Emlékszem erre, és nem kétlem, hogy így van, de egy gyári állapotú, belenyúlás mentes készülékben, én nem szeretnék ilyen módosításokat eszközölni, még ha ettől annyival jobb is lenne, és utána visszaalakítható is, akkor sem.SoundMania írta: ↑2025.07.01., kedd 13:12Írtam arról, hogy próbáltam "gyári" bizti helyett ksl spc meg Duelund ezüstöt, de még nem voltak elég jók oda. Legjobb azzal volt amikor az Acrolinket az iec aljzatról vittem a kapcsolóig, kihagyva mindent, a biztitartóval együtt. Minden készüléknél ez vált be.zoli73 írta: ↑2025.07.01., kedd 12:57Audio Research 100.2 , a maximális hálózati teljesítményfelvétele 800W, ebből tud 8 Ohm 2x100W, 4 Ohm 2x200W teljesítményt. 230V-os változatába 4A-es biztosíték kell, a 110V-os változatba 5A-es. Az enyém természetesen 230V-os, de hozzám mégis 5A-es biztivel került. Ez utóbbi helyett, már QSA Yello van benne.
Akartam is már kérdezni, de mostanában nem nagyon érek ide, ha ennyire pozitívak voltak a tapasztalataid a rod-al, akkor tervezel beszerezni? Vagy ennyire nem vagy bevállalós?
Ezzel a biztosíték kiváltással kapcsolatban, tervezek tenni egy kísérletet.
Már az összes készülékemben tuning biztosítékok vannak, kivéve a cd játszót. Ebben még azért nem cseréltem ki, mert ebbe 6,3x32mm-es, 250mA-es bizti kell, amiből tuning változatot találni nagyon nem egyszerű.
Kiváncsiságból a biztosítékot kiváltom, Neotech ezüst vezetékkel(azt hiszem 18AWG), momentán ez van kéznél, ami szóba jöhet. Majd meglátjuk...
Diy/saját építésű készülék esetében persze más a helyzet, azzal "megalkuvóbb" az ember.
Én pedig azt írtam már többször, hogy nem törekszem a bármiáron maximálisan kimaxolni mindent is megoldásokra.