Nekem sűrűbbnek tűnik a menetrend,de nincs is ezzel probléma ha ezek könnyedén azonosíthatóak is maradnak.Ákos kábelei közt pl,csak hogy ne csak cablesről beszéljünk,szerintem már csak az tud eligazodni aki "napi" szinten jegyzetelt is,és ez nem jó,szerintem.Az ok hogy jó mindegyik,viszont ez az x,y 8-9 típusszám már nem annyira.Ilyen elnevezésekkel hamar elveszti a fonalat még a készítő is,az a vásárló aki meg a hirdetések közt talál valamit,még inkább csak vakarja a fejét hogy ez most melyik is.wittao írta: ↑2020.08.04., kedd 12:19
A ketto megkozelites lehet nem mond ellent egymasnak:
- Rudibacsi csinal kabelt, majd 2-3 ev mulva kihoz egy ujabb generaciot (amit o is es sokan masok is jobbnak talalnak, en nem tudom meg nem hallottam). Ettol az elozo generacios kabelei ugyanugy szolnak ahogy eddig. Cserelni nem kotelezo, de valaki akar, akkor van mire
- mas valaki 10 evente hoz ki uj kabelt. A menetrend ugyanaz, csak ha valaki cserelni szeretne/akar akkor var, vagy mas markara cserel
Azt nem tudom a valtozastol - foleg ha pozitiv - miert kell ennyire tartani?
Persze az elején senki sem tudja hogy meddig jut el,de ettől még lehetne figyelni erre is.