Igen sajnos ilyen logika mentén haladunk.....Lassan már senki nem mer mondani semmit ,leírni meg végkép nem.zoli73 írta: ↑2020.07.25., szomb. 16:25Ha ezen logika mentén haladunk, akkor az ilyen fórumokra nincs is szükség, sőt a hifi szaklapok(mind nyomtatott, mind az online) is nyugodtan lehúzhatják a rolót, mert hát mindenki tökéletesen tudja mit keres, neki mi a jó.cables írta: ↑2020.07.25., szomb. 16:17Én ezt teljesen másképp gondolom. Ki tud audióban helyes irányt kijelölni egy másik embernek, aki másképp hall mint ő és más az izlése! Ráadásul, amit ő tud az a helyes irány? Röhej!zoli73 írta: ↑2020.07.25., szomb. 15:45...
Azt mondom igenis kell ajánlásokat adni, a kevésbé tapasztaltaknak, kb. kijelölni a helyes irányt, de hogy a kérdező végül miként dönt, az már az Ő dolga megfogadja-e a tanácsot.
Természetesen a saját tapasztalatnál nincs hasznosabb, de ha mindenki csak erre törekedne, akkor az nagyon megterhelné a pénztárcát, ezért hasznos a tapasztalatok megosztása.
Rögtön van olyan aki lehurrogja ...persze lehet különböző vélemény..ezt akár kultúráltan is kilehetne nyilvánítani.
Na ez manapság nem megy...
Nekem herótom van a rögtön mindent tagadó emberektől...de ez az én problémám.
Talán ennél a fórumnál "kábelezzünk" bizonyos dolgokban egyet kellene értenünk. A kábelek igenis fontosak az adott rendszerekben...(mondjuk a fos rendszereknél csak szart képesek csinálni) De ezt ki kell mondani....
Idegesítő a semmi tapasztalattal nem rendelkező emberek negatív hozzáállása ,,,,Itt a kábelezzünk rovatban .
Minek van itt aki semmit nem akar hallani vagy változtatni rendszerén...(.Persze lehet készüléket kellene cserélni vagy 230v betápon kellene változtatni....) Ó ez már istentelen káromlás Ugye?
Üdv

- nahát, ráadásul vannak, akik még gyártanak is, eladásra, kábeleket azoknak a butusoknak, akik hagyják magukat ekként félrevitetni... 
)