Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Kábelezzünk

béres-jános
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 298

Re: Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: béres-jános »

sutemenyx írta:
2020.08.10., hétf. 20:06
Kellene nekem tapkabel erosito, dac, usb transzporthoz. Olyan, ami minel kevesbe szinez ( haha ), iszonyu felbontasa is van, de nem torzit. Iszonyu dinamikaja es melyei is vannak, de nem ken el semmit. Es a kozeptartomany is legyen jo. Szoval csak egy olyan kabel kene, aminek nincs semmi baja. :)
Ki mit javasol? Erdekelne tapasztalat olyantol, aki sok kört lejárt már és jó rendszere van. :)
Gyári vezetekek, furutech, wireworld, aq, lessloss vagy barmi. ezekbol van jo?
https://audiocentrum.hu/Nordost-Odin-2- ... kabel-/5-m :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Erősítő:Music-Hall A25.2 (mod) ,Godina audio GA15 ,Előerősítő:Audiolab 8000q (mod)Cd:Music-hall cd 35.2 (mod)
Hangsugárzó:T+A Criterion TMR 60 (mod)T+A Tal110 (Mod)
Kábelek:Furutech FS-Alpha hangsugárzó.Összekötő:Siltech sq28 ,Furutech FS-Alpha s22 Tápelosztó:Furutech TP 60E,Tápkábel:IsoTek optimum

sutemenyx
Törzsgárda
Törzsgárda
Értékelés: 2880
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: sutemenyx »

Kellene nekem tapkabel erosito, dac, usb transzporthoz. Olyan, ami minel kevesbe szinez ( haha ), iszonyu felbontasa is van, de nem torzit. Iszonyu dinamikaja es melyei is vannak, de nem ken el semmit. Es a kozeptartomany is legyen jo. Szoval csak egy olyan kabel kene, aminek nincs semmi baja. :)
Ki mit javasol? Erdekelne tapasztalat olyantol, aki sok kört lejárt már és jó rendszere van. :)
Gyári vezetekek, furutech, wireworld, aq, lessloss vagy barmi. ezekbol van jo?
Audiomeca J1 + Airtangent + Kiseki Blue NS, Phono 23 prototípus, Streamer 23 prototípus, Sofia 19 Signature erősítő, Galactic JCS 22 ezüst kábelek

http://saboaudio.eu

MrCollector
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 446

Hozzászólás Szerző: MrCollector »

Azt sem érdemes figyelmen kívül hagyni, hogy egy rossz minőségű csatlakozó, akár az aljzatban is tud kárt okozni (koptatja, karcolja, deformálja). És direkt nem olcsót írtam.

pali923
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1212

Hozzászólás Szerző: pali923 »

zoli73 írta:
2020.08.07., pén. 13:26
Ezt én inkább úgy tapasztalom, hogy a drága csatlakozó mind kiviteli minőségben, használhatóságban, hangminőségben jobb, mint az olcsó, de messze nem annyival amennyivel drágább(néha többszörös áron).
Én meg azt tapasztalom, hogy a "csatlakozó" szó helyére szinte bármilyen hifi-komponenst beírhatsz, és igaz lesz az állításod.
Persze vannak szomorú kivételek, amikor a drágább nem jobb, sőt. :D
erősítő: LZ 7, cd: Marantz CD5000 modifikált, dvd: Cambridge Audio DVD89, lemezjátszó: REGA Planar2+RB250 AN kábel+Roksan Corus Black+Orbit2+Heed Quasar streamer: Electrocompaniet RENA S1+Schiit Bifrost Multibit, hangfal: Triangle Antal EX, kábel: Wireworld, Chord, Valhalla

zoli73
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3200

Hozzászólás Szerző: zoli73 »

6c33c írta:
2020.08.07., pén. 12:57
Shimano írta:
2020.08.05., szer. 19:44
diagnet írta:
2020.08.05., szer. 13:15

Azok az aranyszínű csatlakozók pont annyira "időtállóak", hogy idővel megfeketednek, vagy jobb esetben lekopik róluk a színes bevonat. 50 centes bizsu áru.

A kivimaggal megszórt kókuszbeles furkósra gondolsz? Az "iqbajnok fickó" most referenciaként szolgál?
Azt hiszem aki akarja,az érti a lényeget,hagy ne magyarázkodjak már tovább.
Nekem van ilyen dugós kábelem,talán már tíz éves is lehet,és biztos van jobb is,szebb is,de ez sem nem kopott,sem nem elszíneződött még.Olcsó volt a drót,és nekem megfelelő.
Tudod Shimano, vannak akik azt hiszik, hogy egy kábel / csatlakozó attól jó,hogy drága és szép...Isten éltesse őket sokáig, hiszen a nagy kábelgyártók ebből a hitből élnek.
Ezt én ikább úgy tapasztalom, hogy a drága csatlakozó mind kiviteli minőségben, használhatóságban, hangminőségben jobb, mint az olcsó, de messze nem annyival amennyivel drágább(néha többszörös áron).
Azt meg már mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy ez a kis javulás megér-e neki, annyival nagyobb kiadást.
MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech

6c33c
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 455

Hozzászólás Szerző: 6c33c »

Shimano írta:
2020.08.05., szer. 19:44
diagnet írta:

Azok az aranyszínű csatlakozók pont annyira "időtállóak", hogy idővel megfeketednek, vagy jobb esetben lekopik róluk a színes bevonat. 50 centes bizsu áru.

A kivimaggal megszórt kókuszbeles furkósra gondolsz? Az "iqbajnok fickó" most referenciaként szolgál?
Nekem van ilyen dugós kábelem,talán már tíz éves is lehet,és biztos van jobb is,szebb is,de ez sem nem kopott,sem nem elszíneződött még.Olcsó volt a drót,és nekem megfelelő.
Tudod Shimano, vannak akik azt hiszik, hogy egy kábel / csatlakozó attól jó,hogy drága és szép...Isten éltesse őket sokáig, hiszen a nagy kábelgyártók ebből a hitből élnek.
Thorens 320 MK3 - Jelco 750 D - Denon DL103R
Naim Uniti Atom
AN-E/Snell Type E/III hibrid

Bodnapet
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 110

Hozzászólás Szerző: Bodnapet »

Coldplay írta:
2020.08.05., szer. 11:17
koszonom, es tovabbra is varom a valaszt.
Szia, bár nem vagyok nagy szakértő, de mindenképpen azt javaslom, hogy egyforma hosszúságú kábelben gondolkozzál. Az általad eddig használt van damme-t nem ismerem, de szerintem érdemes az alábbi blogban leírt ötletet megcsinálni, lehet lesz olyan, mint az előző.
http://longkft.hu/audioblog/long-osveny ... zavarai-7/

Shimano
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2148

Hozzászólás Szerző: Shimano »

diagnet írta:

Az iq bajnok maga dicsekedett a magas iqjával,nem én aggattam rá ezt a jelzőt,a kábeleivel meg semmilyen ismeretségem nincs,és ez valszeg így is marad.

diagnet
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 596

Hozzászólás Szerző: diagnet »

Shimano írta:
2020.08.03., hétf. 09:44

Úgy is lehet ezt értelmezni hogy Rudi rajtad,rajtatok kísérletezik,Ferenc meg a sok sok előzetes próba,és más kábelekkel való összevetés után egy időtálló,és a rendszerek többségében jól teljesítő terméket kínál már évtizedek óta.
Ha azt hiszed hogy megállt az idő nála,és azért nem rukkolt elő újabbal,akkor tévedsz.Egyszerűen ez a kábel úgy jó ahogy van,és nem véletlenül használják olyan kábelek mellett is,ami pl a képeken is látszik.Akinek ilyen tápdrótra telik,annak telne "jobb" ic kábelre is,de valamiért még is ez mellett döntött.

Coldplay
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 9

Hozzászólás Szerző: Coldplay »

koszonom, es tovabbra is varom a valaszt.
Igazi zenet akarsz? Menj koncertre, hangversenyre.... /emoticons/default_smile.png" alt=":)" data-emoticon="" srcset="/emoticons/smile@2x.png 2x" width="20" height="20" />

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6207

Re: Kezdő hifi - tanács kéne

Hozzászólás Szerző: tonee73 »

Coldplay írta:
2020.08.02., vas. 17:17
Sziasztok,

Ismet van ket kerdesem.
Elkoltoztunk nagyobb hazba :) es itt a hifi szoba a nappaliban lesz ami nagyobb, de az elrendezese miatt (van egy nagy cserepkalyha) a hangsugarzoimat csak ugy tudom elhelyezni, hogy az erositotol valo tavolsaguk nem. egyforma. a kabelezest a leheto legjobban el kell rejtenem. az egyik oldalra kell kb 12 meter, mig a masik oldalra csak kb 4 meter. ez belezavarhat a hangzasba? ha igen mennyire?

masik kerdes, hogy eddig vastag kabelem volt mert nem zavart bele az esztetikaba (van damme 4x4mm2 es kabele.) ez helyett kellene valami olyan ami ezt a szintet hozza, de nem ennyire vastag.. es kb ugyanez a koltsegvetes... valakinek van vmi jo otlete? a dobozok bi-wire voltak kotve.

koszonom a segitseget!
Mivel ez inkább kábelezéssel kapcsolatos kérdés, így átraktam a hsz-ed a helyére.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

MrCollector
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 446

Hozzászólás Szerző: MrCollector »

wittao írta:
2020.08.04., kedd 12:19
Shimano írta:
2020.08.04., kedd 12:10
chopper írta:
2020.08.03., hétf. 13:45

Örülök neki, hogy Ferinél is van némi fejlődés az évek alatt. Ahogy írtam ez nekem szimpatikus. Csak azt nem értem, hogy a fejlődés mértéke nála miért elfogadhatóbb, megérthetőbb, mint Rudinál. Ami az egyiknél természetes a másiknál természet ellenes?
Nekem az a színpatikus,ha egy készítő olyan termékkel lép piacra,ami nem évül el egy két év alatt,tehát időtálló,és könnyen beazonosítható is.Ferinél ez működik,sok más kábelfaragónál meg nem,de ettől még fejleszthet bárki úgy ahogyan akar,tőlem akár havonta is jöhet egy egy az előzőt lemosó cucc,nagyon nem izgat.
Lényegében csak arra reagáltam ami szerint nem lehet jó az a csati,de mindegy is.
A ketto megkozelites lehet nem mond ellent egymasnak:
- Rudibacsi csinal kabelt, majd 2-3 ev mulva kihoz egy ujabb generaciot (amit o is es sokan masok is jobbnak talalnak, en nem tudom meg nem hallottam). Ettol az elozo generacios kabelei ugyanugy szolnak ahogy eddig. Cserelni nem kotelezo, de valaki akar, akkor van mire
- mas valaki 10 evente hoz ki uj kabelt. A menetrend ugyanaz, csak ha valaki cserelni szeretne/akar akkor var, vagy mas markara cserel
Azt nem tudom a valtozastol - foleg ha pozitiv - miert kell ennyire tartani?
"csinál kábelt"- milyet? Kik találják jónak és milyen kábelekkel szemben? Milyen rendszerben?
Nálatok nem lehetne egyszer egy ilyen Nagy Kábeltesztet megejteni valamikor?

Shimano
V.I.P.
V.I.P.

wittao írta:
2020.08.04., kedd 12:19

A ketto megkozelites lehet nem mond ellent egymasnak:
- Rudibacsi csinal kabelt, majd 2-3 ev mulva kihoz egy ujabb generaciot (amit o is es sokan masok is jobbnak talalnak, en nem tudom meg nem hallottam). Ettol az elozo generacios kabelei ugyanugy szolnak ahogy eddig. Cserelni nem kotelezo, de valaki akar, akkor van mire
- mas valaki 10 evente hoz ki uj kabelt. A menetrend ugyanaz, csak ha valaki cserelni szeretne/akar akkor var, vagy mas markara cserel
Azt nem tudom a valtozastol - foleg ha pozitiv - miert kell ennyire tartani?
Nekem sűrűbbnek tűnik a menetrend,de nincs is ezzel probléma ha ezek könnyedén azonosíthatóak is maradnak.Ákos kábelei közt pl,csak hogy ne csak cablesről beszéljünk,szerintem már csak az tud eligazodni aki "napi" szinten jegyzetelt is,és ez nem jó,szerintem.Az ok hogy jó mindegyik,viszont ez az x,y 8-9 típusszám már nem annyira.Ilyen elnevezésekkel hamar elveszti a fonalat még a készítő is,az a vásárló aki meg a hirdetések közt talál valamit,még inkább csak vakarja a fejét hogy ez most melyik is.
Persze az elején senki sem tudja hogy meddig jut el,de ettől még lehetne figyelni erre is.

Shimano
V.I.P.
V.I.P.

chopper írta:
2020.08.03., hétf. 13:45

Örülök neki, hogy Ferinél is van némi fejlődés az évek alatt. Ahogy írtam ez nekem szimpatikus. Csak azt nem értem, hogy a fejlődés mértéke nála miért elfogadhatóbb, megérthetőbb, mint Rudinál. Ami az egyiknél természetes a másiknál természet ellenes?
Nekem az a színpatikus,ha egy készítő olyan termékkel lép piacra,ami nem évül el egy két év alatt,tehát időtálló,és könnyen beazonosítható is.Ferinél ez működik,sok más kábelfaragónál meg nem,de ettől még fejleszthet bárki úgy ahogyan akar,tőlem akár havonta is jöhet egy egy az előzőt lemosó cucc,nagyon nem izgat.
Lényegében csak arra reagáltam ami szerint nem lehet jó az a csati,de mindegy is.

chopper
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 60

Hozzászólás Szerző: chopper »

Shimano írta:
2020.08.03., hétf. 12:20
bitrograde írta:
2020.08.03., hétf. 11:21
Milyen remek, hogy megint nincs igaza senkinek. Feri kábelei nem változatlan formában készülnek százezer éve. Kérésre egyrészt korábban is készített más csatlakozóval is kábelt, újabban pedig Amphenol dugó az alapszerelés. Ahogyan változott a kábel anyaga is, és... de csitt.
Amúgy pedig az alap törésvédelemmel ellátott dugóval készültek is kiválóan szóltak/szólnak. Vagyis ami maradt, az a konstans minőség, a barátságos hozzáállás, a szerénység, a szerelésbe beletett tapasztalat. Még csak hangzatos névre és sorozatszámra sincs ehhez szükségük, nemhogy gerillamarketingre.
Igazad van,ha nagyon pontosak akarunk lenni,akkor igen,nem csak egyféle változat van és volt,mert szigetelésben,vezető számban,és újabban vezető átmérőben is vannak különbségek,(anyagról nem tudok) de akkor is,ezeknek a nagyrésze már a kezdedektől a napjainkig így van,tehát lényegében azonos a kontstrukció,és a minőség is.
Én nem vagyok Rudival elfogult. Ferit is, Rudit is nagyon hasznosnak gondolom a hazai DIY kábelgyártásban. Aki mégsem tud Rudi ténykedésével mit kezdeni annak javaslok egy összehasonlító tesztet, akár Rudi és Feri kábelei között. Az előítéletek helyett a kipróbálást javaslom. Lehet, hogy Feri kábelei szebbek, de szerintem a hangzás a fontosabb szempont és remélem ebben (is) egyetértünk.
Ha valaki elégedett 25-30 éve a rendszerével (kábelével) az boldog ember, ne változtasson rajta semmit. De ha a hifibogár piszkálja, akkor keressen, próbálkozzon, hátha talál jobbat (pl. kábelt) és ebben segítségünkre vannak a DIY kábelgyártók.

Shimano
V.I.P.
V.I.P.

bitrograde írta:
2020.08.03., hétf. 11:21
Milyen remek, hogy megint nincs igaza senkinek. Feri kábelei nem változatlan formában készülnek százezer éve. Kérésre egyrészt korábban is készített más csatlakozóval is kábelt, újabban pedig Amphenol dugó az alapszerelés. Ahogyan változott a kábel anyaga is, és... de csitt.
Amúgy pedig az alap törésvédelemmel ellátott dugóval készültek is kiválóan szóltak/szólnak. Vagyis ami maradt, az a konstans minőség, a barátságos hozzáállás, a szerénység, a szerelésbe beletett tapasztalat. Még csak hangzatos névre és sorozatszámra sincs ehhez szükségük, nemhogy gerillamarketingre.
Igazad van,ha nagyon pontosak akarunk lenni,akkor igen,nem csak egyféle változat van és volt,mert szigetelésben,vezető számban,és újabban vezető átmérőben is vannak különbségek,(anyagról nem tudok) de akkor is,ezeknek a nagyrésze már a kezdedektől a napjainkig így van,tehát lényegében azonos a kontstrukció,és a minőség is.

hodyka
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 440

Hozzászólás Szerző: hodyka »

chopper írta:
2020.08.03., hétf. 09:12
Shimano írta:
2020.08.03., hétf. 08:26
cables írta:
2020.08.03., hétf. 07:44
Egy apró megjegyzés az alábbi IC kábelhez. Azon egy nagyon gagyi 100-150 Ft-os RCA csati van, ami eleve nagyon rosszul szól, még akkor is, ha valakinek van annyi esze, hogy leveszi szerelés előtt az acél rugó törésgátlót. Az ugyanis önmagában is sokat ront a hangon.

Nagyon régen a Neutrik csatikon is ilyen törésgátlók voltak, annál is sokat rontottak a hangon.

acél_törésgtátló.jpg

Neutrikvaltozatok2.jpg
Off.
Az a képen látható kábel kb 25-30 éve a "gagyi" csatikkal együtt a mai napig változatlan formában készül.Majd ha te is feltudsz mutatni egy ilyen időtálló kábelt,akkor fogsz majd terméket kínálni a mostani katyvasz,szinte az időjárással változó kínálatod helyett.
Azt hiszem sejtem Shimano, hová akarsz kilyukadni. Kár, hogy pont az ellenkezőjét éred el annak, ami a célod. A sorok között is olvasva az derül ki, hogy Ferinél 25-30 éve nincs fejlődés, míg Rudi évről évre rendszeresen fejlődik. Szvsz az utóbbi szimpatikusabb, bár ha valaki követni akarja a fejlődést az sokkal többe kerül, mintha megelégszik a 30 éve vásárolt szinttel.
:fekverohog: :fekverohog:
Topping E70 Velvet + TPA3255 szimmetrikus hidalt üzemmódban + Focal Onyx hangdoboz

"Csak a hülyék tudnak mindent, a többiek életük végéig tanulnak".

bitrograde
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1817

Hozzászólás Szerző: bitrograde »

Audio-PC (zozoweb & mzperx) / Rotel RCD-865 (by süteményx) - RME ADI-2 FS (zozoweb PSU) - Bryston 4B - Vandersteen 2CE Signature |
OTL by zozoweb (Siemens&Mullard) - Sennheiser HD540 Reference Gold | Wyre4Sound, freeba, SAEC, Kondo KSL-SPC & Mogami

Shimano
V.I.P.
V.I.P.

chopper írta:
2020.08.03., hétf. 09:12

Azt hiszem sejtem Shimano, hová akarsz kilyukadni. Kár, hogy pont az ellenkezőjét éred el annak, ami a célod. A sorok között is olvasva az derül ki, hogy Ferinél 25-30 éve nincs fejlődés, míg Rudi évről évre rendszeresen fejlődik. Szvsz az utóbbi szimpatikusabb, bár ha valaki követni akarja a fejlődést az sokkal többe kerül, mintha megelégszik a 30 éve vásárolt szinttel.
Úgy is lehet ezt értelmezni hogy Rudi rajtad,rajtatok kísérletezik,Ferenc meg a sok sok előzetes próba,és más kábelekkel való összevetés után egy időtálló,és a rendszerek többségében jól teljesítő terméket kínál már évtizedek óta.
Ha azt hiszed hogy megállt az idő nála,és azért nem rukkolt elő újabbal,akkor tévedsz.Egyszerűen ez a kábel úgy jó ahogy van,és nem véletlenül használják olyan kábelek mellett is,ami pl a képeken is látszik.Akinek ilyen tápdrótra telik,annak telne "jobb" ic kábelre is,de valamiért még is ez mellett döntött.

chopper
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 60

Hozzászólás Szerző: chopper »

Shimano írta:
2020.08.03., hétf. 08:26
cables írta:
Egy apró megjegyzés az alábbi IC kábelhez. Azon egy nagyon gagyi 100-150 Ft-os RCA csati van, ami eleve nagyon rosszul szól, még akkor is, ha valakinek van annyi esze, hogy leveszi szerelés előtt az acél rugó törésgátlót. Az ugyanis önmagában is sokat ront a hangon.

Nagyon régen a Neutrik csatikon is ilyen törésgátlók voltak, annál is sokat rontottak a hangon.

acél_törésgtátló.jpg

Neutrikvaltozatok2.jpg
Off.
Az a képen látható kábel kb 25-30 éve a "gagyi" csatikkal együtt a mai napig változatlan formában készül.Majd ha te is feltudsz mutatni egy ilyen időtálló kábelt,akkor fogsz majd terméket kínálni a mostani katyvasz,szinte az időjárással változó kínálatod helyett.

Shimano
V.I.P.
V.I.P.

cables írta:

acél_törésgtátló.jpg

Neutrikvaltozatok2.jpg
Off.
A készítője a hifiben nagy tapasztalatokkal rendelkező,emellett egy segítőkész,és egy roppant szinpatikus úriember,egy élmény vele beszélgetni.Több ilyen ember kellene a hifi,és a nem hifi világnak is,mert akkor az szebb,és élhetőbb is lenne.

cables
Törzsgárda
Törzsgárda
Értékelés: 2301

Hozzászólás Szerző: cables »

acél_törésgtátló.jpg
acél_törésgtátló.jpg (13.67 KiB) Megtekintve 3106 alkalommal
Neutrikvaltozatok2.jpg
Neutrikvaltozatok2.jpg (12.21 KiB) Megtekintve 3106 alkalommal

Coldplay
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 9

Re: Kezdő hifi - tanács kéne

Hozzászólás Szerző: Coldplay »

Sziasztok,

Ismet van ket kerdesem.
Elkoltoztunk nagyobb hazba :) es itt a hifi szoba a nappaliban lesz ami nagyobb, de az elrendezese miatt (van egy nagy cserepkalyha) a hangsugarzoimat csak ugy tudom elhelyezni, hogy az erositotol valo tavolsaguk nem. egyforma. a kabelezest a leheto legjobban el kell rejtenem. az egyik oldalra kell kb 12 meter, mig a masik oldalra csak kb 4 meter. ez belezavarhat a hangzasba? ha igen mennyire?

masik kerdes, hogy eddig vastag kabelem volt mert nem zavart bele az esztetikaba (van damme 4x4mm2 es kabele.) ez helyett kellene valami olyan ami ezt a szintet hozza, de nem ennyire vastag.. es kb ugyanez a koltsegvetes... valakinek van vmi jo otlete? a dobozok bi-wire voltak kotve.

koszonom a segitseget!
Igazi zenet akarsz? Menj koncertre, hangversenyre.... /emoticons/default_smile.png" alt=":)" data-emoticon="" srcset="/emoticons/smile@2x.png 2x" width="20" height="20" />

viri
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1653

Hozzászólás Szerző: viri »

Shimano írta:
2020.08.01., szomb. 10:11
viri írta:
2020.08.01., szomb. 09:42
Shimano írta:
2020.08.01., szomb. 08:09

Igen,szinte biztos voltam benne.
Ezek szerint már 2015-ben próbálta itthon valaki.
Vajon hol tarthat most az illető,megtartotta,vásárolt még,vagy nem is emlékszik már rá?
Kíváncsi lennék a tapasztalataira ez ügyben most így egy pár év eltelte után.
Már 2015-ben?? Ne viccelj, Ferinek már 1998-ban ugyan ilyen ic kábelei voltak, én legalábbis akkor ismertem meg, és vettem tőle, és gyanítom hogy nem akkor kezdte csinálni őket.
Nekem is régebbről vannak már Ferenctől kábelek Ati,de nem is ez keltette fel a figyelmet,ha nem mellette lévő gömb izé,meg az a fura tápdrót.
Ja, bocs, akkor félreértettem :D
Audio PC(PPV3)- Audio Note DAC3 - Convergent Audio Technology SL1 sign.- PS Audio Delta 250 monoblokkok - JBL 250Ti Classic Edition - 2db Rythmik Audio F15 sub - Audience Conductor hf kábel + ic-k, Entreq Primer pro usb, ösvény végén: Siltech octopus signature

Shimano
V.I.P.
V.I.P.

viri írta:
2020.08.01., szomb. 09:42
Shimano írta:
2020.08.01., szomb. 08:09
nor írta:
2020.08.01., szomb. 07:03
Nem nézted be, a kép pécsi, Feri kábele van rajta:)
Igen,szinte biztos voltam benne.
Ezek szerint már 2015-ben próbálta itthon valaki.
Vajon hol tarthat most az illető,megtartotta,vásárolt még,vagy nem is emlékszik már rá?
Kíváncsi lennék a tapasztalataira ez ügyben most így egy pár év eltelte után.
Már 2015-ben?? Ne viccelj, Ferinek már 1998-ban ugyan ilyen ic kábelei voltak, én legalábbis akkor ismertem meg, és vettem tőle, és gyanítom hogy nem akkor kezdte csinálni őket.
Nekem is régebbről vannak már Ferenctől kábelek Ati,de nem is ez keltette fel a figyelmet,ha nem mellette lévő gömb izé,meg az a fura tápdrót.

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”