neve, ha erre szintre vinnénk le a rajongó táborát.
DE, nem látom rajta a CE, TÜV és az ezek alá rendelt megfelelőségi, termék biztonsági jelzéseket .... ha már valaki ezt terméknek szeretné látni, használni.

earforce
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2992

Hozzászólás Szerző: earforce »

cables írta:
2025.12.12., pén. 21:46
00000b.jpg

Ez komolyan ebben a topicban egy reklám fotó egyenesen a készítőtől AI segítségével? :D
Mondjuk sokkal jobb nézegetni mint a saját IGAZI "termékfotóit".
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 1.6|REL S3 SHO

cables
Törzsgárda
Törzsgárda

tonee73 Kérlek ne verd a fejed a falba még emotívákkal sem, töröld a Zajgát-X posztomat, ha nem ide való.

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6540

Hozzászólás Szerző: tonee73 »

cables írta:
2025.12.13., szomb. 08:06
Tévedsz, mint annyiszor. A Zajgát-X az alapváltozattól alapvetően különböző új termék.
Ja, akkor azért kell itt relkámozni... érthető. :smile51: :smile30:
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

cables
Törzsgárda
Törzsgárda

Tévedsz, mint annyiszor. A Zajgát-X az alapváltozattól alapvetően különböző új termék. De nagyon köszönöm a féltő figyelmedet!

Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3825

Hozzászólás Szerző: Alex_Aston »

cables írta:
2025.12.12., pén. 21:46
jpg
Nem vagyok biztos benne, hogy egy saját termék 2 havonta történő reklámozzása ennek a topiknak a lényege... gondolkodik.gif
Csak a Marantz! :-D

SoundMania
Törzsgárda
Törzsgárda
Értékelés: 1298

Hozzászólás Szerző: SoundMania »

cables írta:
2025.12.12., pén. 22:28
EXPO vélemény Zajgátról.jpg
Csak kábeleid hallottam, meg 1x Ámbrahámhegyen egy normálisabb rendszerben azt, hogy a virtuálisföld dugód hogyan kúrta el a rendszer hangját! Nem kicsit! Szerinted? :)

cables
Törzsgárda
Törzsgárda

EXPO vélemény Zajgátról.jpg
EXPO vélemény Zajgátról.jpg (49.21 KiB) Megtekintve 886 alkalommal

Válasz küldése

Vissza: “Fórummal kapcsolatos témák”