asebestyen írta: ↑2024.12.28., szomb. 09:16
Ki milyen célokat határozott meg magának 2025-re kerékpározás / egyéb sportok tekintetében?
Milyen a felkészüléssel tervez eljutni odáig? Persze nem várom, hogy a nagy titkokat megossza bárki, csak ami publikus. :)
Jó kérdés…
Volt egy elképzelésem, aztán gondoltam másra, végül örülök, ha az eredeti összejön. Szeptember végén kezdtem úgy, h rögtön benyeltem egy gyomorvírust. Aztán csináltam, ahogy időm engedte az edzéseket. Vettem egy új kerót is, de mennek a benti edzések is. A táplálkozás része a legnehezebb számomra. Gasztrogengszter révén imádok főzni, enni, inni, ráadásul hedonistának is tartom magam, ami megnehezíti a dolgokat.
A jövő évi célom az, h a táplálkozást valahogy összelőjem az életvitelemhez. Ezzel egyidőben még 10-15 kiló lemenjen. Szeretném, hogy a jövő évben kialakuljon az alap forma, ahonnan lehet építkezni és van is miért. Ez mondjuk kb. 180-200w/1 óra Z2-ben. Szóval szeretnék egy jó alapot építeni 2025-ben a fejlődéshez. Ezt rendszeres, kontrollált edzésekkel, táplálkozás változtatással és némi életmód változással kívánom elérni. Mind emellé szeretnék visszailleszteni az életembe egy játékos sportot is, heti 1 napra, amit régebben is űztem, sqash, vagy tollas, majd elválik.