Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Filmajánlók,sorozatok,vélemények,csevegő...
Re: Filmajánlók,sorozatok,vélemények,csevegő...
Bloodsot - Nem ez az a film ami egy jó kis akciófilmnek indul, aztán kiderül hogy valami fantasztikus egyettsmás?
Nem igazán szeretnék beleszólni a beszélgetésbe, de speciel a Netflix-en én is elkezdtem nézni a Bloodshot-ot, ami annyira egyszerű, gondolatmentes és tucat akciófilm volt, hogy a harmadánál inkább az elvonulást és online sakkot választottam.scaurus írta: ↑2022.03.08., kedd 07:56Most miért?![]()
Senki nem állította, hogy Vin Diesel (ahogy a The Rock vagy Marky Mark) színészóriás lenne.
Ugyanakkor van egyfajta kisugárzása (debil bája?), ami pl. a sztárolt, de számomra teljesen nímand Tom Hollandból vagy Andrew Garfieldből hiányzik.
A Bloodshot abból a szempontból tisztességes film, ...
Általában nem szoktam ilyet csinálni, végigszenvedem adott filmet, ha már rávettem magam - na ennél ez nem ment, kegyetlenül gyenge "művészi alkotás".
A barátnőm végignézte (szintén Vin Diesel rajongás miatt), bevallotta utána, hogy kár volt.
Az én értékítéletem alapján egy ZS-kategóriás tucatfilm, amire kár időt vesztegetni.
Boldog az az ember, akinek tetszik.
2.0: PIONEER SC-LX90 DBX BX-3 PHILIPS CD614 VIBAVOICE GEMINI 1000
TÜŰ Bendegúz
5.2: PIONEER SC-LX90 + BDP-440 + N 50AE + DV-717 - OPPO BDP-103EU
PANASONIC DP-UB 9004 - DUNE HD ULTRA 4K + HD DUO
SHERWOOD AM-9080 - LG 86UN85006LA UHD 4K
TÜŰ 3.0, ARCUS AS EFFECT DIPOLE CANTON AS50SC SONY SA-WM500
TÜŰ Bendegúz
5.2: PIONEER SC-LX90 + BDP-440 + N 50AE + DV-717 - OPPO BDP-103EU
PANASONIC DP-UB 9004 - DUNE HD ULTRA 4K + HD DUO
SHERWOOD AM-9080 - LG 86UN85006LA UHD 4K
TÜŰ 3.0, ARCUS AS EFFECT DIPOLE CANTON AS50SC SONY SA-WM500
- Alex_Aston
- V.I.P.

- Értékelés: 3702
Tegnap megnéztem az Ordinary People című jó régi, 1980-as filmet.
https://www.imdb.com/title/tt0081283/
Tényleg (amerikai) átlag emberekről szól, hogy ki, miként dolgozza fel egy családtag elvesztését. Nagyon ajánlom. Persze nem egy egyszerű popcorn mozi, de a kiváló színészek, kiváló megvalósítás mellett nagyon jó egyveleget alkotnak. Ilyen mozi élmény is kell néha. Nálam megérdemel a sok díjazása.
Ami meg csak úgy eszembe jutott.
Az öldöklés istene
https://www.imdb.com/title/tt1692486/?r ... lmg_act_42
Egy könnyű kis kamara darab, ami nagyon jól bemutat egy gyerekek által elkövetett verekedés utáni szülői reakciókat, akik megpróbálják megbeszélni a dolgot egymás között. Mondjuk úgy, hogy több, kevesebb sikerrel
Ajánlom ezt is.
https://www.imdb.com/title/tt0081283/
Tényleg (amerikai) átlag emberekről szól, hogy ki, miként dolgozza fel egy családtag elvesztését. Nagyon ajánlom. Persze nem egy egyszerű popcorn mozi, de a kiváló színészek, kiváló megvalósítás mellett nagyon jó egyveleget alkotnak. Ilyen mozi élmény is kell néha. Nálam megérdemel a sok díjazása.
Ami meg csak úgy eszembe jutott.
Az öldöklés istene
https://www.imdb.com/title/tt1692486/?r ... lmg_act_42
Egy könnyű kis kamara darab, ami nagyon jól bemutat egy gyerekek által elkövetett verekedés utáni szülői reakciókat, akik megpróbálják megbeszélni a dolgot egymás között. Mondjuk úgy, hogy több, kevesebb sikerrel
Ajánlom ezt is.
Csak a Marantz! :-D
Most miért?
Senki nem állította, hogy Vin Diesel (ahogy a The Rock vagy Marky Mark) színészóriás lenne.
Ugyanakkor van egyfajta kisugárzása (debil bája?), ami pl. a sztárolt, de számomra teljesen nímand Tom Hollandból vagy Andrew Garfieldből hiányzik.
A Bloodshot abból a szempontból tisztességes film, hogy annyit vállal, amit tud, nem ígér (hazudik) többet mint, ami; az ilyet sokkal többre értékelek mint, mondjuk egy Eredetet, ami állítólag zseniális, szerintem csak egy átverés, egy felfújt lufi, ami úgy csinál, mintha több lenne mint egy Bloodshot, pedig nem.
Tartalom és forma összhangja nagyon fontos: egy gagyi akciófilmet ne művészkedjenek el.
Tartalom és forma szempontjából, SZÁMOMRA kiemelkedő a Legyetek jók, ha tudtok, ha megkérdezi valaki, szerintem melyik a legjobb film, amit valaha láttam, gondolkodás nélkül ez a válaszom.
A történet, a képi világ, színészi játék csodálatos összhangja, s benne van minden, amit az emberi létről tudni kell: az élet szar, de kellő humorral át lehet vészelni.
Talán belépőszintűnek mondható rendszerem: Sony BDP-S7200, Pioneer VSX329, Jamo S626, Jamo J112 sub, Audioquest Pearl és KáCsa kábelek
- Aszpirin
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6206
Katla (izlandi minisorozat) 8/10
Misztikus pszichothriller, a végén egy nagyon kevés sci-fi leütéssel.
Izlandi, tehát kissé más lesz, mint az amerikai társai. A forgatókönyv remek, a képi világa komor (néha szinte teljesen fekete-fehér), de nagyon profin hozza a hangulatot, a zene magával ragad, a színészi teljesítmények változóak, van nagyon jó és gyenge is köztük.
A cselekmény alapján bizonyos fokon rokonítható a Solaris-hoz, de csak távolról.
A vége felé (utolsó előtti és főleg az utolsó epizód) felkeményedik, labilis idegzetűeknek nem ajánlom, de mindenki másnak igen, aki nem idegenkedik a műfajtól. Ja, és szigorúan csak felnőtteknek, esetleg nagykamaszoknak, ez ugyanis nem lesz egy könnyed családi szórakozás. Engem viszont végig lekötött.
Misztikus pszichothriller, a végén egy nagyon kevés sci-fi leütéssel.
Izlandi, tehát kissé más lesz, mint az amerikai társai. A forgatókönyv remek, a képi világa komor (néha szinte teljesen fekete-fehér), de nagyon profin hozza a hangulatot, a zene magával ragad, a színészi teljesítmények változóak, van nagyon jó és gyenge is köztük.
A cselekmény alapján bizonyos fokon rokonítható a Solaris-hoz, de csak távolról.
A vége felé (utolsó előtti és főleg az utolsó epizód) felkeményedik, labilis idegzetűeknek nem ajánlom, de mindenki másnak igen, aki nem idegenkedik a műfajtól. Ja, és szigorúan csak felnőtteknek, esetleg nagykamaszoknak, ez ugyanis nem lesz egy könnyed családi szórakozás. Engem viszont végig lekötött.
- Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
- Fejes rendszer: Mac (Roon Server) → RME ADI-2 DAC FS → Hifiman Arya Stealth
- Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED77C5 | 5x Dali Opticon + 4x Quadral Casa + B.K.DoubleGem
Mindenféle gondolatok, reakciók, a végén még film/sorozat vélemény is.
Nekem az 50' fullhd tévé elérte azt a határt, hogy nekem elég.
Persze, nem vitatva, hogy a vászon csudálatos, dolog.
(Ahogy az asztali PC-ben is NEKEM bőven elég a 12 éves i3 processzor teljesítménye.)
Moziba is évente max. 1-2 alkalommal megyek, illetve mentem, mert 2019 óta nem voltam.
Ezek folyamatosan, évtizedek óta lekötnek embereket.
Az eddig megjelent képregény mennyiséghez képest az eddigi Marvel filmek csak a jéghegy csúcsának szilánkjait jelentik.
(Stan Sakai is rajzolt már úgy jó 6000 oldalnyi Usagi Yojimbot, s azt sem unták még el a népek.)
Megtekintettem a Witcher 2. évadát.
Minőségben ugyanazt hozza, mint az 1., azaz továbbra is a színészek, leginkább Cavill viszi el a hátán.
Ami feltűnt: Meztelenség gyakorlatilag eltünt, a "fuck" kevesebb lett, ellenben az erőszak előtérbe került (pl. levágott fejek formájában).
Viszont, mer magán nevetni, pl. Kökörcsin egyik dalát kritizálják, hogy túl bonyolult, a 4. versszaknál derül ki, hogy több idősík szerepel benne.
Vagy, a szakállas törp lány is kedvesen vicces volt.
Megtekinttem a Hétvégi kirándulás (The Weekend Away) c. opuszt.
"Eltünt a barátnőm, én meg nem emlékszem mi történt éjszaka, nyomozzuk ki" film.
Hiába hozsannázza az index (pl. "piszkosul szórakoztató"), hiába no.1. Magyarországon, egy lélektelen, érdektelen iparosmunka karizmátlan szereplőknél.
Nem ajánlom.
Nekem az 50' fullhd tévé elérte azt a határt, hogy nekem elég.
Persze, nem vitatva, hogy a vászon csudálatos, dolog.
(Ahogy az asztali PC-ben is NEKEM bőven elég a 12 éves i3 processzor teljesítménye.)
Moziba is évente max. 1-2 alkalommal megyek, illetve mentem, mert 2019 óta nem voltam.
A DC 1934. óta, a Marvel 1939. óta folyamatos jelentet meg képregényeket, de az Archie Comics is 1939-es, bár maga a karakter, amire az eredeti kiadót később átnevezték, 1941-ben debütált.
Ezek folyamatosan, évtizedek óta lekötnek embereket.
Az eddig megjelent képregény mennyiséghez képest az eddigi Marvel filmek csak a jéghegy csúcsának szilánkjait jelentik.
(Stan Sakai is rajzolt már úgy jó 6000 oldalnyi Usagi Yojimbot, s azt sem unták még el a népek.)
Egyetértek, én (is) írtam róla, hogy egynek jó volt.
A csúnyaság relatív, ráadásul a szexuális aktivitás és technika nincs összefüggésben a szépséggel.
Megtekintettem a Witcher 2. évadát.
Minőségben ugyanazt hozza, mint az 1., azaz továbbra is a színészek, leginkább Cavill viszi el a hátán.
Ami feltűnt: Meztelenség gyakorlatilag eltünt, a "fuck" kevesebb lett, ellenben az erőszak előtérbe került (pl. levágott fejek formájában).
Viszont, mer magán nevetni, pl. Kökörcsin egyik dalát kritizálják, hogy túl bonyolult, a 4. versszaknál derül ki, hogy több idősík szerepel benne.
Vagy, a szakállas törp lány is kedvesen vicces volt.
Megtekinttem a Hétvégi kirándulás (The Weekend Away) c. opuszt.
"Eltünt a barátnőm, én meg nem emlékszem mi történt éjszaka, nyomozzuk ki" film.
Hiába hozsannázza az index (pl. "piszkosul szórakoztató"), hiába no.1. Magyarországon, egy lélektelen, érdektelen iparosmunka karizmátlan szereplőknél.
Nem ajánlom.
Talán belépőszintűnek mondható rendszerem: Sony BDP-S7200, Pioneer VSX329, Jamo S626, Jamo J112 sub, Audioquest Pearl és KáCsa kábelek
- Alex_Aston
- V.I.P.

Megnéztem Az utolsó párbajt.
Teljesen jó kis film. Érdekes a 3 szemszög bemutatása, bár sok esetben ugyanaz volt látható.
A képi világa, és a 2.0 rendszeremen a hangja is rendben volt nekem, felteszem házimozin még jobbak a "hangos" jelenetek.
Nem váltja meg a világot a film, de nem tudok belekötni, és kapunk pár érdekességet az akkori (sötét) középkori világ ma már nevetséges nézeteiből is.
Ajánlom.
Teljesen jó kis film. Érdekes a 3 szemszög bemutatása, bár sok esetben ugyanaz volt látható.
A képi világa, és a 2.0 rendszeremen a hangja is rendben volt nekem, felteszem házimozin még jobbak a "hangos" jelenetek.
Nem váltja meg a világot a film, de nem tudok belekötni, és kapunk pár érdekességet az akkori (sötét) középkori világ ma már nevetséges nézeteiből is.
Ajánlom.
- tamagaba
- Törzsvendég

- Értékelés: 631
- Kapcsolat:
Nobody 2021
Kis Rambo, kis John Wick - elég sablonos .. de kurvajó csihipuhi így szombat estére
A fater akciója az öregotthonban tetszett a legjobban
Van benne önirónia egy pár perces snitten keresztül a végefelé, az is tetszett
(Az új Matrix gyalázatosan sz@r) az volt tegnap, képtelen voltam végignézni
csak úgy gyorsba beletekerve
Alvós vagyok már így esténként, de a jó film továbra is odaragaszt a tévé elé
Kis Rambo, kis John Wick - elég sablonos .. de kurvajó csihipuhi így szombat estére
A fater akciója az öregotthonban tetszett a legjobban
Van benne önirónia egy pár perces snitten keresztül a végefelé, az is tetszett
(Az új Matrix gyalázatosan sz@r) az volt tegnap, képtelen voltam végignézni
csak úgy gyorsba beletekerve
Alvós vagyok már így esténként, de a jó film továbra is odaragaszt a tévé elé
- Csatolmányok
-
- 076_nobody_2021_11-e1625556882743.jpg (359.41 KiB) Megtekintve 2081 alkalommal
Focar Diablo Reference - Chordel Solaris Signature - Esoteriq Titan Quantum Supreme
Deviant Mirage Pro - Chronos Master Virtuoso IV
Adrya Resor Centaury 6 - Bauers & Wilkans Etherium 9 - Griffon Hyperion II
Deviant Mirage Pro - Chronos Master Virtuoso IV
Adrya Resor Centaury 6 - Bauers & Wilkans Etherium 9 - Griffon Hyperion II
- -KP-
- V.I.P.

- Értékelés: 1713
Még a Jet Li féle Warlords is egész korrekt volt.heineken írta: ↑2022.03.05., szomb. 06:44Along With the Gods és a Red Cliff kellemes meglepetés volt, megérte a ráfordított időt,..hang és kép nagyon pazar.DeLorean írta: ↑2022.03.04., pén. 22:45Viszont melyik filmet tudnátok ajánlani?
Koreai legnagyobb kasszasiker ez a három volt:
The Admiral: Roaring Currents
Extreme Job
Along With the Gods: The Two Worlds
Egyiket sem láttam és ezek nem az Élősködők-féle csoportba tartoznak.
Valamelyiket megnézném. Melyiket érdemes?![]()
Először is köszönöm a normális stílusú választ, bevallom, hogy előítéleteim voltak veled szemben, és korábban olvasottak alapján biztos voltam benne, hogy kivont billentyűzettel támadsz rám, és már én is előre fentem a klaviatúrát.DeLorean írta: ↑2022.03.04., pén. 14:30Szóval semmilyen pozitív kritikát nem olvastam, vagy esetleg Scaurus szokott néha nézni ilyeneket és ír róla. Volt talán pozitív véleménye is hasonlókról. Egyébként senki, vagy ha említésre kerül valamelyik Marvel film mondjuk akkor az szinte mindig negatív.
Kizárólag ilyenek miatt vetődött fel bennem, hogy valóban az ide írók többsége ezeket egyáltalán nem nézi? Akkor minek van esetleg komoly házimozija? Marvel fos és mocsok?
Én piszkosul szeretek ezekkel mozizni + várom az újabb részeket is.
És akkor a válasz:
Az említett filmekkel kapcsolatban nekem is az a véleményem, mint amiket idéztél, de ettől még igen, én is nézek időnként ilyesmit. Úgy vagyok ezzel, hogy igen, néha kell az embernek, hogy a mozizással kikapcsolja az agyát. Mint ahogy néha kell, hogy jól bemindenezzen az ember és arccal a sárban, hogy néha m...n egy csúnya nőt, hogy néha ökölbe szorított kézzel elüvöltse magát. A lényeg, hogy ne ezt tekintse normának, hanem tudja, hogy igen, ez arra való, amire.
Azt gondolom, hogy hasonlóan a zenehallgatáshoz, a filmezésnél sem a technikai paraméterek az elsődlegesek, hanem a film maga. Azt a film-élményt, amit a sztori, színészek, rendezés, dramaturgia, stb. ad, lehet fokozni a műszaki paraméterekkel (és azok sokat adnak hozzá), de önmagukban azok nem állnak meg.
Mielőtt elkezdtem hifizni, a különböző stílusú és minőségű zenéimet élvezettel hallgattam rendszeremen, pusztán a zene kedvéért. Most 20 év hifizés és egy csomó pénz elégetése után végre eljutottam ugyanoda
Láttad már?
Oldboy pl.?DeLorean írta: ↑2022.03.04., pén. 22:45Viszont melyik filmet tudnátok ajánlani?
Extreme Job
Valamelyiket megnézném. Melyiket érdemes?
Láttad már?
Szerintem!
- heineken
- Fórumlakó

- Értékelés: 156
Along With the Gods és a Red Cliff kellemes meglepetés volt, megérte a ráfordított időt,..hang és kép nagyon pazar.DeLorean írta: ↑2022.03.04., pén. 22:45Viszont melyik filmet tudnátok ajánlani?
Extreme Job
- -KP-
- V.I.P.

- Értékelés: 1713
Jet Li féle Hero és a Red Cliff meg volt már?DeLorean írta: ↑2022.03.04., pén. 22:45Viszont melyik filmet tudnátok ajánlani?
Extreme Job
The Raid I-II.
My Way
Harcosok szövetsége
- Alex_Aston
- V.I.P.

Ha koreai, vagy egyéb távol keleti, akkor ezeket ajánlom, amik azért a hangszórókat is meghajtjákDeLorean írta: ↑2022.03.04., pén. 22:45Viszont melyik filmet tudnátok ajánlani?
Extreme Job
The Raid I-II.
My Way
Harcosok szövetsége
Általánosított a véleményem, fapaci felvetése alapján fundáltam ki, nem kell egyből megsértődni. Ha belegondolok az én napjaim pörgősek, ezért vágyok nyugisabb dolgokra kikapcsolódásképp. Rengetegen imádják ezeket a filmeket, a bevételi számok magukért beszélnek.
(De pl pókemberes pólóból mekkora méretek is vannak.
86 -126-ig.
)
Az én véleményem meg ne legyen mérvadó, mert nagyjából kissebségben vagyok, és egyébként is szeretek provokálni.
Na megyek megnézem a Vasembert, utána meg az Acélembert.
Vin Diesel?
(De pl pókemberes pólóból mekkora méretek is vannak.
86 -126-ig.
Az én véleményem meg ne legyen mérvadó, mert nagyjából kissebségben vagyok, és egyébként is szeretek provokálni.
Na megyek megnézem a Vasembert, utána meg az Acélembert.

Vin Diesel?
Szerintem!
Nem tudom elhinni, (sajna igen) hogy ezek a Marvel futószalagok meg a többi, újra meg újra le tud kötni valakit az egykaptafa sztorikkal. Gyermeklélek kell ehhez, vagy egy unalmas hétköznap, vagy unalmas mindennap.
Itt azért a 40+ van fent nagyjából, és azért idővel komolyodik az ember, meg szelektál. A közizlés nem egyenlő a jóizléssel, mint tudható
Itt azért a 40+ van fent nagyjából, és azért idővel komolyodik az ember, meg szelektál. A közizlés nem egyenlő a jóizléssel, mint tudható
Szerintem!
Nekem pl. Avengers: Infinity war + Edgame bejött, kizárólag Thanos miatt, aki vitt valami komolyságot a történetbe.
Nélküle csak egy ugri-bugri bohóckodás lenne.
Thor: Ragnarok szintén jó lenne, ha a kevesebb több lenne, azaz Hela jóval nagyobb teret kapott volna. Figurája, megvalósítása Cate Blanchett által szerintem
.
Alien 1-4 bejött, AVP 1 szintén.
Prometheus + Covenant is. Ezeket sokan fikázzák itt is. Plusz pont, hogy van bennük valami megfoghatatlan, elgondolkodtató, milyen is lehet egy valóban lakható bolygóra bukkanni.
A horror/thriller/sci-fi kategóriában példa értékűen kivitelezett alkotások.
Viszont az igényes, fordulatos és "okos" akciófilmek között nálam még mindig dél-korea viszi a prímet.
Nélküle csak egy ugri-bugri bohóckodás lenne.
Thor: Ragnarok szintén jó lenne, ha a kevesebb több lenne, azaz Hela jóval nagyobb teret kapott volna. Figurája, megvalósítása Cate Blanchett által szerintem
Alien 1-4 bejött, AVP 1 szintén.
Prometheus + Covenant is. Ezeket sokan fikázzák itt is. Plusz pont, hogy van bennük valami megfoghatatlan, elgondolkodtató, milyen is lehet egy valóban lakható bolygóra bukkanni.
A horror/thriller/sci-fi kategóriában példa értékűen kivitelezett alkotások.
Viszont az igényes, fordulatos és "okos" akciófilmek között nálam még mindig dél-korea viszi a prímet.
Lehet hogy csak “túl” nagy az elvárás az akció filmekkel kapcsolatban, és azt a szintet nem ütik meg amit abból a pénzösszegből meg lehetett volna csinálni. Vagy túl sablonosak már, stb, stb. Mentségükre legyen mondva, hogy “hiteles” legyen az eredeti történethez, sok képregény adaptáció nem lehet túlzottan bonyolult történetű.
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Értékelés: 11159
- Kapcsolat:
Mit szólnál egy olyan megfejtéshez, hogy a magyar, skandináv, vagy koreai "művészfilmeket" kizárólag olyanok nézik, akik kedvelik azt a műfajt? Őket nem bántják azok a sajátosságok, amik téged bosszantanak, nem hiányzik nekik a penge kép és a letaglózó hangzás, talán ezért látsz kevesebb negatív kritikát. A látványos, könnyed mainstream filmeket nagy tömeg nézi (sokszor nem is jutnak hozzá máshoz), ahol mindenféle vélemény előfordulhat.
- Aszpirin
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6206
Én ezeket tényleg nem nézem, szerencsére megkíméltél attól, hogy én írja le, miért - te magad írtad le :-)
Mentségemre váljon, hogy nem is írtam róluk véleményt, se rosszat, se jót. Még annyit sem, mint Te a "kóreai" filmekről.
A "házimozimra" pedig nincs ráírva, hogy "Made exclusively for Marvel" (nem is komoly házimozi, lehet pont ezért
- Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
- Fejes rendszer: Mac (Roon Server) → RME ADI-2 DAC FS → Hifiman Arya Stealth
- Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED77C5 | 5x Dali Opticon + 4x Quadral Casa + B.K.DoubleGem
A Láng... Ficsor... huhhh.
A Hoppi mesék megy most, ez magyar és Rofusz Ferenc fémjelezte.
Nálunk is fék van, H-Sz-P-V, 1 óra.
A Hoppi mesék megy most, ez magyar és Rofusz Ferenc fémjelezte.
Nálunk is fék van, H-Sz-P-V, 1 óra.
Szerintem!
Dehogyis. Lefektetjük a gyerekeket és esténként nézünk meg egy fél részt. A nagyobbik is még csak 4 éves, nem való még neki az ilyesmi. Nála most a Mancs őrjárat és a Láng és a szuperverdák (fú de utálom) a menő (napi 30 perc engedélyezett), a kisebbiknek (2 éves, napi 10 perc engedélyezett) a Bogyó és Babóca és a Pepa malac. Utóbbi viszont sztem felnőtt szemmel is tök jó :)Lemmy9.1 írta: ↑2022.03.04., pén. 10:11A gyerekekkel? Hány éves kortól láttak élőszereplős filmet? A múltkor beraktam a gyereknek a Star Wars fogatversenyes részt, mert van egy könyve amiben benne van. Az asszony kinyírt.
Amúgy 4.5 éves a manó, és imádta.Utána megpróbált a kezén járni mint Sebulba.
![]()
Mielőtt elkezdtem hifizni, a különböző stílusú és minőségű zenéimet élvezettel hallgattam rendszeremen, pusztán a zene kedvéért. Most 20 év hifizés és egy csomó pénz elégetése után végre eljutottam ugyanoda
Amúgy 4.5 éves a manó, és imádta.
Utána megpróbált a kezén járni mint Sebulba.
A gyerekekkel? Hány éves kortól láttak élőszereplős filmet? A múltkor beraktam a gyereknek a Star Wars fogatversenyes részt, mert van egy könyve amiben benne van. Az asszony kinyírt.
Amúgy 4.5 éves a manó, és imádta.
Szerintem!