Valóban csodás ez a hobby,de nem mindegy hogy milyen könyvből olvassuk,tanuljuk,és az sem egy hátrány ha viszonylag egyenes az az út.cables írta: ↑2020.07.25., szomb. 17:36Az én olvasatomban az audiózás - ez a csodás hobby - a hallott élményekből tanulásról szól, ha kezdettől számítjuk, egy útkeresésről a készülékek, kábelek, állványok, kiegészítők rengetegében. Nemcsak a végcél, a jó hang az érdekes, hanem az odavezető út. Ne álljon ott senki, hogy erre, vagy arra menj az visz el a csodához. Főleg nem olyanok, akik maguk is csak kis szeletét ismerik ennek a birodalomnak. Mert mindannyian csak egy kis szeletet ismerünk.
Egy kezdőnek Te sem azt ajánlod hogy járja végig az útját mielött hozzád fordul mert az olyan csodálatos,ha nem próbálsz segíteni neki abban hogy alapból jóról induljon.Ne ez a lehetősége nem volt meg 25-30 éve egy olyan vidéki parasztgyereknek mint én,és sajnálom is ma már azt a sok elfecsérelt időt,pént és energiát is amit beleöltem ebbe a hobbyba,bármennyi tapasztalatot is adott.
Tudtam volna értékelni mások tapasztalatait,segítségét,ez egyértelmű,de nem volt senki csak a kereskedők,(na itt sem a jó helyeken jártam) és a HFP,amihez meg kódfejtő is kellett,mert ott minden szép és jó is volt.
Én nem sírom vissza az útkeresésemet,lehet az bármennyire csodás is másoknak.Szerintem szerencsés az a full kezdő aki ide talál,mert itt sok hasznos segítséget kaphat.