Az enyémben az 5.0-és DAC kártya van (legalábbis ezt írja ki a Win11).Shimano írta: ↑2022.12.28., szer. 15:26Vannak,és lesznek is ezzel még így páran.Zsolton is láttam hogy örül és tetszik neki,beérett a sok munka,mert azért lehetett az erősítőn kívül a dackártyával,+ a streamer kártyával is bőven munka és finomítgatni való mire ez így összeállt.De hát ez így van jól,ha valami jót alkotunk,annak örülni is kell.
![]()
A tiédben van dackártya is,vagy más a forrás?A lagrange dac és streamer kártyájáról még kevés szó esett,meg arról is,hogy ez a streaming dolog valójában hogyan is működik vele.
Azért szó ami szó,az nagyon vagány és modern is,hogy egy készülék képes ennyi forrást is kiszolgálni.![]()
Nem a streameres DAC modult kértem, mert azon nincs USB és amúgy sem streamelek, csak ritkán, arra pedig nekem megfelel a Rpi + Allo Digione Signature, SPDIF-en keresztül.
A demo példányban még korábbi AKM chipes verzió volt. Az 5.0-ás nagyobb sztereo teret hozott nálam, legalábbis, én ennyit hallok belőle

Tudomásom szerint a streamer modul telefonos app-on keresztül dolgozik és helyi hálózatot, eszközt (pl. HDD, NAS) nem lát, szóval Tidal stb, előfizetés nélkül nem szólal meg "offline".
A Lagrange örömteli, de felvet bennem egy kérdést: egy "átlag" Thesis szetthez képest az ára jóval alacsonyabb, míg hangban már sokkal közelebb van hozzá. Szerintem újra fogják gondolni a Thesist is Zsolték....
Azaz szerintem egy kicsit rámászott a Thesis árkategóriára, lényeges