Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Hálózati audio lejátszók

alto
Őslakos
Őslakos
Értékelés: 3136
Kapcsolat:

Re: Hálózati audio lejátszók

Hozzászólás Szerző: alto »

mishow írta:
2023.05.24., szer. 12:14
Ottokár írta:
2023.05.23., kedd 23:17
Egyesek szerint a Lightning DS applikáció hangminőség szempontjából kifejezetten előny.
Úgy pontosítanám, hogy hallhatóan másképp szól.
A Lighning DS lágyabb, részletezőbb, néha kicsit finomkodó hang, ami sokaknak tetszik, illetve bizonyos zenéknek jót tesz.
A Tidal Connect hangja nyomulósabb, a felső regisztere néha karcosabb, de több benne a "boogie-faktor". Még az sem teljesen mindegy, hogy HiFi vagy Master felbontást hallgatsz vele. Azt is észrevettem, hogy a Lightning DS egyes frissítései után gyakran változott a hang. Ezt régen a foobar2000 csinálta, és néha egészen zavarbaejtő tudott lenni. Megszoktál valamit, esetleg ahhoz finomítottad a rendszeredet és utána lehetett újra reszelni :smile51: és ahogy korábban már írtam erről: nem "mintha" effekt, határozottan hallható, bár ennek a mértéke is lehet rendszer- és ízlésfüggő.
Az egyes Lighting DS verziók közötti hangminőség különbséget én sosem tapasztaltam, de nem is szeretném mereven kizárni a lehetőségét.
Ugyanakkor nehéz erre műszaki értelemben magyarázatot találni, ugyanis az ilyen három szereplős streamer ökoszisztémában (szerver, renderer, controller) a controller app a távirányító szerepét tölti be, azaz utasítja a renderert, hogy a szerverről egy kiválasztott tartalom lejátszását indítsa el, a továbbiakat a renderer és a szerver egymás között intézi, controller appon keresztül semmilyen digitális audió jel nem fut keresztül, így befolyásolni sem képes azt.
Persze ha a Lighting DS verzió frissítés a renderer(streamer) firmware frissítésével jár együtt az más tészta, az okozhat hangminőség változást, de szerintem nem szerencsés ezt a vezérlő app számlájára írni.
BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275

mishow
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2486

Hozzászólás Szerző: mishow »

Ottokár írta:
Egyesek szerint a Lightning DS applikáció hangminőség szempontjából kifejezetten előny.
Úgy pontosítanám, hogy hallhatóan másképp szól.
A Lighning DS lágyabb, részletezőbb, néha kicsit finomkodó hang, ami sokaknak tetszik, illetve bizonyos zenéknek jót tesz.
A Tidal Connect hangja nyomulósabb, a felső regisztere néha karcosabb, de több benne a "boogie-faktor". Még az sem teljesen mindegy, hogy HiFi vagy Master felbontást hallgatsz vele. Azt is észrevettem, hogy a Lightning DS egyes frissítései után gyakran változott a hang. Ezt régen a foobar2000 csinálta, és néha egészen zavarbaejtő tudott lenni. Megszoktál valamit, esetleg ahhoz finomítottad a rendszeredet és utána lehetett újra reszelni :smile51: és ahogy korábban már írtam erről: nem "mintha" effekt, határozottan hallható, bár ennek a mértéke is lehet rendszer- és ízlésfüggő.

Redguy
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 104

Hozzászólás Szerző: Redguy »

Ottokár írta:
Redguy írta:
2023.05.23., kedd 21:57
gomolalaci írta:
2023.05.23., kedd 20:22

Lindemann Musicbook Source...
Köszönöm a tippet.
Biztos nagyon jó.
A source -val az a problémám, hogy egyrészt az ára használtan is kb 4x-ese a Femto-nak. Másrészt nagyon "zárt" azaz, hogy nincs digitális kimenete.
Biztos nagyon jó a benne lévő dac, de én nagyon szeretem az enyém hangját, viszont így "ki kellene dobnom".
Az előbbiek miatt fejlesutési lehetőség sem nagyon van benne.
Az Aries egy futómű, nincs sok értelme streamerrel összehasonlítani. Két óriási előnye van. A háromféle digitális kimenethez olyan DAC-ot csatlakoztathatsz amilyet csak akarsz, és ugyanígy, mivel külsőleg tápolható, tápban is határ a csillagos ég. Egyesek szerint a Lightning DS applikáció hangminőség szempontjából kifejezetten előny.
Igen, így látom én is.
Én ugyan nem próbáltam Roon-al, de nekem is azt mondta az előző tulaja, hogy Ő próbálta, és a Lightning DS -el jobb volt a hangja.
"Robi20064" kérdésére (ha ez kérdés volt..:) streamer-nek azt nevezzük, ami dac-al egybeépítve önállóan netről analog jelet továbbít az erősítőnek, az Aries Femto egy hálózati futómű (mint egy cd futómű amiben nincs dac) ez csak leszedi a "digitális jelet" a netről, de önmagában nem képes analog jelet kiadni (magyarul kell hozzá dac is).
Auralic Aries Femto - LESSLOSS DAC 2004 MKII - Burmester 051 integrált - KEF Reference 3 - 2

Ottokár
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 103

Hozzászólás Szerző: Ottokár »

Redguy írta:
2023.05.23., kedd 21:57
gomolalaci írta:
Redguy írta:
2023.05.23., kedd 19:33

Ezt kifejtenéd ha megkérlek?
Bár femtot használok, de tiszában vagyok vele, hogy ennél (is) van jobb. Hiszek a "tuning" erejében :D
Előbb-utóbb valamerre továbblépek, de még nem tudom merre.
Ennyiért, de akár kétszer ennyiért is hajlandó lennék venni valamit, ami egyértelműen jobb.
A kritériumaim "csupán":
- natívan tudja a Tidalt (ha Connect van az se baj)
- Qobuz
- spotify detto
- egyedileg megadott netcímről tudjon on-line 16/44 - 24/192 flac rádióállomásokat játszani
- airplay, vagy bluetooth esetleg mindkettő
- telefonról vagy tabletről kezelhető legyen, ne kelljen hozzá monitor/billentyűzet/egér egyáltalán, nem tudom hova tenni a hi-fi közelében.
- ha nem muszály nem fizetnék elő Roonra havi 5-6k-ért.
:smile53:
Köszönöm a tippet.
Biztos nagyon jó.
A source -val az a problémám, hogy egyrészt az ára használtan is kb 4x-ese a Femto-nak. Másrészt nagyon "zárt" azaz, hogy nincs digitális kimenete.
Biztos nagyon jó a benne lévő dac, de én nagyon szeretem az enyém hangját, viszont így "ki kellene dobnom".
Az Aries egy futómű, nincs sok értelme streamerrel összehasonlítani. Két óriási előnye van. A háromféle digitális kimenethez olyan DAC-ot csatlakoztathatsz amilyet csak akarsz, és ugyanígy, mivel külsőleg tápolható, tápban is határ a csillagos ég. Egyesek szerint a Lightning DS applikáció hangminőség szempontjából kifejezetten előny.
Sony-STS770ES, Philips CD304, Nakamichi 480, Nakamichi 680 ZX, Tascam 122 MKIII, Auralic Aries femto - DIY AN5 DAC - Luxman 1500, Sugden A21 SE Signature, DPA 300B SE - Celestion 700, Celestion Ditton 25, Videoton Minimax.

pali923
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1202

Hozzászólás Szerző: pali923 »

vazze írta:
2023.05.23., kedd 21:44
Csak a vicc kedvéért kérdezem. Tényleg ennyire gáz almást eszközt használni , hogy sokan menekülnek tőle mint a leprától?
Szerintem senki nem vitatja, hogy jó cuccok, de ezer ok miatt sokan mégsem választják. Csak a zene miatt meg elég kevesen fognak közülük megtérni, a telefonnak csak egy funkciója a zenehallgatás, és az működik sok más eszközzel is, akár jó színvonalon is.
erősítő: LZ 7, cd: Marantz CD5000 modifikált, dvd: Cambridge Audio DVD89, lemezjátszó: REGA Planar2+RB250 AN kábel+Roksan Corus Black+Orbit2+Heed Quasar streamer: Electrocompaniet RENA S1+Schiit Bifrost Multibit, hangfal: Triangle Antal EX, kábel: Wireworld, Chord, Valhalla

audioline
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3188

Hozzászólás Szerző: audioline »

vazze írta:
2023.05.23., kedd 21:44
Csak a vicc kedvéért kérdezem. Tényleg ennyire gáz almást eszközt használni , hogy sokan menekülnek tőle mint a leprától?
Addig vicc, míg ki nem próbálják. :)
Mivel nem dedikált audio eszköz és kicsit különc rendszer..., kerülik. Pedig jó Dac-al, Audirvana-val egy Mac, khhhmmmm. :)
.

Redguy
Nincs visszaút
Nincs visszaút

gomolalaci írta:
Redguy írta:
Tctronic írta:
2023.05.23., kedd 19:07
Aki nem hisz a tuningban, analóg tápban, BG-ben stb annak jó alternatíva lehet a Femto ami jelenlegi használt árával tényleg nem rossz ár/minőség arányt képvisel. Valljuk be ez még a hazai viszonylatban a megfizethető normálisabb lejátszó. (Bár a Lightning DS azért nem a legjobb) De aki viszont kicsit bátrabb, az már kb. ennyiért vagy nem sokkal drágábban talál jobb alternatívát az első kategóriában. ;) A minit nem ismerem, de egyértelműen a Femto alatt van.
Bár femtot használok, de tiszában vagyok vele, hogy ennél (is) van jobb. Hiszek a "tuning" erejében :D
Ennyiért, de akár kétszer ennyiért is hajlandó lennék venni valamit, ami egyértelműen jobb.
A kritériumaim "csupán":
- Qobuz
- spotify detto
- egyedileg megadott netcímről tudjon on-line 16/44 - 24/192 flac rádióállomásokat játszani
- telefonról vagy tabletről kezelhető legyen, ne kelljen hozzá monitor/billentyűzet/egér egyáltalán, nem tudom hova tenni a hi-fi közelében.
Köszönöm a tippet.
Biztos nagyon jó.
Auralic Aries Femto - LESSLOSS DAC 2004 MKII - Burmester 051 integrált - KEF Reference 3 - 2

vazze
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1366

Hozzászólás Szerző: vazze »

Munkaidőben vagyok, ráérek :-]

pali923
V.I.P.
V.I.P.

Redguy írta:
2023.05.23., kedd 19:52
mikor megmondtam neki, hogy nem tudom hogy Androidról hogyan működik az Aries mini, akkor visszalépett (ezt persze megértem és elfogadom, illetve innen is köszönöm a felajánlást).
Már megénekeltem itt is, hogy a Mini tökéletesen használható Androidon is, nem kell hozzá sem alma, sem a Lightning szoftver. Az ip-címét kell csak kideríteni, és a hálózaton lógó bármilyen gépelyről és böngészőből lehet ugyanazokat a beállításokat elvégezni, mint a Lightning DS-sel.

A Tidal és a többi connect is megy Androidról, és vannak még használható androidos programok is, mint pl. a BubbleUPnP. Sőt, nálam működik a Linn Kazoo programjával is, de tudok olyanról, akinél ez nem megy, nem találja meg a hardvert.

Szóval üzenem a fórumtársnak (és mindenkinek, aki emiatt nem meri bevállalni a Minit), hogy van élet az almás telefonon túl a Minivel is.
erősítő: LZ 7, cd: Marantz CD5000 modifikált, dvd: Cambridge Audio DVD89, lemezjátszó: REGA Planar2+RB250 AN kábel+Roksan Corus Black+Orbit2+Heed Quasar streamer: Electrocompaniet RENA S1+Schiit Bifrost Multibit, hangfal: Triangle Antal EX, kábel: Wireworld, Chord, Valhalla

gomolalaci
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 360

Hozzászólás Szerző: gomolalaci »

Redguy írta:
Tctronic írta:
Aki nem hisz a tuningban, analóg tápban, BG-ben stb annak jó alternatíva lehet a Femto ami jelenlegi használt árával tényleg nem rossz ár/minőség arányt képvisel. Valljuk be ez még a hazai viszonylatban a megfizethető normálisabb lejátszó. (Bár a Lightning DS azért nem a legjobb) De aki viszont kicsit bátrabb, az már kb. ennyiért vagy nem sokkal drágábban talál jobb alternatívát az első kategóriában. ;) A minit nem ismerem, de egyértelműen a Femto alatt van.
A kritériumaim "csupán":
- Qobuz
- spotify detto
A gondolkodás nem megerőltető...

Redguy
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Ottokár írta:
2023.05.23., kedd 19:42
Írd majd meg légyszi, mit tapasztaltál a CA DAC-kal. Lehet, hogy itt a továbblépés?
Sajnos egyelőre úgy néz ki, hogy semmit sem fogok tapasztalni, mert eddig csak egy valaki jelezte, hogy van egy CXN V2- je amit hajlandó elcserélni egy hétvégére, de mikor megmondtam neki, hogy nem tudom hogy Androidról hogyan működik az Aries mini, akkor visszalépett (ezt persze megértem és elfogadom, illetve innen is köszönöm a felajánlást).
Viszont engem a CA kizárólag mint futómű érdekel, a DAC-on egészen biztosan jobb mint ami benne van. Persze egy tapasztalatnak az sem lenne rossz...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára asebestyen 2023.05.23., kedd 19:54-kor.
Ok: Idézési hiba javítása

Tctronic
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 2697

Hozzászólás Szerző: Tctronic »

Redguy írta:
Tctronic írta:
A kritériumaim "csupán":
- Qobuz
- spotify detto
Egy tuningolt Intel NUC, analóg DIY táppal Roon-al számomra jobb hangot produkált mint a Femto. De a Te "elvárásaidnak" nem felelne meg ahogy nézem.
"A szépség nem maguknak a dolgoknak a tulajdonsága, hanem pusztán az azokat szemlélő elmében keletkezik."

Ottokár
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 103

Hozzászólás Szerző: Ottokár »

Redguy írta:
Tctronic írta:
A kritériumaim "csupán":
- Qobuz
- spotify detto
Írd majd meg légyszi, mit tapasztaltál a CA DAC-kal. Lehet, hogy itt a továbblépés?
Sony-STS770ES, Philips CD304, Nakamichi 480, Nakamichi 680 ZX, Tascam 122 MKIII, Auralic Aries femto - DIY AN5 DAC - Luxman 1500, Sugden A21 SE Signature, DPA 300B SE - Celestion 700, Celestion Ditton 25, Videoton Minimax.

Redguy
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Tctronic írta:
A kritériumaim "csupán":
- Qobuz
- spotify detto

white-tiger
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 85

Hozzászólás Szerző: white-tiger »

asebestyen írta:
2023.05.23., kedd 09:04
sutemenyx írta:
2023.05.23., kedd 08:30
Nem akar senki megverni senkit. Az Auralic egy kicsi, relatíve olcsó készülék, emiatt elég elterjedt. Ilyen módon viszonyítási alapnak jó, mert sokan ismerik.
2-3 db BG kondi és ultrahájenddé válhat, mint a 3e Ft-os routerek. Nem lóg ki a panelből olyan hívogatóan 1db elko se (így aztán ez egy ölég béna cucc), de azért csak lehet tenni valamit... :smile29: :D
Ezt kicsit bővebben?

white-tiger
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

sutemenyx írta:
2023.05.22., hétf. 21:22
white-tiger írta:
2023.05.22., hétf. 16:18
sutemenyx írta:
2023.05.19., pén. 21:56

Ezt most így konkrétan nemtudom, mert nem hallottam limetree futomuvet. Csak tippelek, hogy epp annyira komolytalan lehet futomunek is, mint komplett streamernek. Legalabbis a komplett streamer hangjában biztosan részt vesz a digitalis rész komolytalansága is. Nem leszólni akarom, nincs ilyen ingerem, hogy lealacsonyítsak dolgokat, de hallottam nálad, és botrány a CD17-hez képest. Szerintem ebben nagyjából egyet is értünk, maximum én sarkosabban látom ezt a kérdést.
A pegasus elvi szinten érdekes. Gyakorlatilag egy multibites dac, az pedig egy oké dolog. Az alkatrészek is tűrhetőek, így már rossz nagyon nem lehet. Raadasul a fapaci is ilyet vett, es nagyon úgyhiszem, hogy sejtem miert. Szerintem ez egy jó irány.
A CXN pedig legalabbis az Auralic Femto-knál biztosan sokkal jobb, van ahol igen komoly hangminőséget is még képes kiszolgálni, ezért ajánlottam azt. Persze ha a deezert nem tudja, azzal nincs mit tenni.
“ A CXN pedig legalabbis az Auralic Femto-knál biztosan sokkal jobb, van ahol igen komoly hangminőséget is még képes kiszolgálni,”
Lehet, de nagyon biztos hogy nem jobb. Már ha jobb egyáltalán. Nem lekicsinyítve a Cxn-t, elhiszem hogy
nagyon jó, - ha meg az árát is nézzük, akkor különösen jó lehet, ráadásul újabb is.
A Pegazus sem jobb egy másiknál csak azért, mert R2R…
Esetleg próbáld ki egymás mellett őket. Az R2R-t meg sajnálom, de de! Maximum a komplett rendszer nem alkalmas hozzá eléggé.
Én is sajnálom, de akkor is tartom, hogy egy adott készülék egy adott rendszerben mutatja meg a hallgató(k)nak - ez meg ráadásul már szubjektív értékítélet is - hogyan szól. Sokféle technológia létezik, mindegyikből lehet jót és rosszabbat is csinálni. Egy jól összerakott komplett rendszer is mutat már különbségeket, egy sokkal komolyabb pedig jobban/többet. Nincs szent Grál, csak jó választás.

Tctronic
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 2697

Hozzászólás Szerző: Tctronic »

"A szépség nem maguknak a dolgoknak a tulajdonsága, hanem pusztán az azokat szemlélő elmében keletkezik."

pali923
V.I.P.
V.I.P.

tonya írta:
2023.05.23., kedd 09:26
Ha már ennyire rossznak tartják itt egy páran az Auralicot (amit nem értek, de ez az én bajom ) a maga kategóriájában szerintem jó,
Éppen ezt akartam válaszolni Sütinek, hogy nem csak elterjedt és kicsi, de elég jó hangot is tud produkálni. Ezért is jó viszonyítási alap, ha valaki felfelé akar lépkedni. Ez már az élvezhető szint, abban meg igaza van mishow-nak, hogy mindenféle tápolással, drótokkal lehet még javítani rajta.
Hogy hány BG kondi férne el benne, azt nem az én tisztem megmondani. :P :D

tonya
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1036

Hozzászólás Szerző: tonya »

Ha már ennyire rossznak tartják itt egy páran az Auralicot (amit nem értek, de ez az én bajom ) a maga kategóriájában szerintem jó, a fejes rendszeremben a Minit használom mint futómű, egy átalakított Teradak táppal, Heed Abacus DAC-al USB csatlakoztatással, vezetékes LAN-al, nem érzek ingert a cseréjére, volt itt CA, Pio, Bluesound, Limetrre streammer, de nálam ezektől az én számomra egyértelműen jobban tetszett a hangja....( a hangszórós rendszerben meg egy Femto van)
1684826051948.jpg
1684826051948.jpg (3.25 MiB) Megtekintve 1755 alkalommal
Sok régi kacat.(Na jó azért van pár új cucc is.) Kár is velük foglalkozni, de én el vagyok velük.
Nem mindig a drágább cucc a jobb, néha vannak kivételek......

asebestyen
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 7495

Hozzászólás Szerző: asebestyen »

sutemenyx írta:
2023.05.23., kedd 08:30
Nem akar senki megverni senkit. Az Auralic egy kicsi, relatíve olcsó készülék, emiatt elég elterjedt. Ilyen módon viszonyítási alapnak jó, mert sokan ismerik.
2-3 db BG kondi és ultrahájenddé válhat, mint a 3e Ft-os routerek. Nem lóg ki a panelből olyan hívogatóan 1db elko se (így aztán ez egy ölég béna cucc), de azért csak lehet tenni valamit... :smile29: :D
Alces 6 | Mac Mini M1 | Audio-gd Reference 10.32 | Genelec 1031APM aktív monitorok | DIY Oyaide kábelezés

sutemenyx
Törzsgárda
Törzsgárda
Értékelés: 2870
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: sutemenyx »

Audiomeca J1 + Airtangent + Kiseki Blue NS, Phono 23 prototípus, Streamer 23 prototípus, Sofia 19 Signature erősítő, Galactic JCS 22 ezüst kábelek

http://saboaudio.eu

white-tiger
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Ottokár írta:
2023.05.22., hétf. 18:38
white-tiger írta:
sutemenyx írta:

Ezt most így konkrétan nemtudom, mert nem hallottam limetree futomuvet. Csak tippelek, hogy epp annyira komolytalan lehet futomunek is, mint komplett streamernek. Legalabbis a komplett streamer hangjában biztosan részt vesz a digitalis rész komolytalansága is. Nem leszólni akarom, nincs ilyen ingerem, hogy lealacsonyítsak dolgokat, de hallottam nálad, és botrány a CD17-hez képest. Szerintem ebben nagyjából egyet is értünk, maximum én sarkosabban látom ezt a kérdést.
A pegasus elvi szinten érdekes. Gyakorlatilag egy multibites dac, az pedig egy oké dolog. Az alkatrészek is tűrhetőek, így már rossz nagyon nem lehet. Raadasul a fapaci is ilyet vett, es nagyon úgyhiszem, hogy sejtem miert. Szerintem ez egy jó irány.
A CXN pedig legalabbis az Auralic Femto-knál biztosan sokkal jobb, van ahol igen komoly hangminőséget is még képes kiszolgálni, ezért ajánlottam azt. Persze ha a deezert nem tudja, azzal nincs mit tenni.
“ A CXN pedig legalabbis az Auralic Femto-knál biztosan sokkal jobb, van ahol igen komoly hangminőséget is még képes kiszolgálni,”
Lehet, de nagyon biztos hogy nem jobb. Már ha jobb egyáltalán. Nem lekicsinyítve a Cxn-t, elhiszem hogy
nagyon jó, - ha meg az árát is nézzük, akkor különösen jó lehet, ráadásul újabb is.
Hát nem különös, hogy mindenki az Ariest akarja "megverni"? Olyan mint a Fradi, amikor lemegy vidékre😅
Tényleg érdekes...🙂

s4tch
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 304

Hozzászólás Szerző: s4tch »

Redguy írta:
2023.05.22., hétf. 20:10
Ez a CXN V2 elkezdte piszkálni a fantáziámat olyannyira, hogy tegnap a Német ebay-en találtam egyet, amit 2022 okt.-ben vettek, van rajta még 1,5 év gari, és 320€ -ért adta, de mire beregisztráltam el is vitték... :rolleyes:
Ha a német ebay az a kleinanzeigen volt, akkor nem elvitték, hanem inkább törölték a hirdetést. Rengeteg ott a feltört fiók és a kamu hirdetés. Észnél kell lenni... Pár hete elbeszélgettem egy csalóval, küldött személyi igazolvány fotót, nevet, címet is, jól felkészült, a paypal címét is megadta. Persze ebben az esetben éppen tudtam, hogy a hirdetéshez a képeket egy pár nappal azelőtt elkelt Wadia 121 ebay listingről lopta, mindenesetre maga a kommunikáció nem lett volna gyanús. Nemrég találkoztam olyan hirdetéssel is, ahol az én korábbi Pioneer U05 fotóim szerepeltek.

Ökölszabály, hogy ami túl olcsó, az jó eséllyel csalás. Pl. pár naponta akad egy RME Adi2 dac 3-400 euró körül, néhány órán belül szokták ezeket törölni, mind egyértelmű kamu.

Tl;dr: 320 euróért nem kapsz CXN v2-t.

szfi
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 11

Hozzászólás Szerző: szfi »

A zeneforrások jól fejlődő ága.
Jelenleg első streamer-emet hallgatom (Marantz NA6006 még garanciális).
Vele is nagyon élvezetes a zenehallgatás. Nem sokkal szeretnék többet jelenleg (1-2 év) csak egy kicsit több felbontást, szeparációt.
Vajon a Heed Abacus S előrelépés-e ilyen szempontból?
Hallottam már az elődjét teljes Heed láncban.
Hol lehetne meghallgatni mit is tud? :D
NorstoneSpider,Pro-JectWMit5,KecesIQRP1500A,AVA KZH-8
Kábel egyveleg
ThorensTD124Jelco850HanaMl, Magnat MTT990 Goldring 2400, Keces Ephono, Project VCS2
AurenderA100
EmotivaERC-3, Primare BD32
Heed Lagrange S
Heed Garnd Enigma SE, KEF KC92
Havi 100-150 óra zene kb. 90 m3-en.

sutemenyx
Törzsgárda
Törzsgárda
Értékelés: 2870
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: sutemenyx »

white-tiger írta:
sutemenyx írta:
Alex_Aston írta:
2023.05.19., pén. 17:25

Miben jobb futómű CXN, mint egy Limetree Bridge?

Meg szép, hogy egy bő 500e Ft-os DAC jobb hangú tud lenni, mint egy 400e Ft alatti komplett streamer, ez nem is kérdés ;)

Most ugyan nem mondtam, de korábban már volt téma: nekem az is elsődleges funkció, hogy telefonon appról fusson a Deezer, semmi más egyéb hókusz-pókusz nem szükséges. Ha jól tudom, a CA ezt nem tudja.
Ez persze eléggé leszűkíti a lehetőségeket, ezt is tudom. Esetleg egy Malac SA 30n jöhetne meg szóba, de az jó kérdés, milyen lenne nekem, azon kívül, hogy preferált márka :D Nem tudom, mennyivel jobb, mint a 8000-es széria, amire a Limetreet sem cserélném el.
Esetleg próbáld ki egymás mellett őket. Az R2R-t meg sajnálom, de de! Maximum a komplett rendszer nem alkalmas hozzá eléggé.
Audiomeca J1 + Airtangent + Kiseki Blue NS, Phono 23 prototípus, Streamer 23 prototípus, Sofia 19 Signature erősítő, Galactic JCS 22 ezüst kábelek

http://saboaudio.eu

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”