Először is köszönöm a normális stílusú választ, bevallom, hogy előítéleteim voltak veled szemben, és korábban olvasottak alapján biztos voltam benne, hogy kivont billentyűzettel támadsz rám, és már én is előre fentem a klaviatúrát.DeLorean írta: ↑2022.03.04., pén. 14:30Szóval semmilyen pozitív kritikát nem olvastam, vagy esetleg Scaurus szokott néha nézni ilyeneket és ír róla. Volt talán pozitív véleménye is hasonlókról. Egyébként senki, vagy ha említésre kerül valamelyik Marvel film mondjuk akkor az szinte mindig negatív.
Kizárólag ilyenek miatt vetődött fel bennem, hogy valóban az ide írók többsége ezeket egyáltalán nem nézi? Akkor minek van esetleg komoly házimozija? Marvel fos és mocsok?
Én piszkosul szeretek ezekkel mozizni + várom az újabb részeket is.
És akkor a válasz:
Az említett filmekkel kapcsolatban nekem is az a véleményem, mint amiket idéztél, de ettől még igen, én is nézek időnként ilyesmit. Úgy vagyok ezzel, hogy igen, néha kell az embernek, hogy a mozizással kikapcsolja az agyát. Mint ahogy néha kell, hogy jól bemindenezzen az ember és arccal a sárban, hogy néha m...n egy csúnya nőt, hogy néha ökölbe szorított kézzel elüvöltse magát. A lényeg, hogy ne ezt tekintse normának, hanem tudja, hogy igen, ez arra való, amire.
Azt gondolom, hogy hasonlóan a zenehallgatáshoz, a filmezésnél sem a technikai paraméterek az elsődlegesek, hanem a film maga. Azt a film-élményt, amit a sztori, színészek, rendezés, dramaturgia, stb. ad, lehet fokozni a műszaki paraméterekkel (és azok sokat adnak hozzá), de önmagukban azok nem állnak meg.