Akkor kamuzol, vagy csak nem emlékszel, ha úgy jobban tetszik.kaef2 írta: ↑2025.05.27., kedd 23:54Nem beszéltem punkokról, meg rockzenéről mostanában, sőt lehet, hogy ezen a fórumon egyáltalán általában sem.revox írta: ↑2025.05.27., kedd 23:41A kompressziót mondtad, hogy punk és rockbandák kérik, igaz, nem tőled. Elég sokszor elhangzott, amikor a kompresszált felvételekért a nagyérdemű a hangmérnököket hibàztatta. Vagy akkor beszèltèl badarságot, vagy most hazudsz.kaef2 írta: ↑2025.05.27., kedd 22:24
Nem figyelsz rendesen.
Olyat biztosan nem írtam, hogy a zenész kérne valami dinamikakompressziót. Sem most, sem máskor.
Kicsit túlerőlteted ezt a kötözködést, de ha jól esik, csak nyugodtan.
A feltöltött DXD file-t ma 36-an töltötték le azóta, hogy itt megosztottam, a 44,1k-t meg 14-en. A korábbi másutt megosztottakat meg több, mint 500-an, köztük azok is, akik ott voltak a felvételen.
Úgy sejtem ez nagyobb szám, mint akik szerinted viccesnek találják, amit írsz.
Egyébként, az a zenész, aki nem szól bele a késztermékbe, annyit is ér.
Arra kérnélek, hogy kérd meg az adminokat, hogy a hazugozást és a badarságozást töröljék a szövegedből.
A figyelmetlenséged ne rajtam kérd számon.
Nos, nem nagyon tudsz nekem érdekeset mondani, de ezt az egy dolgot megjegyezten, mivel nekem is feltűnt a nick cave, let love in album remasterén, hogy ütősebb és ez a hozzászólásod ezt helyre is tette,hogy jól hallom. Mivel érdekel a stílus, így ez egy számomra értékes infó volt és egyben eldöntötte, szabad e ezekből újat venni. Ilyen fontos infót nem találok ki magamtól
Szavakon hiába lovagolunk,akkor nem hazudsz, csak nem emlékszel. Erre tőlem átírhatják, de ettőll még a két állítás üti egymást és a magad figyelmetlensége miatt ne másokon akard ezt "leverni". A badarság teljeden helytálló az én aspektusomból. Néha vannak jó köpéseid, néha meg olyat beszélsz, ami egy kezdőtől is meglepő lennr. Nyilvános fórum.ilyen, van hideg-meleg.
De akkor hazi feladat: kábel. Idegen területre tévedtem. Hangfalat építek. Mivel senki nem merte vállalni, én terveztem neg. A belső kábeligénye 5 méter és egy kicsi,jelenleg a próbára a legolcsóbb médiás madzag van előkészítve. Mi ide a megoldás,?