Ha te írsz nálam is megjelenik az értesítés.cables írta: ↑2025.12.14., vas. 00:49Ezt a szomorú képet némiképp árnyalja az, hogy ha bármit, bárhova beírok lenézve a lap aljára a Jelenlévő fórumozók között azonnal megjelenik az asebestyen. Szóval nemhogy kerülnél engem, hanem keresed az alkalmat, hogy kellemetlenkedj nekem a beírásaiddal. Előszeretettel írsz a Power-R topikokba is negatív, lejárató posztokat. Engem ez már nem lep meg, mert régóta csinálod ezt, szinte mániákusan. Viszont a vevőimre nézve sértőnek tartom azt fenti kijelentést, hogy a hirdetéseim és a termékeim "rohasztják a színvonalat". Ezt visszautasítom magam és a vevőim nevében!!!asebestyen írta: ↑2025.12.13., szomb. 08:43Tisztelt Üzemeltetők, Kollégák!
A tulajdonosváltás óta támogatom a Fórumot, először a munkámmal is, majd már csak (az általatok is jól ismert okokból) havi hozzájárulással. Tettem és teszem azért, mert hittem, hogy valami jobbat csinálunk ebből a Fórumból. Mivel más eszközöm nincs a tiltakozásra az ilyen és ehhez hasonló dolgok ellen, amennyiben az egész Fórumot Cables hirdetési felületévé engeditek rohasztani, a színvonalat az ő szintjére engeditek lehúzni lassan minden topicban, a továbbiakban nem áll módomban a Fórumot támogatni.
Ez nem ellenetek szól és sajnálom, de én ezt ebben a formában támogatni nem szeretném, sokkal inkább távol tartanám magam tőle, olvasni is undorító.
Tisztelettel,
asebestyen
Alap beállítás még nem töröltem...
A vevőid felhatalmaztak,hogy a nevükben is beszélj?
Anélkül visszatetsző, lássuk, copy-paste.
Egyébként meg 1000 százalékig igaza van, a csapból is te folysz már nyitás nélkül is, FB-n meg mindenhol.
Ez a gerilla- marketing amit csinálsz nem szimpatikus, legalábbis nekem.
Valószínűleg az 1 hozzászólásos alvó és új regeknek az lehetsz ha még Szingapúrból is áldanak még valós vásárlás nélkül is.