Igen,szinte biztos voltam benne.
Ezek szerint már 2015-ben próbálta itthon valaki.
Vajon hol tarthat most az illető,megtartotta,vásárolt még,vagy nem is emlékszik már rá?
Kíváncsi lennék a tapasztalataira ez ügyben most így egy pár év eltelte után.
Igen,szinte biztos voltam benne.
Schmidt Ferenc ic kábele ugyan hogyan kerülhetett ennek az iqbajnok fickó honlapján a képgalériába?
Siralmas kompozíció. Anno a Pirx kapitány kalandjaiban láttam hasonló, ott a KV főzőt lógatták be a homokozó fölé a Marsra szállásos részben.earforce írta: ↑2020.07.31., pén. 12:51Aha. Kínából rendel hozzá ásványokat, meg kavicsokat/köveket/műanyag szirszarokat.
Régebben még tudtam rajta röhögni, ma már sokkal inkább kínos.
Viszont ez zseniális!!!
youtu.be/03I3Q2KHDDQ
Azért van ennek alapja, de szeritem inkább itt zárjuk le.gyongyhalas írta: ↑2020.07.31., pén. 13:49
Hát ja ....nem kéne ezt gyerekek...Még meg sem szólalt már eldöntötten írták a véleményt.....
Talán az elmondottakat kellene mérlegelni......mindenki szabadon elmondhatja a véleményét...egy adott témában...
![]()
![]()
![]()
Hát ja ....nem kéne ezt gyerekek...Még meg sem szólalt már eldöntötten írták a véleményt.....Sőt tetszikeltétek "istván01 "Sajátos mondandóját...istvan01 írta: ↑2020.07.31., pén. 13:35Továbbá nem nézel (cabes) mindenkit fogyatékos trollnak, aki nem ért veled egyet, tudása, tapasztalata nem passzol a te álom és borotválkozó asztal bütykölős világoddal .. szóval van baj elég. De azért toljad tovább a kábító elméleteid, mert te azt jól hallod is. Szeretjük a meséket is.
Továbbá nem nézel (cabes) mindenkit fogyatékos trollnak, aki nem ért veled egyet, tudása, tapasztalata nem passzol a te álom és borotválkozó asztal bütykölős világoddal .. szóval van baj elég. De azért toljad tovább a kábító elméleteid, mert te azt jól hallod is. Szeretjük a meséket is.tonee73 írta: ↑2020.07.31., pén. 10:52Amíg nnm a saját marketingedet tolod az általános részen, hanem tényleg általánosan szólsz hozzá addig senki nem fog piszkálni, hidd el.cables írta: ↑2020.07.30., csüt. 20:18Erre, meg egy korábbi felvetésre, hogy miért árnyékolják az IC kábeleket a nagy gyártók azért válaszolok, csak nem itt, mert kitiltanak megint.asebestyen írta: ↑2020.07.27., hétf. 21:34
Hát Rudi bácsi, nem "divatból", de ez szerinted szakmai? Bocsánat! Viszont, itt nem kell hinni senkinek, ezt pillanatok alatt ki lehet deríteni bárkinek. Érdemes valami jó nagyot erősítő fokozat előtti kábellel próbálni, pláne ha asszimmetrikus. [/i]![]()
Aha. Kínából rendel hozzá ásványokat, meg kavicsokat/köveket/műanyag szirszarokat.
Amíg nnm a saját marketingedet tolod az általános részen, hanem tényleg általánosan szólsz hozzá addig senki nem fog piszkálni, hidd el.cables írta: ↑2020.07.30., csüt. 20:18Erre, meg egy korábbi felvetésre, hogy miért árnyékolják az IC kábeleket a nagy gyártók azért válaszolok, csak nem itt, mert kitiltanak megint.asebestyen írta: ↑2020.07.27., hétf. 21:34
Hát Rudi bácsi, nem "divatból", de ez szerinted szakmai? Bocsánat! Viszont, itt nem kell hinni senkinek, ezt pillanatok alatt ki lehet deríteni bárkinek. Érdemes valami jó nagyot erősítő fokozat előtti kábellel próbálni, pláne ha asszimmetrikus.
"We cannot build more of this cable because the rare minerals we use in this cable are depleted from planet Earth!"
Supernova Crystal Formula, végre megtaláltam a régóta keresett technológiát!diagnet írta: ↑2020.07.30., csüt. 22:10Lehet. De mégis 4-5 ebay és egyéb accountról forgalmaz 150-200 eurós tételekben kábeleket és színes köveket 100% vásárlói elégedettség mellett. Ugyanazon elvek és "műszaki" háttér mentén, mint ahogy az itt, vagy bármely más nemzetközi felületen történik. Globálisan eljutott ez az ágazat arra a szintre, hogy a troll és az eladó személye már lehet egy és ugyanaz. Akkora lett az ilyen termékek iránti addikció, hogy már mindegy ki adja, csak váljon végre valóra az a lefestett kép. http://audiophile.rocks/supernovapower.htmlearforce írta: ↑2020.07.30., csüt. 11:22Pszichiátriai eset a csávó az fix:
https://www.youtube.com/watch?v=F3jVSYUo_lw
3bn.PNG
Lehet. De mégis 4-5 ebay és egyéb accountról forgalmaz 150-200 eurós tételekben kábeleket és színes köveket 100% vásárlói elégedettség mellett. Ugyanazon elvek és "műszaki" háttér mentén, mint ahogy az itt, vagy bármely más nemzetközi felületen történik. Globálisan eljutott ez az ágazat arra a szintre, hogy a troll és az eladó személye már lehet egy és ugyanaz. Akkora lett az ilyen termékek iránti addikció, hogy már mindegy ki adja, csak váljon végre valóra az a lefestett kép. http://audiophile.rocks/supernovapower.htmlearforce írta: ↑2020.07.30., csüt. 11:22Pszichiátriai eset a csávó az fix:
https://www.youtube.com/watch?v=F3jVSYUo_lw
Kizártnak tartom, hogy bármilyen tartalmi válaszért kitiltatának vagy bármiféle szankciót alkalmaznának.cables írta: ↑2020.07.30., csüt. 20:18Erre, meg egy korábbi felvetésre, hogy miért árnyékolják az IC kábeleket a nagy gyártók azért válaszolok, csak nem itt, mert kitiltanak megint.asebestyen írta: ↑2020.07.27., hétf. 21:34
Hát Rudi bácsi, nem "divatból", de ez szerinted szakmai? Bocsánat! Viszont, itt nem kell hinni senkinek, ezt pillanatok alatt ki lehet deríteni bárkinek. Érdemes valami jó nagyot erősítő fokozat előtti kábellel próbálni, pláne ha asszimmetrikus.
Erre, meg egy korábbi felvetésre, hogy miért árnyékolják az IC kábeleket a nagy gyártók azért válaszolok, csak nem itt, mert kitiltanak megint.asebestyen írta: ↑2020.07.27., hétf. 21:34
A megfelelő célszerszám segítségével minden kábel jól fog szólni.cables írta: ↑2020.07.27., hétf. 19:38Csak nagyon röviden, aztán elhúzok innét, tényleg nem érdemes ide beírni semmi szakmait. Már leírtam ezt előzőleg.
Azt, hogy egy árnyékolatlan kábel pl. IC kábel mennyi zajt vesz fel, azt nem a hossza, határozza meg döntően, hanem a lezáró impedanciák. Az meg, hogy egy árnyékolatlan kábel jobban szól, az nem fikció, hanem ténykérdés. Ennyi.
hodyka írta: ↑2020.07.30., csüt. 12:36JA Ja Ja ... valóban..... bár más ötvözet az a bizonyos ami ott fenn van e magasban.... és ugye vastagabb is ..de ez persze lehet nem számít ??...gyongyhalas írta: ↑2020.07.30., csüt. 08:12
Te az... aluminium falban futó vezetéked után akarsz csodát hallani .
Legyen hozzá szerencséd !
Most komolyan Pakstól alumíniumon jön, akkor itt most mit számít ?
Inkább a sok kötés lecsatlakozás egy lakóházban ???....de mégis más egy aluminium drót mint a réz vagy ezüst ???? ....mitől is ??? Nekem ehez gőzöm sincs inkább a tapasztalásaim ...Ne kérd ,hogy tudatlanul én magyarázzak ....Én csak a hifizés kedvéért építgettem rendszerem.... sok -sok olvasgatás után.![]()
Logikát meg is lehet fordítani ? Miért is van köze egyáltalán az áramforrás utáni vezetékezésnek .. a hanghoz?![]()
Na ezt ha elkezdenénk kivesézni és vitatkozni is rajta ....
Üdv.
prando írta: ↑2020.07.30., csüt. 10:45Igen igen én is így gondolom...paramania írta: ↑2020.07.30., csüt. 06:53Jól értelmezed, 1m nem az igazi, de nem lehetetlen. Az okàt fejtegették már itt a topikban. Nekem van 2 db 1m-es Zu Audio Eventem, de ezek annyira drágák, hogy benne vannak a kivételekben. Próbáld meg az alu kábelek helyére behúzni az ösvényt. Érdemes velük játszani, bár egy alapvetően gyenge készüléket nem ment meg egy sem, de javítani tud. Alapvető, hogy ami a lánc elején nincs meg, vagy menetközben elvész, később már nem lesz meg, vagyis jól kell tudni továbbítani minden egyes komponensnek.prando írta: ↑2020.07.30., csüt. 05:16
Helló!
Kívánatos lenne, ha a betápot is nevesebb kábel képviselné, legalább 2,5-ös, kb 1,5m hosszban.
Szintén hasznos lenne, ha tudnál magadnak külön ösvényt
Értem, köszönöm a hozzászólásod.
Akkor ha jól értelmezem, fontos hogy az utolsó szakasz minnél hosszabb és nagyobb átmérőt képviseljen.
Lehet hogy ösvényt most hirtelen nem építek, de akkor nem az 1m -es darabokat nézegetem majd.
Hát hogy ennyit számítana ez hangzásban, azt nem gondoltam...![]()
![]()
Sajnos az aluminium vezetékek a falban és a sok kiszekusza kötések leágazások nem hoznak inkább rontanak...
Saját tapasztalatom egyszerű réz villanyszerelési huzal egy kicsit vastagabb 6mm2 es ből készült falon kívűl vezetve kábelcsatornában.....nem súlyos összegek...(viszont hangban sokat hozott aluhoz képest )![]()
Innentől már csak finomítás a megszakító csere olvadóbizti stb....![]()
Üdv .
Az ösvény azért is jó,mert annál jó lesz a kontakt is,és ez nem egy elhanyagolható szempont,sőt.A régi kitudjamennyire oxidált kötések frissítése is megoldás lehet ha macerás egy ösvényt kiépíteni.