hát maradjunk abban, hogy a tidal meg szpotifáj nem jáccik érdembenShimano írta: ↑2023.10.22., vas. 09:29Ez egyre jobb lesz srácok,van némi fura bája,de egyre jobb.Tehát ha jól értem,márpedig valszeg jól,akkor itt,ma az ultramodern telókat,tableteket nyomkodva egyesek azt közlik,hogy hifi ügyben az elmúlt 30 egynéhány évben semmi érdemi előrelépés nem történt,mert a szalagos magnó,és az elavult de még is jó,sőt ma is a legjobb CD pörgettyű,minden azóta készültet lesöpör.
Ki kéne már jönni abból az oduból emberek.![]()
Van helye a nosztalgiának,a régi vasak gyűjtésének,szeretetének is a hifiben ez ok,de azt hangoztatni hogy ezeknek ma sincs párjuk,hmmm,hát nem is tudom.![]()
Akkor inkább a CD
én pl szeretem a kezembe fogni azt, amit utána vagy közben meghallgatok, ennek legjobb alanya az analóg lemez
szép nagy borító esetenként maga az azon található fotó is önmagában műélvezetet nyújt.
Olvasni a számok címét szerzőjét a közreműködőket..
Amúgy az elmúlt 30 évben nagyon nem történt semmi a hifi életben mert én átütő eredménynek nem élem meg a digitális világ előretörését már a cd-n túli előretörést.
Használom, sőt van pl zenelejátszóm is autóba Fiio otthon meg a Dune mint lejátszó tökéletes.
De ha van lehetőség idő és mód akkor analóg lemez
Annak van egy olyan hangulata, amit egyetlen digitális forrás sem tud még csak közelíteni sem