Mondjuk ez jogos. Honnan is tudhatnák,hogy kinek milyen sorral kell.
A görgőn nincs gyári sor…
Igazatok van. Összetévesztettem. Bringalandos ajándékcsomagokat szoktak emlegetni, mert van hogy olyat lehet nyerni amikor jáccanak valami találós kérdéseset. (Amit aztán a nézők jól kigugliznak
TAK Bike
Én eccer valami bicóverseny közvetítéskor hallottam emlegetni, mert valami Eurosportos dzsembori volt ott miközben a TV-n nézhettük, hogy a Pogi hogy alázza le az egész bandát.revox írta: ↑2025.01.14., kedd 16:20Ati majd megmondja... már nem emlékszem, merre járt. mondjuk annak az a veszélye,rád is tesznek egy nyerget, ha van a boltbande biztos nem stukkert fognak az ember fejéhez
![]()
de biztos van több helyen. még nálunk, az egyszerű bicajboltban is van valami szék. le kell ülni rá és kielemez mindent![]()
Ati majd megmondja... már nem emlékszem, merre járt. mondjuk annak az a veszélye,rád is tesznek egy nyerget, ha van a boltban
Van ilyen. Asszem Törökbálinton, vagy Biatorbágyon van vagy hol ... (szóval nem Bp.-en.)revox írta: ↑2025.01.14., kedd 15:37menj el,ahol Ati seggét bemérték. Bringaland, vagy már nem tudom. az alapvető irányt be tudják lőniVinkler írta: ↑2025.01.14., kedd 15:17Az én jelenlegi szintemen kb. elvagyok egy hokedli deszkán is, azt az 1-2 órás edzést bármin le lehet tolni, de azért nyilván fontos a kényelem is, mert lassan talán már lesznek hosszabb etapok is, főleg, ha kisüt a nap. Ezért gondoltam idejében elkezdem, főleg úgy, hogy próba nélkül nem akarok 50-70-100K-s üléseket vásárolgatni találomra. Elég költséges hobbi, főleh ha a 8-10-12. válik be.![]()
menj el,ahol Ati seggét bemérték. Bringaland, vagy már nem tudom. az alapvető irányt be tudják lőniVinkler írta: ↑2025.01.14., kedd 15:17Az én jelenlegi szintemen kb. elvagyok egy hokedli deszkán is, azt az 1-2 órás edzést bármin le lehet tolni, de azért nyilván fontos a kényelem is, mert lassan talán már lesznek hosszabb etapok is, főleg, ha kisüt a nap. Ezért gondoltam idejében elkezdem, főleg úgy, hogy próba nélkül nem akarok 50-70-100K-s üléseket vásárolgatni találomra. Elég költséges hobbi, főleh ha a 8-10-12. válik be.![]()
Az én jelenlegi szintemen kb. elvagyok egy hokedli deszkán is, azt az 1-2 órás edzést bármin le lehet tolni, de azért nyilván fontos a kényelem is, mert lassan talán már lesznek hosszabb etapok is, főleg, ha kisüt a nap. Ezért gondoltam idejében elkezdem, főleg úgy, hogy próba nélkül nem akarok 50-70-100K-s üléseket vásárolgatni találomra. Elég költséges hobbi, főleh ha a 8-10-12. válik be.
de kiüti az alvázat is ha kell
Mondjuk az a kerékszett 1,2M Ft.
Komolyra fordítva a szót : szerintem is igaza van. Nézzétek meg az autósportot. (Bár ott 4 kerék van.) Amióta ott bizonyos szakágakban (Indycar, Nascar, LeMans, stb) bevezettek mindenféle, a versenyzők testi épségét védeni hivatott lassító, és kiegyenlítő szabályt (szűkítők, B.O.P., GT3, több száz oldalas szabálykönyvek, stb.) véleményem szerint sokkal kiszámíttathatatlanabb (és talán izgalmasabb) lett a verseny. Bár szerintem több száz oldalas szabálykönyv az UCI-nál is van. Hol máshol ha nem ott? De talán kéne egy újabb, vékonyabb és olyan amivel nem hal meg minden évben valaki?Rotox írta: ↑2025.01.07., kedd 08:03Szívesen megnéznék egy World Tour mezőnyt mondjuk U17/WU17 áttételekkel versenyezni:https://bringasport.hu/2023/02/17/valto ... -szabalya/
Komolyra fordítva a szót: szerintem igaza van, bár nyilván síkon, vagy enyhe lejtőn is nagyot lehet esni (főleg mezőnyben).![]()
Szívesen megnéznék egy World Tour mezőnyt mondjuk U17/WU17 áttételekkel versenyezni: