Kipróbáltam már egy csomó dolgot a biztivel kapcsolatban de először a tápkábel dolgot oldottam meg mert a lehetőségekhez képest a legjobbat tettem a rendszerembe ( fontos először a táp es utána a bizti) és csak utána kísérleteztem a biztikkel és tettem be először Furutech és utána Orange biztit de a legjobbnak idáig a purple bizonyult a legjobbnak ….a hazai gyártók biztosítékja kanyarban sincs…. Abban biztos vagyok, hogy nem forrasztanám ki a biztosítékot mert nagyságrenddel több kárt okoznék mint egy bizti ára ha esetleg netán van egy kis zárlat…Rock60 írta: ↑2025.06.28., szomb. 11:53Igen, van cső is rúd helyett.
1. Aki óvatos és még sok pénze is van rá, az vegye meg a lehető legjobb biztosítékot, én azt tenném.
2. Aki bevállalós, és jó hangot akar, de nem tud, vagy nem akar vagyonokat top biztosítékra költeni, de a drága készülékét sem akarja megfaragni, az tegyen a foglalatba kevés pénzért rod-ot.
3. Aki meg szemrebbenés nélkül beleforrasztgat a készüléke paneljába, az fonákoldalon kikerülheti az egész foglalatot, áthidalva azt valami jobb fajta dróttal.
Hang szempontjából az hozhat a legtöbbet.
De mindenki úgy csinálja ahogy akarja…..
Használtban nincs akkora ára a biztinek hogy nem érné meg kipróbálni…