Itt a Metrum fogot meg, mert azért ez nem entry level szerintem. Nagyon jó ajánlatot kaptam rá. Koaxon megyek most a hegelel amúgy egy hidiamond kábellel. Illetve a hangfal kábelem is hidiamond. Szóval ezekre igyekszem figyelni. Most csináltattam egy usb a- DC 5v DC kábelt a dedikált táphoz valami sodort teflonos csiribi-csiribá vezeték. Igen érezhető volt a különbség a streamer hangján egy kicsit, pedig fájt kiadnom érte a pénzt.Rock60 írta: ↑2024.03.06., szer. 17:47Könnyű más fa...val verni a csalánt, de én biztos vagyok benne, hogy egy jobb dedikált dac nagyot hoz a hangzáson.
Itt a Fórumon mindig sok használt és új dac közül válogathatsz, szerencsés esetben van lehetőség letét ellenében saját rendszeredben kipróbálni, ebből kb. képet kaphatsz róla, hogy mire számíthatsz.
Az AES/EBU csatlakozó ár/minőség összefüggéséről semmit nem tudok, én csak coaxot használok. Annál nagyon nem mindegy, sajnos ott a 20 ezres drót kifejezetten olcsónak számít...
A fő különbség az AES és a koax között az, hogy az AES/EBU szimetrikus hasonlóan az XLR-hez, míg a koax ugyse asszimetrikus jeltovábbítást használ. Kicsit hasonlít a különbség a toslink és az ST-Glass optikai vezetékek/csatlakozók között. Ha beleugrok, mMajd kipróbálom és leírom melyik tetszett jobban hangzásban.