Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Off
-
Romiiratos
- Fórumlakó

- Értékelés: 87
Re: Jamo concert 11
Mostmár mehet az off fő témában? Mert akkor én is upolgatom így a hirdetéseim!
Re: Lemezjátszó
Ne hasogasd a szőrszálat.
A feleség az nem pár ?
Szerintem minden feleség pár, de nem minden pár feleség...
Amúgy is, mindkét szó magyar...
-
Joke11
- Nincs visszaút

- Értékelés: 22
Legyen úgy hogy jól szól, viszont a kontár peremezés miatt , én kihagyom inkább!
-
gomolalaci
- Fórumlakó

- Értékelés: 370
Re: Lemezjátszó
Kikapcssupravox írta: ↑2024.12.08., vas. 12:21Sziaxpke írta: ↑2024.12.08., vas. 12:01Köszönöm a sok tanácsot! Az Audio Technika kínálatában azért már van lemezjátszónak kinéző masina. Nyilván tudom, hogy csodákat nem kell várni az egész elképzelésemtől, de feleségem a lemezjátszót is csak helyfoglalónak tartja. :) A hangprojektor ez a típus: Samsung HW-Q600Cmishow írta: ↑2024.12.08., vas. 11:39
Az Audio Technica kínálatában van több olyan lemezjátszó kinézetű cucc, aminek van bluetooth kimenete. Ha a projektoron fog szólni bt kapcsolattal, akkor ez inkább csak a lemezjátszás hangulatát fogja megadni, a hangélményt kevésbé. Ha a projektoron van rca bemenet, akkor egy fokkal jobb a dolog, ebben az esetben beépített phonoval is vannak már használható belépő szintű motyók.
Itt az AT vezetéknélküli kínálata:
https://www.audio-technica.com/hu-hu/tu ... e/wireless
Van rajta optikai bemenet. A Pro-jectnek láttam olyan boxát, amin van optikai csatlakozási lehetőség. Szerintetek?
Tényleg a legnagyobb jóindulattal tanácsolom,hogy hallgass a párodra.
Azon kívül,hogy szertartásosan kiveszed a lemezt a tokjából,ráhelyezed a tányérra majd a lemezre leengeded a tűt, semmi örömet nem fog okozni.
Nincs neki ,,párja" ! Neki Felesége van!
Bekapcs
A gondolkodás nem megerőltető...
- nardai1980
- Nincs visszaút

- Értékelés: 20
El lehet jönni saját elektronikával is meghallgatni. jó neked, hogy tudod mások mit hallanak! Köszönöm
-
Joke11
- Nincs visszaút

- Értékelés: 22
Jah ez olyan mint az összenyomkodott magasú bowerek, hangján nem hallattszik, csak esztétikai hiba
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6364
Re: Schiit Magni 3 USA fejhallgató erősítő
Én meg pont arra szándékoztam utalni (a kérdező felé némi iróniával), hogy majd te eldöntöd, hogy menniyért adod - feléd mindenféle kritikai él nélkül.A felesleget átrakom az off-ba.hi-fi írta: ↑2024.11.25., hétf. 18:32Azért a "moderátor"-tól nem ezt a választ vártam.tonee73 írta: ↑2024.11.24., vas. 21:44Nagyon úgy tűnik-meg úgy is, hogy (mivel ő a tulaja) majd eldönti, hogy mennyiért árulja...aztán majd a piac eldönti, hogy kell-e ennyiért.libeako írta: ↑2024.11.24., vas. 20:56Úgy látom a weben hogy ez a típus 100$ volt már 2019-ben.
https://www.audiosciencereview.com/foru ... ews.10311/
Te most éppen ennyit kérsz érte. Tehát régi bolti árából nem akarsz egyáltalán engedni?
Csak emlékeztetőül a szabályzatból idéznék:
5.8.6. Az eladási ár meghatározása kizárólag a Téma nyitójának a hatásköre. Az ár kritizálása szigorúan tilos.
5.8.7. Amennyiben valaki mégis ellenállhatatlan kényszert érez az ár megkifogásolására, véleményezésére, akkor azt ne a Témában tegye meg, hanem küldjön egy Privát üzenetet a Téma nyitójának. Erről tilos a Témában szót ejteni.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
-
libeako
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 2
Nem szidni akartam az árképzést, hanem nem értettem, vagy feltételeztem hogy elnézés történt benne. Most már értem. Én néztem el a felsorolt többlet költségeket. Valóban magán üzenetben kellett volna kérdeznem. Sajnálom.
Gondolkoztam hogy válaszoljak-e, de most az egyszer megteszem.libeako írta: ↑2024.11.24., vas. 20:56Úgy látom a weben hogy ez a típus 100$ volt már 2019-ben.
Te most éppen ennyit kérsz érte. Tehát régi bolti árából nem akarsz egyáltalán engedni?
100dollár + szállítási díj az USA-ból 53dollár + Magyar áfa 27% + vámkezelési díj a DHL-nél 6000forint
Kilehet számolni mennyibe került valójában. Kb.- 195dollár áfával(áfánál a postaköltséget is beleszámítják) + 6000.-forint(vámkezelés)
Részemről ennyi, befejeztem az eszmecserét.
Azért a "moderátor"-tól nem ezt a választ vártam.tonee73 írta: ↑2024.11.24., vas. 21:44Nagyon úgy tűnik-meg úgy is, hogy (mivel ő a tulaja) majd eldönti, hogy mennyiért árulja...aztán majd a piac eldönti, hogy kell-e ennyiért.libeako írta: ↑2024.11.24., vas. 20:56Úgy látom a weben hogy ez a típus 100$ volt már 2019-ben.
Csak emlékeztetőül a szabályzatból idéznék:
5.8.6. Az eladási ár meghatározása kizárólag a Téma nyitójának a hatásköre. Az ár kritizálása szigorúan tilos.
5.8.7. Amennyiben valaki mégis ellenállhatatlan kényszert érez az ár megkifogásolására, véleményezésére, akkor azt ne a Témában tegye meg, hanem küldjön egy Privát üzenetet a Téma nyitójának. Erről tilos a Témában szót ejteni.
Re: Microsoft tuning tápegységek - 12V
igen, de a saját füled (agyad) annyira be tud csapni.. nekem legutóbbi példa ilyen volt a streamer-dac közti összekötés. az i2s összekötést mennyeinek és megváltónak éreztem, a sima koax után és örültem mint majom a farkának, hogy ez igen, tényleg jobb..ezaz
aztán hónapokkal később leépítettem, nem is hallgattam vagy 3hétig zenét, aztán egyszer egy mezei madzag koax-ot bekratam, vártam h mennyire 'rossz' lesz majd és kurva jól szóltak a zenéim, nem hittem el.. :) igazából, pont úgy, mint előtte
jön egy új cucc, van mögötte politika meg hit is rendesen, berakod, és az agyad másnak fogja hallani mert teljesen arra van ráálva, azt akarod - és általában pozitív irányban érzel majd változást
de a nyakamat tenném ettől még arra, hogy egy 5menetes vakteszten (csak a filléres tápot cserélgetném a komolyabbal a switched mögött a rendszeredben) úgy elvéreznél, hogy öröm lenne nézni
fine music & cinema: toroid power isolation->>> zidoo >> Rotel RSX 1550 >> JM Lab Tantal 505
- KhriStóf
- Lefelé a lejtőn

- Értékelés: 5
- Kapcsolat:
Lan kábelt vakteszteltem is, nagy különbséget lehet csak azzal is tapasztalni.
Többek között bízok a saját fülemnek és nem hülyeségeket hordok össze.
Feltételezem neked még nem volt szerencséd ilyen kísérlettel, de persze nagy mellénnyel jössz "észt osztani".
Köszönjük szépen!
Ezt a videót pont neked forgatta le a kolléga:
https://youtu.be/FQFjFbjx2Sw?si=EVZ6BaaiHcpU_PSS
Gyakorlatilag bármi aminek köze van a rendszerhez vagy a szobához hatással van a hangzásra.
Többek között bízok a saját fülemnek és nem hülyeségeket hordok össze.
Feltételezem neked még nem volt szerencséd ilyen kísérlettel, de persze nagy mellénnyel jössz "észt osztani".
Köszönjük szépen!
Ezt a videót pont neked forgatta le a kolléga:
https://youtu.be/FQFjFbjx2Sw?si=EVZ6BaaiHcpU_PSS
Gyakorlatilag bármi aminek köze van a rendszerhez vagy a szobához hatással van a hangzásra.
baromság. és ha valóban tanultál info-t, akkor ezt egyszerűen csak tudnád is, és nem írnál hülyeségeket, csak mert azt akartad hallani, amit előzőleg vártál tőle és belehallottad
de nem offolni akarok, a jobb minőségű tápnak van létjogosultsága, a hirdetett eszköznek is!
..csak nem egy switch előtt pont, amin keresztül megy egy bit
lejátszók, dac-ok, főleg analóg cuccok már valós előnyt élveznek ezekkel
fine music & cinema: toroid power isolation->>> zidoo >> Rotel RSX 1550 >> JM Lab Tantal 505
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6364
Nagyon úgy tűnik-meg úgy is, hogy (mivel ő a tulaja) majd eldönti, hogy mennyiért árulja...aztán majd a piac eldönti, hogy kell-e ennyiért.libeako írta: ↑2024.11.24., vas. 20:56Úgy látom a weben hogy ez a típus 100$ volt már 2019-ben.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
-
libeako
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 2
Úgy látom a weben hogy ez a típus 100$ volt már 2019-ben.
- KhriStóf
- Lefelé a lejtőn

- Értékelés: 5
- Kapcsolat:
Streamelésnél a lánc része az internet hálózat is. Hiába tanultam én is informatikát, tudom, hogy a bitek megérkeznek, de nem mindegy mivel és mivel nem tápláljuk az eszközöket. Lan kábelek minősége, router, switch és azok tápellátása mind számít. Az sem volt mindegy, hogy a Microsoft tápot mire raktam vagy hogy milyen tápkábelt kapott, de azt nem mondom, hogy ehhez érdemes nagyon komoly kábelt rakni, mert még nem az a szint.
Bármit változtatok Lan részlegen lehet hallani.
nna.. csak nem erősebben mentek a bitek tőle szerteszét?
- nalah
- Nincs visszaút

- Értékelés: 24
Re: Auróra V3 tápkábel
Hozzászólásommal "Gyula75"szösszenetére reagáltam!
- nalah
- Nincs visszaút

- Értékelés: 24
Szia!
Ezzel a hozzászólással elsősorban magadat minősítetted!
Imre
Ezzel a hozzászólással elsősorban magadat minősítetted!
Imre
Gondolom volt neki már Aura, Draco, V2, V3, a Graphene-t is kipróbálta, de mindegyiktől azonnal szabadult áron alul, ráfizetéssel.
Ami szar, az szar...
Ami szar, az szar...
Usher - Valhalla - Emotiva
-
trollpi
Re: Marantz NA6006
Pontosítok :) 150.000-ért vitték el azt az NA6006-ot amit 175.000-re tartottam nem 170.000-ért. És bármennyire is jó kis cucc ugyanúgy le se sz...a senki a hirdetésemet anno, pedig ez klasszisokkal jobb minden téren mint a 6005.
Ár-értékben ez egy nagyon jó masina, és nagyon jól néz ki.
Ár-értékben ez egy nagyon jó masina, és nagyon jól néz ki.
-
dumdum
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 70
Re: Kef Reference 207
Szia!
Nem lenne érdemes megjavíttatnod?
4 ezer €-ért hibátlant árulnak..
Nem lenne érdemes megjavíttatnod?
4 ezer €-ért hibátlant árulnak..
Már a B oldal forog így 60 felett...
-
Jolti
- Lefelé a lejtőn

- Értékelés: 4
Re: Vincent SV-700
Persze, mikor már vettem erősítőt!
Sok sikert az eladáshoz!
Sok sikert az eladáshoz!
Re: Off
Nekem volt egy kollégám, aki egy alternatív tanítási módszer szerinti iskolába íratta be a gyerekét. Mondjuk ez már régen volt, kb. 25-30 éve. Dicshimnuszokat zengett az adott iskolatípusról. Direkt nem írom melyik volt az. Már tele volt a hócipőnk (kollégáinak -> nekünk) a sok hozsannázástól, meg hogy ti milyen hülyék vagytok - nem én - hogy ti nem ... stb. stb.
Aztán amikor első év végén a gyerek nem tudott se írni, se olvasni, de számolni se semmit kivette onnan ... Az iskoláról több szó nem esett ...
Hozzáteszem - gondolom ez a lényeg - nem "hétköznapi gondolkodású" emberke volt az illető, bár én személy szerint nagyon jóban voltam vele, csíptem a búráját mindezek ellenére ...
Aztán amikor első év végén a gyerek nem tudott se írni, se olvasni, de számolni se semmit kivette onnan ... Az iskoláról több szó nem esett ...
Hozzáteszem - gondolom ez a lényeg - nem "hétköznapi gondolkodású" emberke volt az illető, bár én személy szerint nagyon jóban voltam vele, csíptem a búráját mindezek ellenére ...