de kiüti az alvázat is ha kell

egyébként nagyon eltalálta, olyan szögben, hogy a keréknek semmi baja. halálpontosan élére, de még így is szinte lehetetlennek tűnik... bexarás

de kiüti az alvázat is ha kell
Mondjuk az a kerékszett 1,2M Ft.
Komolyra fordítva a szót : szerintem is igaza van. Nézzétek meg az autósportot. (Bár ott 4 kerék van.) Amióta ott bizonyos szakágakban (Indycar, Nascar, LeMans, stb) bevezettek mindenféle, a versenyzők testi épségét védeni hivatott lassító, és kiegyenlítő szabályt (szűkítők, B.O.P., GT3, több száz oldalas szabálykönyvek, stb.) véleményem szerint sokkal kiszámíttathatatlanabb (és talán izgalmasabb) lett a verseny. Bár szerintem több száz oldalas szabálykönyv az UCI-nál is van. Hol máshol ha nem ott? De talán kéne egy újabb, vékonyabb és olyan amivel nem hal meg minden évben valaki?Rotox írta: ↑2025.01.07., kedd 08:03Szívesen megnéznék egy World Tour mezőnyt mondjuk U17/WU17 áttételekkel versenyezni:https://bringasport.hu/2023/02/17/valto ... -szabalya/
Komolyra fordítva a szót: szerintem igaza van, bár nyilván síkon, vagy enyhe lejtőn is nagyot lehet esni (főleg mezőnyben).![]()
Szívesen megnéznék egy World Tour mezőnyt mondjuk U17/WU17 áttételekkel versenyezni:
Nyugi, nem hiszem hogy bárki is kétségbe vonhatná azt amit te (vagy akár sebi vagy vinkler) elkezdtetek, vagy aktívan csináltok akármennyi ideje is. Van eredménye, kitartóan mozogtok és odafigyeltek magatokra - ami nagyon nagyon sok emberről nem mondható el.
Bocs... már megbántam, stornó. :)
Bab,lencse,barnarizs,quinoa,friss zöldségek, néha burgonya
Szénhidrát mi megy mellé?
Nem is az a fajta szivárványos...
Nem emlékszem a nevére, mert soha nem olvasom el. Szinte minden gyártó másként hívja, a lényeg,hogy legyen benne sokféle. Sajnos jobb lenne frissen, de általában csak a fagyasztottra van időm
Szivárvány zöldségkeverék?
Én azt, hogy legalább ugyanannyit vigyorogjak bringázás közben, mint az előző években.asebestyen írta: ↑2024.12.28., szomb. 09:16Ki milyen célokat határozott meg magának 2025-re kerékpározás ... tekintetében? ...
Jó kérdés…asebestyen írta: ↑2024.12.28., szomb. 09:16Ki milyen célokat határozott meg magának 2025-re kerékpározás / egyéb sportok tekintetében?
Milyen a felkészüléssel tervez eljutni odáig? Persze nem várom, hogy a nagy titkokat megossza bárki, csak ami publikus. :)
Én sajnos (vagy nem) csak a súly célomat fogom tudni megcsinálni. Illetve dolgozok az orrlégzésen. De először az orrpolipnak kell teljesen visszahúzódni. Ezzel is jól haladok. Tulajdonképpen ha ezt a kettőt elérem és megtartom, az életminőségi változást is hoz, ami pedig hozzájárul majd a teljesítmény emeléséhez/tartásához. Januártól új munkahelyen dolgozok majd (elég sokat) kevesebb idő jut bringázni. De ahogy hosszabodnak a nappalok, többet tudok menni is. Addig core,táplálkozás,légzés,persze ride is.asebestyen írta: ↑2024.12.28., szomb. 09:16Ki milyen célokat határozott meg magának 2025-re kerékpározás / egyéb sportok tekintetében?
Milyen a felkészüléssel tervez eljutni odáig? Persze nem várom, hogy a nagy titkokat megossza bárki, csak ami publikus. :)