A Rose streamerekben van Qobuz kliens.

A Qobuz előfizetés username/password-jét itt kell megadni, és működik.
Viszont a Qobuzra előfizetni magyar IP-címről, magyar kártyával tényleg nem lehet, trükközni kell.
A Rose streamerekben van Qobuz kliens.
Magyarországon regisztrálni és előfizetni nem tudsz rá, de használni igen.
Hát azért arra lehetett következtetni, hogy Tidal/Qobuz támogatás sokat ér, nem nagyon kellett ehhez senki segítsége szerintem.wwwolfman írta: ↑2023.09.25., hétf. 23:39Látom, sikerült ám megragadni a problémát - az üstökénél fogva, ahogy kell....sutemenyx írta: ↑2023.09.25., hétf. 21:58Szerintem kössél bele a Lumin D2-be is, hiszen abban sincs se rezgéscsillapítás, se toroid trafók. Így valószínűleg annál is jobb Pioneer N70. Sőt valószínűleg találsz drágábbat is. Ha megtalálod a legdrágábbat, ami ránézésre kevésbé van megépítve, akkor precízen meg fogod tudni állapítani, hogy téged mennyivel NEM húztak le a gonosz audio gyártók és forgalmazók.
Az nem számít, hogy leírtam, "szerintem", meg hogy attól még nem biztos, hogy jobb, hogy tanknak van megépítve. Az a két sor, amit látni szeretnél belőle, ami pont jó vörös posztónak, na az a fontos....
Mintha legalábbis Te tervezted volna a CA-kat az utolsó 10 évben, én meg épp azt állítanám, mind sz@r...
De nem is értem, miért a D2-est mondtad, mér nem mindjárt a tetejét hoztad fel, úgy sokkal ütősebb ám a mondanivaló.![]()
![]()
Szóval annak, aki tudja értelmezni a leírtakat: kérdés fogalmazódott meg bennem, amire félig-meddig választ is kaptam, köszönöm mindazoknak, akik értették és segítettek/segítenek.![]()
Látom, sikerült ám megragadni a problémát - az üstökénél fogva, ahogy kell....sutemenyx írta: ↑2023.09.25., hétf. 21:58Szerintem kössél bele a Lumin D2-be is, hiszen abban sincs se rezgéscsillapítás, se toroid trafók. Így valószínűleg annál is jobb Pioneer N70. Sőt valószínűleg találsz drágábbat is. Ha megtalálod a legdrágábbat, ami ránézésre kevésbé van megépítve, akkor precízen meg fogod tudni állapítani, hogy téged mennyivel NEM húztak le a gonosz audio gyártók és forgalmazók.
Egy kép többet ér ezer szónál.... Ez a különbség, ami a képen látszik, járt a fejemben, amikor elkezdtem gondolkodni az árfekvésen.
Hát nem tudom mit látsz, hogy a megépítettségben mi a különbség, mitől másik dimenzió, de nem a térelválasztótól lesz jó hang vagy sem. Mindkettő kínai zöld panel smd alkatrészekkel, csak az egyik kék.wwwolfman írta: ↑2023.09.23., szomb. 14:09Ó hát azért ennyire nem akarnék megválni az N70-esemtől, csak szembeötlő volt, hogy megépítettségben a Pioneer egy másik dimenzió, árban pedig mégis alatta marad. Így jobban belegondolva egyébként pont annyival, amennyivel az N70AE alatt maradna a sima N70A használtan...
Ó hát azért ennyire nem akarnék megválni az N70-esemtől, csak szembeötlő volt, hogy megépítettségben a Pioneer egy másik dimenzió, árban pedig mégis alatta marad. Így jobban belegondolva egyébként pont annyival, amennyivel az N70AE alatt maradna a sima N70A használtan...
:) Hajrá!
Aha, szóval azért, hogy valami jó süljön ki, a 300 ezres cxn mellé még kell egy hasonló tudású dac is...
Aha, szóval azért, hogy valami jó süljön ki, a 300 ezres cxn mellé még kell egy hasonló tudású dac is...
Nem nincs, de a CXN a kategoriajahoz képest nagyon sokkal, meglepően jobb -futóműként-. Általában pedig amúgy szoktak stimmelni az árkategóriák a tudással.
BubbleUPnP tudja streamelni... Ezért is fura.
Számomra biztosan fényéveket dobna a használhatóságon. Szóval, ha az áron dob, az lehet, hogy már csak ezáltal is indokolt.
Az N70A rosszhangúnak van elkönyvelve?
Is, meg amúgy a CXNv2 elég jó hangú, ha csak digit futóműként használod. A kapcsitáp ellenére.
Szerintem Gomolalaci sem akart semmi rosszat, mint ahogy én sem, tehát nem kell felülni semmiféle vonatra.pjm írta: ↑2023.09.12., kedd 08:30Azt gondolom tudod mit akartam kérdezni, mivel Mishow válasza is megmagyarázza, ha már más nem.gomolalaci írta: ↑2023.09.11., hétf. 20:26Igen, gyakorlatilag arra irányult a kérdés, hogy inthebox mit érnek ezek a kütyük.
Bocs, de buta vagyok! Mit jelent az inthebox???
Innen kezdve a mondatod nem érdeklődő jellegű.
Erre a vonatra ezért nem szálnék fel.
Ha te másként értelmezed eme szóhasználatot mint én és ezzel megzavartam lelki nyugalmad elnézést kérek. Nem vagyok elégé gyakorlott fórumos itt, hogy az itteni szlenget ismerjem. Tartózkodom tehát a továbbiakban az ilyen szóhasználattól.