Tetszik, vagy nem, a pizza az nápolyi jellegű!
Minden más, melegszendvics.

Tetszik, vagy nem, a pizza az nápolyi jellegű!
Köszi szépen.thxfan írta: ↑2024.01.29., hétf. 13:37Tiszalöki családias hangulatú hely, finom kaják, mérsékelt árak, pár megérdemelt díj.![]()
Konfitált kemencés kacsa, karamellizált káposztával töltött barátfüle különösen finom volt, de a sült harcsás halászlé és carbonara is…![]()
Pizzát elvitelre kértük, azt otthon fotóztam.
Nagyon ajánlott!
https://horgonyzo.hu/

Mi a fura?tamagaba írta: ↑2024.01.29., hétf. 20:48De furán néznek ezek ki. Pláne a pizzathxfan írta: ↑2024.01.29., hétf. 13:37Tiszalöki családias hangulatú hely, finom kaják, mérsékelt árak, pár megérdemelt díj.![]()
Konfitált kemencés kacsa, karamellizált káposztával töltött barátfüle különösen finom volt, de a sült harcsás halászlé és carbonara is…![]()
Nagyon ajánlott!
https://horgonyzo.hu/![]()

De furán néznek ezek ki. Pláne a pizzathxfan írta: ↑2024.01.29., hétf. 13:37Tiszalöki családias hangulatú hely, finom kaják, mérsékelt árak, pár megérdemelt díj.![]()
Nagyon ajánlott!
https://horgonyzo.hu/

Én az első VakVarjútól kb 150 méteres távolságban éltem Albertfalván (XI. ker.) a Fehérvári-Építész sarkán, 10 évig. Ott fedeztem fel magamnak a VakVarjút, mert minden budapesti lakásom közelében megkerestem azt az egy éttermet, ahová akár egyedül is eljárogattam, ha épp jót akartam kajálni.zoli73 írta: ↑2023.12.17., vas. 17:53Éppen pénteken sétáltunk el a VakVarjú előtt, a fiammal. Dugig volt! Meg is jegyeztük, hogy biztos jó hely lehet, ha ilyen sokan vannak.Tctronic írta: ↑2023.12.17., vas. 17:26VakVarjú étterem. A Paulay Ede utcai éttermükben tartottuk a szokásos év végi szűk családi körű (4 fő) évzáró összejövetelünket. A hely is nagyon szuper nagyon jó hangulata van, minden étel nagyon finom, színvonalas, (fiamnak kicsit kevés volt, de amit a feleségem meghagyott azt ő még rátolta, így végül is elég lett). Telt ház volt, nagyon sok külföldivel, kicsit megcsúsztak az ételekkel, sűrű elnézést is kértek, de mi mondjuk észre se vettük. Biztosan visszatérünk még.![]()
Utána hogy egy kis karácsonyi hangulatot gyűjtsünk magunkba, körbenéztünk a Vörösmarty téri és Bazilika előtti karácsonyi vásárban. Sajnos ez viszont kiábrándító volt....![]()

Éppen pénteken sétáltunk el a VakVarjú előtt, a fiammal. Dugig volt! Meg is jegyeztük, hogy biztos jó hely lehet, ha ilyen sokan vannak.Tctronic írta: ↑2023.12.17., vas. 17:26VakVarjú étterem. A Paulay Ede utcai éttermükben tartottuk a szokásos év végi szűk családi körű (4 fő) évzáró összejövetelünket. A hely is nagyon szuper nagyon jó hangulata van, minden étel nagyon finom, színvonalas, (fiamnak kicsit kevés volt, de amit a feleségem meghagyott azt ő még rátolta, így végül is elég lett). Telt ház volt, nagyon sok külföldivel, kicsit megcsúsztak az ételekkel, sűrű elnézést is kértek, de mi mondjuk észre se vettük. Biztosan visszatérünk még.![]()
Utána hogy egy kis karácsonyi hangulatot gyűjtsünk magunkba, körbenéztünk a Vörösmarty téri és Bazilika előtti karácsonyi vásárban. Sajnos ez viszont kiábrándító volt....

Mi a nyitása óta rendeljük tőlük a pizzát...
Köszi szépen az ajánlást. Kb 15 éve jártam ott,de meglesem újra.Alex_Aston írta: ↑2023.12.16., szomb. 08:55Joe Bácsi étterme
Ez a mindenki ismeri, vagy mindenki hallott róla kategória volt eddig nálam, de sose voltam még eddig.
Tegnap este elmentünk ide régi barátokkal hagyományos évzárást tartani.
Nem voltak nagy eljárásaim, a társaság volt amúgy is a lényeg, de nagyon pozitív csalódás volt.
Minden étel nagyon finom volt, a feleségek dicsérték a koktélokat, a hangulat és a kiszolgálás első osztályú volt.
Zárás után pedig másfél órán keresztül! hármunkkal ivott még a tulaj, mintha régi törzsvendégek lennénk, pedig életünkben először találkoztunk. Még pálinka beszerzési forrást is ajánlottam neki.
Egy jó cikk a helyről. És ami érdekes, mert erről is mesélt a tulaj, hogy ezek a Street kitchenes emberkék nem kértek egy Forintot sem a cikkére, csak jöttek, és kértek 8 fogást, meg azt, hogy fotózhassanak.
https://streetkitchen.hu/cikkek/tesztel ... i-etterem/

Mi is fine diningolunk az hangberendezéseinkkel. Az is lfsz?

Ne haragudj, de az ilyen kommenteken is szerintem.

én is tapasztaltam már fine dining-ot, hát nem semmi élmény, aki még nem volt, próbálja ki. még édesanyám főztjénél is jobb, pedig ott magasan van a léc :)Bazirga írta: ↑2023.11.08., szer. 08:50
Valamikor a 2010 környékén lehetett viszonylag megfizethető áron fine-dining élményben részesülni a megboldogult Olimpia étteremben. Tapasztalt kajás voltam már akkor is, de olyan, előtte sosem kóstolt, elképesztő és hihetetlenül finom izeket soha korábban nem éreztem. Azt hiszem erről is szól ez a műfaj.
https://telex.hu/gasztro/2021/12/29/mie ... zemszogbol