sutemenyx írta: ↑2023.09.23., szomb. 14:34
Hát nem tudom mit látsz, hogy a megépítettségben mi a különbség, mitől másik dimenzió, de nem a térelválasztótól lesz jó hang vagy sem. Mindkettő kínai zöld panel smd alkatrészekkel, csak az egyik kék.
Hát, nem tudom, ez úgy hangzott, mint amikor a full fogalmatlan kezdő hifista azt mondja, mér ne lenne jó a teszkógazdaságos kábel, hát az is réz, nem...?
Hát, a tapasztalatok szerint nem. Azt gondolom, hogy ahogyan egy kábel megépítettsége, anyagválasztása és -használata szignifikáns különbségeket tud okozni egy passzív komponens esetében, ez akár hatványozódva jelenhet meg egy aktív komponensnél.
Általánosságában beszélve, és nem a konkrét két készülékről.
Ami a Pioneer vs Cambridge-t illeti konkrétan. A térelválasztókon kívül a japánok azért ahogy olvastam, gondoltak egyebek között a rezgéscsillapításra is, meg hát vannak benne olyan apróságok, mint a dupla vasmagos táp, teljes szimmetrikus felépítés (amennyire tudom), így azt gondolom, hogy azért ültek fölötte egy kicsit, mielőtt gyártósorra küldték.
A CA-ról meg valamelyik teszt megjegyezte, hogy átcsomagoltak egy Dacmagic 100-ast egy nagyobb házba, ellátták hálózati funkciókkal és voilá.... Persze mindemellett vitathatatlan, hogy jól is sikerült, nem véletlenül árazta oda a piac, ahová.
Hirtelen ennyi jutott eszembe a miakülönbséggel kapcsolatban.
Ja meg az, hogy a Pioneer Vietnami...

(nem mintha ennek bármit kéne számítania)