Inni fontos

Lacee menne is ha edzésben lenne,de nem akar úgy járni mint azon a bizonyos Tisza-tavi tekerésen,hogy az autóból is majdnem megittam hazáig a hűtővizet is,meg még éjfélkor is ittam:)revox írta: ↑2023.04.05., szer. 23:45agyaljmechazseni írta: ↑2023.04.05., szer. 19:39Tehát most vasárnap?revox írta: ↑2023.04.05., szer. 16:40nu, hifiBZK karika!
aki közel van és kedve is van, úgy néz ki, kerekedik egy tekerés 9-én. Ati jön le debibe, akkor már hozza a bicajt, de nem otthonról, rokonoknál lesz mezőtúron, xal transzportban csak onnan tud segédkezni esetlegesen.
rajt 11-12-13h, még képlékeny, valamikor, amikor ideér. egy laza szovátkört tervezek, ahol régen az edzéseink voltak. jó kis út, volt,hogy mindenhol befújt a szélhullám, itt-ott nyomokban felfedezhető, de mire felmegy a pulzusod, vége is van
Part már járt arra, csak Vele a fordított kört nyomtuk meg, de az útviszonyok azt diktálják, jobb a normál irányban menni.
debe, 33-as főút, nagyhegyes- hajdúszoboszló, hajdúszovát, debrecen
Ha igen, agyalok rajta….![]()
de Lacee sincs messze, vagy Gianny.. Pärtot nem is említem, kettőt lép,de ha ráérne,már tolongna
![]()
ami fix, szélmellényt érdemes eltenni. pár nap alatt csoda nem lesz, itt még befúj rendesen a pusztában és a 33ason majd 20 kili van, ahol a fasort kiírtották... de, ha nem megy fel addig 15C° fölé, egy gyengébb télidressz is elfér.
aladin66 írta: ↑2023.04.06., csüt. 09:25Ha eső lesz, vagy hó, akkor is megyünk?![]()
Ha eső lesz, vagy hó, akkor is megyünk?
agyaljmechazseni írta: ↑2023.04.05., szer. 19:39Tehát most vasárnap?revox írta: ↑2023.04.05., szer. 16:40nu, hifiBZK karika!
aki közel van és kedve is van, úgy néz ki, kerekedik egy tekerés 9-én. Ati jön le debibe, akkor már hozza a bicajt, de nem otthonról, rokonoknál lesz mezőtúron, xal transzportban csak onnan tud segédkezni esetlegesen.
rajt 11-12-13h, még képlékeny, valamikor, amikor ideér. egy laza szovátkört tervezek, ahol régen az edzéseink voltak. jó kis út, volt,hogy mindenhol befújt a szélhullám, itt-ott nyomokban felfedezhető, de mire felmegy a pulzusod, vége is van
Part már járt arra, csak Vele a fordított kört nyomtuk meg, de az útviszonyok azt diktálják, jobb a normál irányban menni.
Ha igen, agyalok rajta….![]()
végülis, van 2 görgőm
Én is így gondolom…..
Ismerem…Szerintem jóóó.
Én is tuti ott leszek.mechazseni írta: ↑2023.04.05., szer. 19:53Más….
A jövőheti tekerést konkretizálhatnánk…
Honnan indulunk? Mikor?
aladin66-al ma beszéltünk. Mi tuti, hogy ott leszünk.![]()
Tehát most vasárnap?revox írta: ↑2023.04.05., szer. 16:40nu, hifiBZK karika!
Bicin mindig szembeszél van…
majd megnézzük,hogy fúj,de itt nem szokatlana körbeszél se
Ezekbe a fehérje porokba tesznek mindenféle felszívódást segítő adalékokat. Ennél fontosabb, hogy az egyén szervezete hogy reagál ezekre. Persze a biológiai értéke más a vegánnak. Az eljárás amivel kivonják az alapanyag hasznos részét, annak függvénye (meg persze az adalékolásnak), hogy pl. 30g porban mennyi a fehérje ténylegesen. Alapvetően ezeknek semmi jelentőségük. 1 adagolókanál abból, amelyiktől nincs baja az illetőnek, nem puffasztja, nem telíti nagyon, nem okoz hasmenést, stb. Ezen több múlik, mint az 1-2g-okon, hisz ez csak kiegészíti a szilárd táplálékot, ami mindig jobb, mint egy bármelyik protein por.revox írta: ↑2023.04.05., szer. 15:31laktózérzékeny ismerős kérdezi, a vegan fehérje is ugyanazt tudja felszívódásban, vagy abból több kell? normál esetben azt én is olvastam, hogy a növényi eredetű fehérjék kb 2/3 arányban szívódnak fel hatékonyan, magyarul füvet többet kell enni, mint sonkát (húúú, anyós küldött sonkát... hentesbolt szag terjen a kecóbanasebestyen írta: ↑2023.04.05., szer. 12:53Szerintem olyan fehérje legyen, amit jól emésztesz. Ha mindkettő oké, akkor szerintem teljesen mindegy.revox írta: ↑2023.04.05., szer. 12:45na,szakik... marhafehérje vagy sima tej? a marhának kicsivel magasabb a fehérjetartalma. azt gondolnám,hogy a marha jobb, de az az olcsóbb, bár az axxony szerint azért, mert xar íze vanegyszer toltam biotech eprest, nekem az nem volt rossz.
Sebi, nyugodtan érezd magad megszólítva![]()
bűnözni fogok
) ugyanolyan hatáshoz. De ez vajon az "előemésztett" proteinek esetén is így van, vagy azok egyformán szívódnak fel?
könnyűnek viszonylag könnyű vagyok ,de erő az nix... a térdem se annyira jó, xal maradok dögsoros legény, de legalább be tudom kötni a cipőmet, már le tudok hajolniAAttila írta: ↑2023.04.05., szer. 14:07Könnyű leszel és erősrevox írta: ↑2023.04.05., szer. 13:36marhát csak egy kis tasakot toltam még, a simával is elvagyok,akkor valsz nem variálok, marad a megszokottasebestyen írta: ↑2023.04.05., szer. 12:53
Szerintem olyan fehérje legyen, amit jól emésztesz. Ha mindkettő oké, akkor szerintem teljesen mindegy.![]()
jó dolgom lesz
![]()
laktózérzékeny ismerős kérdezi, a vegan fehérje is ugyanazt tudja felszívódásban, vagy abból több kell? normál esetben azt én is olvastam, hogy a növényi eredetű fehérjék kb 2/3 arányban szívódnak fel hatékonyan, magyarul füvet többet kell enni, mint sonkát (húúú, anyós küldött sonkát... hentesbolt szag terjen a kecóbanasebestyen írta: ↑2023.04.05., szer. 12:53Szerintem olyan fehérje legyen, amit jól emésztesz. Ha mindkettő oké, akkor szerintem teljesen mindegy.revox írta: ↑2023.04.05., szer. 12:45na,szakik... marhafehérje vagy sima tej? a marhának kicsivel magasabb a fehérjetartalma. azt gondolnám,hogy a marha jobb, de az az olcsóbb, bár az axxony szerint azért, mert xar íze vanegyszer toltam biotech eprest, nekem az nem volt rossz.
Sebi, nyugodtan érezd magad megszólítva![]()