Köszi.zoli73 írta: ↑2025.07.01., kedd 12:57
Audio Research 100.2 , a maximális hálózati teljesítményfelvétele 800W, ebből tud 8 Ohm 2x100W, 4 Ohm 2x200W teljesítményt. 230V-os változatába 4A-es biztosíték kell, a 110V-os változatba 5A-es. Az enyém természetesen 230V-os, de hozzám mégis 5A-es biztivel került. Ez utóbbi helyett, már QSA Yello van benne.
Akartam is már kérdezni, de mostanában nem nagyon érek ide, ha ennyire pozitívak voltak a tapasztalataid a rod-al, akkor tervezel beszerezni? Vagy ennyire nem vagy bevállalós?
Ezzel a biztosíték kiváltással kapcsolatban, tervezek tenni egy kísérletet.
Már az összes készülékemben tuning biztosítékok vannak, kivéve a cd játszót. Ebben még azért nem cseréltem ki, mert ebbe 6,3x32mm-es, 250mA-es bizti kell, amiből tuning változatot találni nagyon nem egyszerű.
Kiváncsiságból a biztosítékot kiváltom, Neotech ezüst vezetékkel(azt hiszem 18AWG), momentán ez van kéznél, ami szóba jöhet. Majd meglátjuk...

Ennek fényében tényleg q.soknak tűnik az a 8A bizti a 2x35 Wattos erősítőmben...
Igen tervezek, oda, ahol Supravox kölcsön darabjai voltak.
Jelenleg 0.6 - os Aucharm biztik vannak benne.
Ezek az erősítő csövek fűtésének elektronikájában vannak. / Biztosan van szakszerűbb megnevezés./
Ha sikerül ugyan olyat felkutatni mint az, akkor olyat, ha nem, akkor esztergáltatok pár különböző anyagból néhányat megfülelni.
A bemeneten, ahol a 8 Amperes Orange van, szerintem ott is az lesz a vége, de ahhoz még nem szedtem össze a bátorságomat...

A 6.3 x 32 - est tényleg nem egyszerű beszerezni.
Nekem ugyan ilyen, 250 mA - es van a phonóban.
Addig kerestem, míg elegem lett, és végül áthidaltam a foglalatot egy ezüst jumperrel a panel fonákján.
Szép lett, jó lett.
Hogy akarod a tulipán foglalatban rögzíteni a Neotech drótot ?