Sebi, nyugodtan érezd magad megszólítva

lesz valami brutál hegy? Vinge inkább abban jó,hogy baromira bírja a nagyon durva hegyeket és gyorsan regenerálódik, xal ha egymás után 3 nap is durva hegyek vannak, jó eséllyel ugrik neki. Ha csak kis dombok vannak, az erősebbek elkenik. A tegnapi esélytelen volt neki. ez nekik még jóformán sík, nem emelkedő, a vége meg ultraveszélyes, értelme nem volt menni elől. ezen a pályán az első 4-5, aki a kanyargós befutóhoz ér, talán nem lejátszott, de láttuk, olyan jól zárták az ívet, esély nem volt elmenni mellettük, de az első mellett se. egy segítőnek, mint Valter, haláltökmindegy, hol jön meg, inkább ne kockáztasson, mint bukjon és a nagyvezír bukjon egy hegyi segítőt. nekem ennek edzőverseny szaga van csak.
Most nézem, ez a két húlye csinál Valterböl bohócot. Ott van Ati, na, most is ott van. Megy Vengegor utánRotox írta: ↑2023.04.04., kedd 19:15Mikor Ati év elején már-már a Jumbo első emberei közé lett "emelve" Vingegaard, Roglic, meg Van Aert mellé mindössze egyetlen (bár valóban impozáns), kb. 2 km hegyi felvezetést követően, akkor azt írtam (visszakereshető), térjünk erre vissza a San Remot és a Tirrenot követően.
Most is azt mondom (de éppen ellenkező "előjellel"), várjuk csak meg szépen a szombatot. Mindazonáltal, próbáljuk tisztán látni a realitásokat is...
Szombatig eldől.lacee írta: ↑2023.04.04., kedd 19:50Púder,mivel túl sok sprinter nincs is a mezőnyben elvileg…..Gyenge a forma, a végét pont elcsíptem,Jonas lemaradt már a befutó előtt,Attila meg……
Púder,mivel túl sok sprinter nincs is a mezőnyben elvileg…..Gyenge a forma, a végét pont elcsíptem,Jonas lemaradt már a befutó előtt,Attila meg……
már a beingaparkokra értettem. az új piaci rés
Mikor Ati év elején már-már a Jumbo első emberei közé lett "emelve" Vingegaard, Roglic, meg Van Aert mellé mindössze egyetlen (bár valóban impozáns), kb. 2 km hegyi felvezetést követően, akkor azt írtam (visszakereshető), térjünk erre vissza a San Remot és a Tirrenot követően.
Akkor ez most valami tendencia. Valahol máhol is bontottakpärt írta: ↑2023.04.04., kedd 13:18A kockafejűek nagyon érzik a bugit.![]()
(Off:Fiam gimis osztályában még az érettségi környékén valamelyik tanár kitalálta, hogy a diákok csináljanak flashmobot a város főterén, mert drónról baromi jól videózható meg haladni kell a korral és kell a "fiatalos" arculat a sulinak. Többször kivonultatták őket gyakoroltatni a spontán villámcsődületet, négyszög alakzatban felvonultatva az osztályokat.)
A hatvani kerékpáros kalandparkot, ami 140 millióba került, de kompex fejlesztés keretében bringaúttal, híddal egymilliárd körül fájt, tavaly őszi döntés szerint lebontják, mert a megnyitás óta 55-en használták. Ja, természetesen az is csak előzetes regisztrációval működött.
itt most még keményebb... axxony látta, én nem néztem, de épült valami új pálya, ahova előzetes regisztráció kell, hogy mikor mégy és QR kóddal lehet bemenniAAttila írta: ↑2023.04.04., kedd 08:25Azért ez jó. Veszel egy qrva drága, menő bmx-t, de a pályára sem engednek be vele.![]()
Ülhetsz rajta a kerítés mellett és kiabálhatsz a többieknek vagy ha zárt pálya,akkor lelakatolod és besétálsz![]()
Azért ez jó. Veszel egy qrva drága, menő bmx-t, de a pályára sem engednek be vele.revox írta: ↑2023.04.04., kedd 07:58Óóó, az már a skateparkos verzió, ahol nem ülnek rajta, csak röpködnek a180 rámpán. Ezt oda be se engedik, sok az acél, meg alu(tényleg nem mehet be. Túl mamut. Ha elszállsz vele, behorpasztja a rámpát
)
Óóó, az már a skateparkos verzió, ahol nem ülnek rajta, csak röpködnek a180 rámpán. Ezt oda be se engedik, sok az acél, meg alu
De a menő gyerekeknek vázig van leengedve a nyereg
Valsz egy szovátkört (az nem a sima szovát). Db, Nagyhegyes, hszoboszló, szovát, debrő.
ugyanígy jártam
Ennek pirosFehérZóld a villája, így Valteré lesz