A jövőheti tekerést konkretizálhatnánk…
Honnan indulunk? Mikor?
aladin66-al ma beszéltünk. Mi tuti, hogy ott leszünk.

Tehát most vasárnap?revox írta: ↑2023.04.05., szer. 16:40nu, hifiBZK karika!
aki közel van és kedve is van, úgy néz ki, kerekedik egy tekerés 9-én. Ati jön le debibe, akkor már hozza a bicajt, de nem otthonról, rokonoknál lesz mezőtúron, xal transzportban csak onnan tud segédkezni esetlegesen.
rajt 11-12-13h, még képlékeny, valamikor, amikor ideér. egy laza szovátkört tervezek, ahol régen az edzéseink voltak. jó kis út, volt,hogy mindenhol befújt a szélhullám, itt-ott nyomokban felfedezhető, de mire felmegy a pulzusod, vége is van
Part már járt arra, csak Vele a fordított kört nyomtuk meg, de az útviszonyok azt diktálják, jobb a normál irányban menni.
debe, 33-as főút, nagyhegyes- hajdúszoboszló, hajdúszovát, debrecen
Bicin mindig szembeszél van…
majd megnézzük,hogy fúj,de itt nem szokatlana körbeszél se
Ezekbe a fehérje porokba tesznek mindenféle felszívódást segítő adalékokat. Ennél fontosabb, hogy az egyén szervezete hogy reagál ezekre. Persze a biológiai értéke más a vegánnak. Az eljárás amivel kivonják az alapanyag hasznos részét, annak függvénye (meg persze az adalékolásnak), hogy pl. 30g porban mennyi a fehérje ténylegesen. Alapvetően ezeknek semmi jelentőségük. 1 adagolókanál abból, amelyiktől nincs baja az illetőnek, nem puffasztja, nem telíti nagyon, nem okoz hasmenést, stb. Ezen több múlik, mint az 1-2g-okon, hisz ez csak kiegészíti a szilárd táplálékot, ami mindig jobb, mint egy bármelyik protein por.revox írta: ↑2023.04.05., szer. 15:31laktózérzékeny ismerős kérdezi, a vegan fehérje is ugyanazt tudja felszívódásban, vagy abból több kell? normál esetben azt én is olvastam, hogy a növényi eredetű fehérjék kb 2/3 arányban szívódnak fel hatékonyan, magyarul füvet többet kell enni, mint sonkát (húúú, anyós küldött sonkát... hentesbolt szag terjen a kecóbanasebestyen írta: ↑2023.04.05., szer. 12:53Szerintem olyan fehérje legyen, amit jól emésztesz. Ha mindkettő oké, akkor szerintem teljesen mindegy.revox írta: ↑2023.04.05., szer. 12:45na,szakik... marhafehérje vagy sima tej? a marhának kicsivel magasabb a fehérjetartalma. azt gondolnám,hogy a marha jobb, de az az olcsóbb, bár az axxony szerint azért, mert xar íze vanegyszer toltam biotech eprest, nekem az nem volt rossz.
Sebi, nyugodtan érezd magad megszólítva![]()
bűnözni fogok
) ugyanolyan hatáshoz. De ez vajon az "előemésztett" proteinek esetén is így van, vagy azok egyformán szívódnak fel?
könnyűnek viszonylag könnyű vagyok ,de erő az nix... a térdem se annyira jó, xal maradok dögsoros legény, de legalább be tudom kötni a cipőmet, már le tudok hajolniAAttila írta: ↑2023.04.05., szer. 14:07Könnyű leszel és erősrevox írta: ↑2023.04.05., szer. 13:36marhát csak egy kis tasakot toltam még, a simával is elvagyok,akkor valsz nem variálok, marad a megszokottasebestyen írta: ↑2023.04.05., szer. 12:53
Szerintem olyan fehérje legyen, amit jól emésztesz. Ha mindkettő oké, akkor szerintem teljesen mindegy.![]()
jó dolgom lesz
![]()
laktózérzékeny ismerős kérdezi, a vegan fehérje is ugyanazt tudja felszívódásban, vagy abból több kell? normál esetben azt én is olvastam, hogy a növényi eredetű fehérjék kb 2/3 arányban szívódnak fel hatékonyan, magyarul füvet többet kell enni, mint sonkát (húúú, anyós küldött sonkát... hentesbolt szag terjen a kecóbanasebestyen írta: ↑2023.04.05., szer. 12:53Szerintem olyan fehérje legyen, amit jól emésztesz. Ha mindkettő oké, akkor szerintem teljesen mindegy.revox írta: ↑2023.04.05., szer. 12:45na,szakik... marhafehérje vagy sima tej? a marhának kicsivel magasabb a fehérjetartalma. azt gondolnám,hogy a marha jobb, de az az olcsóbb, bár az axxony szerint azért, mert xar íze vanegyszer toltam biotech eprest, nekem az nem volt rossz.
Könnyű leszel és erősrevox írta: ↑2023.04.05., szer. 13:36marhát csak egy kis tasakot toltam még, a simával is elvagyok,akkor valsz nem variálok, marad a megszokottasebestyen írta: ↑2023.04.05., szer. 12:53Szerintem olyan fehérje legyen, amit jól emésztesz. Ha mindkettő oké, akkor szerintem teljesen mindegy.revox írta: ↑2023.04.05., szer. 12:45na,szakik... marhafehérje vagy sima tej? a marhának kicsivel magasabb a fehérjetartalma. azt gondolnám,hogy a marha jobb, de az az olcsóbb, bár az axxony szerint azért, mert xar íze vanegyszer toltam biotech eprest, nekem az nem volt rossz.
![]()
marhát csak egy kis tasakot toltam még, a simával is elvagyok,akkor valsz nem variálok, marad a megszokottasebestyen írta: ↑2023.04.05., szer. 12:53Szerintem olyan fehérje legyen, amit jól emésztesz. Ha mindkettő oké, akkor szerintem teljesen mindegy.revox írta: ↑2023.04.05., szer. 12:45na,szakik... marhafehérje vagy sima tej? a marhának kicsivel magasabb a fehérjetartalma. azt gondolnám,hogy a marha jobb, de az az olcsóbb, bár az axxony szerint azért, mert xar íze vanegyszer toltam biotech eprest, nekem az nem volt rossz.
Szerintem olyan fehérje legyen, amit jól emésztesz. Ha mindkettő oké, akkor szerintem teljesen mindegy.revox írta: ↑2023.04.05., szer. 12:45na,szakik... marhafehérje vagy sima tej? a marhának kicsivel magasabb a fehérjetartalma. azt gondolnám,hogy a marha jobb, de az az olcsóbb, bár az axxony szerint azért, mert xar íze vanegyszer toltam biotech eprest, nekem az nem volt rossz.
lesz valami brutál hegy? Vinge inkább abban jó,hogy baromira bírja a nagyon durva hegyeket és gyorsan regenerálódik, xal ha egymás után 3 nap is durva hegyek vannak, jó eséllyel ugrik neki. Ha csak kis dombok vannak, az erősebbek elkenik. A tegnapi esélytelen volt neki. ez nekik még jóformán sík, nem emelkedő, a vége meg ultraveszélyes, értelme nem volt menni elől. ezen a pályán az első 4-5, aki a kanyargós befutóhoz ér, talán nem lejátszott, de láttuk, olyan jól zárták az ívet, esély nem volt elmenni mellettük, de az első mellett se. egy segítőnek, mint Valter, haláltökmindegy, hol jön meg, inkább ne kockáztasson, mint bukjon és a nagyvezír bukjon egy hegyi segítőt. nekem ennek edzőverseny szaga van csak.
Most nézem, ez a két húlye csinál Valterböl bohócot. Ott van Ati, na, most is ott van. Megy Vengegor utánRotox írta: ↑2023.04.04., kedd 19:15Mikor Ati év elején már-már a Jumbo első emberei közé lett "emelve" Vingegaard, Roglic, meg Van Aert mellé mindössze egyetlen (bár valóban impozáns), kb. 2 km hegyi felvezetést követően, akkor azt írtam (visszakereshető), térjünk erre vissza a San Remot és a Tirrenot követően.
Most is azt mondom (de éppen ellenkező "előjellel"), várjuk csak meg szépen a szombatot. Mindazonáltal, próbáljuk tisztán látni a realitásokat is...
Szombatig eldől.lacee írta: ↑2023.04.04., kedd 19:50Púder,mivel túl sok sprinter nincs is a mezőnyben elvileg…..Gyenge a forma, a végét pont elcsíptem,Jonas lemaradt már a befutó előtt,Attila meg……
Púder,mivel túl sok sprinter nincs is a mezőnyben elvileg…..Gyenge a forma, a végét pont elcsíptem,Jonas lemaradt már a befutó előtt,Attila meg……
már a beingaparkokra értettem. az új piaci rés
Mikor Ati év elején már-már a Jumbo első emberei közé lett "emelve" Vingegaard, Roglic, meg Van Aert mellé mindössze egyetlen (bár valóban impozáns), kb. 2 km hegyi felvezetést követően, akkor azt írtam (visszakereshető), térjünk erre vissza a San Remot és a Tirrenot követően.