chord_ írta: ↑2024.03.06., szer. 17:51
És milyen koax-ot használsz?
Erről elég sokat írogattam , asszem a kábeles topicban - persze nem várható el, hogy képben legyél róla - szívesen elmondom hogy állok most, elnézést, ha uncsi már valakinek...
Több középkategóriást - kinek mi a közép

- kipróbáltam, mire kikötöttem a Transparent belépőszintű coaxánál.
Volt előtte nálam próbán a Human Audio két különböző drótja, és a Vdh. újkori digi coaxa is. Nem csak nálam, hanem teljesen más rendszerben is - Audiophil Szalon demó készülékei - összehasonlítva a Transparent vitte a pálmát.
Jól el voltam a rendszer hangjával, míg egyszer SoundMania ösztökélésére kipróbáltam ebben a funkcióban addig a phonó és erősítő között használt AN KSL Vz drótomat. Ugyi, ez nem coax felépítésű kábel, nem is ide lett tervezve és mégis...
Olyan szinten lépte le a Transparentet, hogy azt soha többet nem kötöttem vissza.
/ Van köztük 4 - szeres ár szorzó, tehát, nem meglepő.../
Több kölcsön, próba és kísérlet után, amivel próbáltam kiváltani az AN - t, most egy szintén 1000 éves kábelemet használom, ami a legjobban közelíti meg az AN - t és az elvárásaimat egy Vdh Silver MC - t.
Ez valamikor a Vdh analógra szánt, de coax szerkezetű csúcs drótja volt.
Mikor többet lemezezek, akkor ez a setup. Amikor kevesebbet, akkor kihúzom a phonóból és átkötöm az AN - t a dac-ba...