Nem tudom, eredetileg hova " való ", én csak ott tudom vele kiváltani - próba képen - a biztosítékot, ahol van...SoundMania írta: ↑2025.05.29., csüt. 05:56
Remélem csak rosszul fogalmaztál, de a Rod az a nulla ágba levő használatra való a megfelelő eszközzel/eszközben. És ez csak egyéni döntés hogy te máshova használod. (mint nálam az, hogy én meg kiiktattam a biztiket a foglalatokkal együtt.)
És próbálj meg kipróbálni Platinum tápkábeleket és meglátod mennyit közeledik a 2 rencer... És mennyivel többet ér mint egy tuningbizti. Persze a Rod legalább nem drága, ha elég jó....
Nyilván, ha ezt az utat járnám - már előre rettegek, mit fogok hallani, ha visszateszem az Aucharm-ot - esélyes, hogy én is áthidalnám a biztosítékházat egy ezüst jumperral, ahogy a phonóban és a dacban is tettem korábban.
Nincsen kétségem, hogy a WW Platinum, vagy a Furutech tápkábelétől megtáltosodna a cucc, de ettől messzebb talán még sosem álltam, hogy ezen gondolkodhassak. Kipróbálni ? Talán...
/ Ha ezek lennének, utána meg agyalhatnék az AN Sootto tápkábelén.
A Rod egy tízes... Forintban.
Ja, srry, bunkó voltam, az előző mondókám végéről lehagytam, hogy nagyon köszönöm Supravox-nak a szíves vendéglátást, a zenei élményt és a kölcsön apróságokat.