A gyerekekkel? Hány éves kortól láttak élőszereplős filmet? A múltkor beraktam a gyereknek a Star Wars fogatversenyes részt, mert van egy könyve amiben benne van. Az asszony kinyírt.
Amúgy 4.5 éves a manó, és imádta.
A gyerekekkel? Hány éves kortól láttak élőszereplős filmet? A múltkor beraktam a gyereknek a Star Wars fogatversenyes részt, mert van egy könyve amiben benne van. Az asszony kinyírt.

Én azt gondolom, hogy te nem tudod értelmezni, miszerint ez egy filmes topik. Filmes. Nem akciófilmes. Ezen kívül az a helyzet, hogy a Dwayne Johnson-os, meg képregényes filmek az akciófilm-kategóriában is bőven hagynak kívánnivalót maguk után, így nem csoda, hogy az ilyen filmekről szóló vélemények is ezt tükrözik. Ettől még úgy emlékszem senki nem mondta, hogy márpedig neked nem tetszhetnek ezek a filmek, vagy ne írj ezekről.DeLorean írta: ↑2022.03.03., csüt. 18:21Bocs, de te sem tudsz olvasni, vagy értelmezni?
Ez nem az első eset, hogy hasonló filmeknél megkapom az egybites jelzőt, fosadék és még durvábbakat is.
Közben megy a dumcsi a kóreai, norvég, fekete-fehér, magyar művészfilmekről.
Egyszerűen csak csodálkozok, dehogy vagyok felháborodba.
Ha valaki ezekért épít házimoui rendszert, háááát - számomra érdekes.
Számomra az is érdekes, hogy ez a menő, ez a tuti, a többi szar és fos a házimozisok fórumán.
Ezeket nézi a többség és a kisebbség, aki úgy látszik csak én vagyok egyedül pedig bizony élvezi az akciófilmeket is.
Durva jelzők sokasága.
Pont az a bajom, hogy én nem használok ilyen jelzőket az általatok betett kóreai agyamentségekre.

Mindegy, a lényeg, hogy megpróbáltad

Még popcorngéped sincs, hogy rászoruldz a csipszre?
Továbbra is tartom az 1.)-es pontot, mivel azok a filmek az én értékrendemben ennyit érnek. Ezzel nem téged fikázlak, hanem a filmeket és a mozikat, ahol durr-durr osztjónapot + zabálj, igyááá aszt mennnny haza. Kb ennyi manapság a mozi.DeLorean írta: ↑2022.03.03., csüt. 18:21
Erre két posztot kaptam:
1.) Hát ezen a listán én pl. elsírom magam, sajnos a moziban CSAK ilyen filmek mennek. Szerintem.
Ez nem az első eset, hogy hasonló filmeknél megkapom az egybites jelzőt, fosadék és még durvábbakat is.
Közben megy a dumcsi a kóreai, norvég, fekete-fehér, magyar művészfilmekről.
Ha valaki ezekért épít házimoui rendszert, háááát - számomra érdekes.
Pont az a bajom, hogy én nem használok ilyen jelzőket az általatok betett kóreai agyamentségekre. Ha megtenném, akkor lenne kapsz!![]()

Bocs, ezt most nem értem.

Sajnálom, hogy ez így maradt meg benned, én elfogadtam az álláspontod.Aszpirin írta: ↑2022.03.03., csüt. 16:19Az ezáltal elindított vita egyébként már oda fejlődött, hogy a feliratok olvasása elvonja a figyelmet a szereplők mimikájáról, a film részleteiről, stb. Leírtam, hogy a feliratolvasás pontosan olyan készségggé fejleszthető, mint pl. a kottaolvasás. Vagyis nem kell tudatosan rákoncentrálni. De a kottaolvasás példát rossznak minősítették, és nem tudtam elfogadtatni ezt az érvemet. Fel is adtam, mert annak, aki nem rendelkezik bizonyos készségekkel, amiket a környezetében élőkön sem tapasztalt meg, nagyon nehéz hihetően elmagyarázni azokat (nagyon jól idevágó olvasmány H. G. Wells A vakok országa c. kisregénye).
Az adottsággal egyetértek.
Ezzel is egyetértek.
Pontosítanék, nyilván, más a hangja, csak van, aminél ez nem érdekel.
Ízlések és pofonok.

Az ezáltal elindított vita egyébként már oda fejlődött, hogy a feliratok olvasása elvonja a figyelmet a szereplők mimikájáról, a film részleteiről, stb. Leírtam, hogy a feliratolvasás pontosan olyan készségggé fejleszthető, mint pl. a kottaolvasás. Vagyis nem kell tudatosan rákoncentrálni. De a kottaolvasás példát rossznak minősítették, és nem tudtam elfogadtatni ezt az érvemet. Fel is adtam, mert annak, aki nem rendelkezik bizonyos készségekkel, amiket a környezetében élőkön sem tapasztalt meg, nagyon nehéz hihetően elmagyarázni azokat (nagyon jól idevágó olvasmány H. G. Wells A vakok országa c. kisregénye).

Arról van szó, hogy az ország jelentős része nem beszél idegen nyelveket. Viszont ott a másik fele, aki meg igen.

Erre viszont azt tudom mondani, hogy a te bajod.
Ha érdemben nem tesz hozzá a rendszered a tv-hez képest, akkor no offense, és inkább add el a francba az egészet. Egy normális centersugárzó hangja ég és föld egy tv fostalicska hangjához képest és sokkal jobb minőségű dialógusokat kell adjon.
Én egyébként is nagy méretű vetített képről beszélek,ami a jó rendszer része, nem tv-ről. Elhiheted nekem, hogy még a Murdoch felügyelő is sokkal élvezetesebb nagy méretben. Tudom, próbáltam.
Kinek mi, ízlések és pofonok.-KP- írta: ↑2022.03.03., csüt. 00:34... Az ilyen kijelentéseket nem tudom mire vélni, hogy "ezért megéri bekapcsolni a rendszert". Ha van egy jó rendszerem, és nézni szeretnék valamit, eszembe se jutna nem bekapcsolni. Tök mindegy, hogy kórházas sorozatot, Abigélt, vagy a Rambo 78. részét kellene nézni rajta.
Ugyanmár, szeretek filmet nézni.