Nálam Si3 van DA-val. A DA-nak két kimenete van egy normál line level, meg egy alacsony szintű. Gondolom az alacsony szintű kimenet lehet kb az, amit a kártyából "jön". Tehát feltételezem, hogy az Si3 hangerő szabályzója a DA alacsony szintű kimenetét használva kb úgy működik, mint nálad a belső kártyával.
És elsőre kényelmetlennek tűnhet a nagy használható tekerési tartomány. Nekem is az volt sokáig. De csak azért, mert az erősítők 99%-a magas bemeneti érzékenységű. És nagyon megszoktuk, hogy 9 óránál a legtöbb már torzít. Annyira ez égett belénk, hogy furcsa feljebb tekerni a hangerő gombot. Még akkor is ha amúgy tisztában vagyunk az elmélettel, hogy legalább így finomabban állítható a hangerő. (Érdemes megemlíteni, hogy az Si3 viszonylag alacsony bemeneti érzékenységű, tehát ez még rádob a jelenségre, amit az alacsony Dac kártya jelszint okoz részben) Olyan érzés, hogy hiába tekerem, nincs elég hangerő, de csak azért ez az érzés, mert megszoktuk, hogy más erősítőnél egy pici elmozdulás is nagy hangerő különbséget jelent, ezért amikor azt látjuk, hogy relatíve sok tekerés után is még halk, pedig adott esetben már 12 óránál járunk, az szokatlan. A megoldás, hogy fülre kell tekerni és nem nézni hol áll a poti.
De szerintem ez a jó. Én ezt már szeretem. Én már nehezen állnék vissza mondjuk egy Elixir féle magas bemeneti érzékenységű erősítőre.