Komoly szakácsmúlttal rendelkező testvérpár csinálja a helyet, friss, saját készítésű tészták:
https://cvekedli.hu/
A klasszik cvekedli és a katalán a kedvencünk innen.
Jóóvan elhiszem, de furán néz ki akkoris. Nincsrajta kóbász meg szalonnathxfan írta: ↑2024.01.30., kedd 18:42Az bizony, helyben Nyiregyen is van agyon hájpolt nápolyi jellegű pizza, sőt, lassan minden pizzéria hirtelen nápolyi lett
, de ez más világ volt. A carbonara is olyan, amilyennek lenni kell, pont kellően szaftos, szalonnazsíros és tojásos, parmezán is pont jó arányban, a tiszalöki sajt egy kis plusz bukét ad, talán még egy kicsit több borsot elbírt volna, de ez már tényleg csak szőrszálhasogatás.
Az bizony
A tányért adom, nem figyeltük, csak zabáltunk
Azt nem, de a csülök csárdát igen, és az csalódásmentes. A minap a Ferdinánd étteremben (Bp. Király u) teszteltük a csülköt, még mindig jó. Halászlé nálam a szolnoki hcsárda, de a szentendreiben is ettem jót. Sőt a kispesti is hibátlan, megfejelve az öreg pincérek utánozhatatlan stílusával
A két legjobb halászlé amit eddig étteremben ettem: Tiszacsegei Halászcsárda, Szada A Szűcs Fogadója. Biztos van más jó is, csak még én nem jártam arra.
...de mennyivel más világ, mint a punnyadt tésztájú "török jellegű" pizza, amit erre felénk minden olasz nevű török kebabos kiszállít ;-)
Tetszik, vagy nem, a pizza az nápolyi jellegű!
Köszi szépen.thxfan írta: ↑2024.01.29., hétf. 13:37Tiszalöki családias hangulatú hely, finom kaják, mérsékelt árak, pár megérdemelt díj.![]()
Konfitált kemencés kacsa, karamellizált káposztával töltött barátfüle különösen finom volt, de a sült harcsás halászlé és carbonara is…![]()
Pizzát elvitelre kértük, azt otthon fotóztam.
Nagyon ajánlott!
https://horgonyzo.hu/
Mi a fura?tamagaba írta: ↑2024.01.29., hétf. 20:48De furán néznek ezek ki. Pláne a pizzathxfan írta: ↑2024.01.29., hétf. 13:37Tiszalöki családias hangulatú hely, finom kaják, mérsékelt árak, pár megérdemelt díj.![]()
Konfitált kemencés kacsa, karamellizált káposztával töltött barátfüle különösen finom volt, de a sült harcsás halászlé és carbonara is…![]()
Nagyon ajánlott!
https://horgonyzo.hu/![]()
De furán néznek ezek ki. Pláne a pizzathxfan írta: ↑2024.01.29., hétf. 13:37Tiszalöki családias hangulatú hely, finom kaják, mérsékelt árak, pár megérdemelt díj.![]()
Nagyon ajánlott!
https://horgonyzo.hu/
Én az első VakVarjútól kb 150 méteres távolságban éltem Albertfalván (XI. ker.) a Fehérvári-Építész sarkán, 10 évig. Ott fedeztem fel magamnak a VakVarjút, mert minden budapesti lakásom közelében megkerestem azt az egy éttermet, ahová akár egyedül is eljárogattam, ha épp jót akartam kajálni.zoli73 írta: ↑2023.12.17., vas. 17:53Éppen pénteken sétáltunk el a VakVarjú előtt, a fiammal. Dugig volt! Meg is jegyeztük, hogy biztos jó hely lehet, ha ilyen sokan vannak.Tctronic írta: ↑2023.12.17., vas. 17:26VakVarjú étterem. A Paulay Ede utcai éttermükben tartottuk a szokásos év végi szűk családi körű (4 fő) évzáró összejövetelünket. A hely is nagyon szuper nagyon jó hangulata van, minden étel nagyon finom, színvonalas, (fiamnak kicsit kevés volt, de amit a feleségem meghagyott azt ő még rátolta, így végül is elég lett). Telt ház volt, nagyon sok külföldivel, kicsit megcsúsztak az ételekkel, sűrű elnézést is kértek, de mi mondjuk észre se vettük. Biztosan visszatérünk még.![]()
Utána hogy egy kis karácsonyi hangulatot gyűjtsünk magunkba, körbenéztünk a Vörösmarty téri és Bazilika előtti karácsonyi vásárban. Sajnos ez viszont kiábrándító volt....![]()
Éppen pénteken sétáltunk el a VakVarjú előtt, a fiammal. Dugig volt! Meg is jegyeztük, hogy biztos jó hely lehet, ha ilyen sokan vannak.Tctronic írta: ↑2023.12.17., vas. 17:26VakVarjú étterem. A Paulay Ede utcai éttermükben tartottuk a szokásos év végi szűk családi körű (4 fő) évzáró összejövetelünket. A hely is nagyon szuper nagyon jó hangulata van, minden étel nagyon finom, színvonalas, (fiamnak kicsit kevés volt, de amit a feleségem meghagyott azt ő még rátolta, így végül is elég lett). Telt ház volt, nagyon sok külföldivel, kicsit megcsúsztak az ételekkel, sűrű elnézést is kértek, de mi mondjuk észre se vettük. Biztosan visszatérünk még.![]()
Utána hogy egy kis karácsonyi hangulatot gyűjtsünk magunkba, körbenéztünk a Vörösmarty téri és Bazilika előtti karácsonyi vásárban. Sajnos ez viszont kiábrándító volt....
Mi a nyitása óta rendeljük tőlük a pizzát...