7/7... Neked egyszerűen nem való a filmnézés, olvass inkább helyette.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Filmajánlók,sorozatok,vélemények,csevegő...
- Quetz
- Beköltözött

- Értékelés: 736
Re: Filmajánlók,sorozatok,vélemények,csevegő...
Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering.
- Alex_Aston
- V.I.P.

- Értékelés: 3702
Csak a Marantz! :-D
Megint akadt időm filmekre.
Sokkal több mint testőr 2. (Hitman's Wife's Bodyguard)
Egy szórakoztató film teljesen felesleges folytatása.
A karakterekhez túl sokat nem tesz hozzá.
A cselekmény nem túl izgalmas.
Indokolatlanul és nem viccesen trágár.
Még Ryan Reynolds szövege se menti meg.
Továbbá, Salma Hayek, korához képest bármennyire jól néz ki, már túl van azon a életkoron, hogy pusztán a dekoltázsa elvigyen a hátán egy filmet.
Nem ajánlom.
Hamupipőke (Cinderella) (2015, r.:Kenneth Branagh)
Lily James gyönyörű és kedves.
Jó a tökhintó személyzete, illetve Helena Bonham Carter habókos tündér keresztanyja, akinek a jól időzített bemutatkozása óriási volt:
"Én vagyok a tündér kertészgatyád (I'm your hairy dogfather)".
Minden más felejthető, egy, Kenneth Branagh-re jellemző se-ize-se-bűze középszer.
Nem ajánlom.
Vadregény (Into the Woods)
Önmagában nem hogy nem baj, hanem dicséretes, ha csavarnak az unalomig ismert meséken.
De ez mind műfajilag, mind cselekmény szempontjából sok szék között a pad alá esik.
Rettenetes katyvasz.
Nagyon nem ajánlom.
Monster Hunter - Szörnybirodalom (Monster Hunter)
Azt nyújtja, amit ígér: egy agyatlan akciófilm, látványos jelenetekkel.
Nem tudom, hogy Milla Jovovichot kényszerítik, vagy az ilyeneket élvezi.
Mondjuk a macska séf (meowscular chef) óriasi volt - abban a néhány rövid jelenetben, amiben szerepelt.
Fejfájós, depressziós, esős szombat délutánra megteszi.
Pókember: Irány a Pókverzum! (Spider-Man: Into the Spider-Verse)
Lehet, ebben az univerzumban én vagyok az egyetlen, de nem értem a felhajtást körülötte.
Sem a képi világa, sem a cselekménye nem nyűgözött le.
Nem ajánlom.
Törésvonal (San Andreas)
Egy tipikus The Rock film, azaz egy faék egyszerűségű, teljesen irreális marhaság.
Ugyanakkor The Rocknak magának van egy kedvelhető, debil bája.
Alexandra Daddario ebben a filmben (is) kedvesen mosolyog, illetve egyébként ő még abban az életkorban van, hogy a mellben erős testfelépítése sokat lendít egy filmen.
(Miss Fisher sorozat Collins közrendőreként ismert Hugo Johnstone-Burt-öt is jó volt látni.)
Szofi választása (Sophie's Choice)
A 144 percből 44 percig bírtam elviselni.
Tisztában vagyok Szofi történetével, lehetett volna belőle egy nagyon tisztességes, katartikus drámát készíteni.
Ez itt nem sikerült.
Sztárparádé ide vagy oda, háromnegyed óra unalomba fulladó ripacskodás után lekapcsoltam.
Nem ajánlom.
Sokkal több mint testőr 2. (Hitman's Wife's Bodyguard)
Egy szórakoztató film teljesen felesleges folytatása.
A karakterekhez túl sokat nem tesz hozzá.
A cselekmény nem túl izgalmas.
Indokolatlanul és nem viccesen trágár.
Még Ryan Reynolds szövege se menti meg.
Továbbá, Salma Hayek, korához képest bármennyire jól néz ki, már túl van azon a életkoron, hogy pusztán a dekoltázsa elvigyen a hátán egy filmet.
Nem ajánlom.
Hamupipőke (Cinderella) (2015, r.:Kenneth Branagh)
Lily James gyönyörű és kedves.
Jó a tökhintó személyzete, illetve Helena Bonham Carter habókos tündér keresztanyja, akinek a jól időzített bemutatkozása óriási volt:
"Én vagyok a tündér kertészgatyád (I'm your hairy dogfather)".
Minden más felejthető, egy, Kenneth Branagh-re jellemző se-ize-se-bűze középszer.
Nem ajánlom.
Vadregény (Into the Woods)
Önmagában nem hogy nem baj, hanem dicséretes, ha csavarnak az unalomig ismert meséken.
De ez mind műfajilag, mind cselekmény szempontjából sok szék között a pad alá esik.
Rettenetes katyvasz.
Nagyon nem ajánlom.
Monster Hunter - Szörnybirodalom (Monster Hunter)
Azt nyújtja, amit ígér: egy agyatlan akciófilm, látványos jelenetekkel.
Nem tudom, hogy Milla Jovovichot kényszerítik, vagy az ilyeneket élvezi.
Mondjuk a macska séf (meowscular chef) óriasi volt - abban a néhány rövid jelenetben, amiben szerepelt.
Pókember: Irány a Pókverzum! (Spider-Man: Into the Spider-Verse)
Lehet, ebben az univerzumban én vagyok az egyetlen, de nem értem a felhajtást körülötte.
Sem a képi világa, sem a cselekménye nem nyűgözött le.
Nem ajánlom.
Törésvonal (San Andreas)
Egy tipikus The Rock film, azaz egy faék egyszerűségű, teljesen irreális marhaság.
Ugyanakkor The Rocknak magának van egy kedvelhető, debil bája.
Alexandra Daddario ebben a filmben (is) kedvesen mosolyog, illetve egyébként ő még abban az életkorban van, hogy a mellben erős testfelépítése sokat lendít egy filmen.
(Miss Fisher sorozat Collins közrendőreként ismert Hugo Johnstone-Burt-öt is jó volt látni.)
Szofi választása (Sophie's Choice)
A 144 percből 44 percig bírtam elviselni.
Tisztában vagyok Szofi történetével, lehetett volna belőle egy nagyon tisztességes, katartikus drámát készíteni.
Ez itt nem sikerült.
Sztárparádé ide vagy oda, háromnegyed óra unalomba fulladó ripacskodás után lekapcsoltam.
Nem ajánlom.
Talán belépőszintűnek mondható rendszerem: Sony BDP-S7200, Pioneer VSX329, Jamo S626, Jamo J112 sub, Audioquest Pearl és KáCsa kábelek
Igen, csak az elejét. De akkor egyetértünk :)
Marantz SR6015,Emotiva BasX-500+300, Dali Ikon 8 + Ikon 2 + Vocal2, Heco Victa 302, 4xDali Alteco, 2xSVS PB-1000, Dune 4K Ultra HD, KCO-RTC100, AQ Rocket88, Mackenzie kábelek, NAS:Synology DS218+,DS120j Táp: Isotek Sirius + Premier, AQ PQ2,NRG-Z3, LG UHD NanoCell TV
FAUDA/Káosz
Végre egy kiegyensúlyozottabb izraeli-arab konfliktust mindkét oldalról bemutató sorozat, ami rohadt pörgős, jó színészi alakítások vannak benne. Kicsit beleláunk, hogy mitől van ott olyan “jóviszony” Ábrahám két fiának leszármazottjai között. Tetszik benne, hogy mindkét oldalon vannak jók és rosszak is. Hogy adott esetben a HAMÁSZ együtt tud működni az izraeli titkosszolgálattal az ISIS-ellen. A halál ott olyan mintha csak boltba járna az ember, kevés a nyugdíjas-korú arrafelé. Látjuk az izraeli és az arab kultúra hasonlóságát és különbségét. A sorozat végére alapszinten értjük mindkét nyelv leginkább használatos kifejezéseit. Jól bemutatja az ártatlan áldozatokat és az értelmetlen pusztítást is. Úgy kezdődött, hogy visszaütöttek… Jól kijön az izraeli technika fölénye, ugyanakkor a palesztinok elszántsága is. Fogat fogért…
Technikailag jól eltalált sorozat, nézettség alapján az elsők között van. Nemcsak az izraeliek, hanem az arabok is nézik…
Végre egy kiegyensúlyozottabb izraeli-arab konfliktust mindkét oldalról bemutató sorozat, ami rohadt pörgős, jó színészi alakítások vannak benne. Kicsit beleláunk, hogy mitől van ott olyan “jóviszony” Ábrahám két fiának leszármazottjai között. Tetszik benne, hogy mindkét oldalon vannak jók és rosszak is. Hogy adott esetben a HAMÁSZ együtt tud működni az izraeli titkosszolgálattal az ISIS-ellen. A halál ott olyan mintha csak boltba járna az ember, kevés a nyugdíjas-korú arrafelé. Látjuk az izraeli és az arab kultúra hasonlóságát és különbségét. A sorozat végére alapszinten értjük mindkét nyelv leginkább használatos kifejezéseit. Jól bemutatja az ártatlan áldozatokat és az értelmetlen pusztítást is. Úgy kezdődött, hogy visszaütöttek… Jól kijön az izraeli technika fölénye, ugyanakkor a palesztinok elszántsága is. Fogat fogért…
Technikailag jól eltalált sorozat, nézettség alapján az elsők között van. Nemcsak az izraeliek, hanem az arabok is nézik…
Marantz SR6015,Emotiva BasX-500+300, Dali Ikon 8 + Ikon 2 + Vocal2, Heco Victa 302, 4xDali Alteco, 2xSVS PB-1000, Dune 4K Ultra HD, KCO-RTC100, AQ Rocket88, Mackenzie kábelek, NAS:Synology DS218+,DS120j Táp: Isotek Sirius + Premier, AQ PQ2,NRG-Z3, LG UHD NanoCell TV
Érdekes, mintha nem ugyanazt néztük volna...kargidje írta: ↑2022.02.23., szer. 17:26Én ezt kezdtem el a héten, ez sem mai csirke:
Outlander - Az idegen /2014/
https://port.hu/adatlap/film/tv/outland ... vie-157248
Igazat megvallva a borítókép és az első 10-20 perc után egy b-kategóriás semmire számítottam, béna színészi játékkal és még bénább technikai megvalósítással, de olyan szinten profi minden, hogy csak na.![]()
Nem csípem a kosztümös filmeket, ez viszont visz magával előre. A negatív főszereplő is, amilyen tetteket véghez visz és amilyen ábrázattal, szinte kisujjból kirázva ... már négyelnéd is fel visszakézből, valóban mesterien játszik.
Persze itt is 1-2 epizódonként beköszön a szokásos "azért a végén minden megoldódik", de ilyen hosszú sorozatnál 5+ évad ez viszonylag elnézhető, na meg az sem mindegy néha milyen módon.![]()
Amúgy brutális(lelki, fizikai) dolgok illetve sok szhexx van benne, a főszereplő néniből így képek alapján ki sem néznéd.![]()
Néha olyan dolgok is, amit a 18.sz-ról nem is gondolnál = Párizs.![]()
Szóval ha szeretnél valami elfoglaltságot néhány hétre/hónapra délutánonként/esténként nyugodtan vágj bele a "pallosoddal".
18+ karika, ne gyerekekkel, hiába történelmi vonatkozású.
Netflixen nézhető 4K + magyar felirat. Akinél van Sony Movie Channel, ott ingyen is nézhető szinkronnal, lehet máshol is adják. Habár ezt az angolt + skót gael-t élvezet hallgatni.![]()
Ez a sorozat már az 5. évadnál jár és igen előkelő helyet foglal el az értékelésekben. Javasolt nem az első 15-20 percből megítélni. Már amennyiben az időutazásos, skót-angol-ameikai történelmet feldolgozó történet bejön...
Én ezt kezdtem el a héten, ez sem mai csirke:
Igazat megvallva a borítókép és az első 10-20 perc után egy b-kategóriás semmire számítottam, béna színészi játékkal és még bénább technikai megvalósítással, de olyan szinten profi minden, hogy csak na.
Nem csípem a kosztümös filmeket, ez viszont visz magával előre. A negatív főszereplő is
, amilyen tetteket véghez visz és amilyen ábrázattal, szinte kisujjból kirázva ... már négyelnéd is fel visszakézből, valóban mesterien játszik.
Persze itt is 1-2 epizódonként beköszön a szokásos "azért a végén minden megoldódik", de ilyen hosszú sorozatnál 5+ évad ez viszonylag elnézhető, na meg az sem mindegy néha milyen módon.
Amúgy brutális(lelki, fizikai) dolgok illetve sok szhexx van benne, a főszereplő néniből így képek alapján ki sem néznéd.
Néha olyan dolgok is, amit a 18.sz-ról nem is gondolnál = Párizs.
Szóval ha szeretnél valami elfoglaltságot néhány hétre/hónapra délutánonként/esténként nyugodtan vágj bele a "pallosoddal".
Netflixen nézhető 4K + magyar felirat. Akinél van Sony Movie Channel, ott ingyen is nézhető szinkronnal, lehet máshol is adják. Habár ezt az angolt + skót gael-t élvezet hallgatni.
Igazat megvallva a borítókép és az első 10-20 perc után egy b-kategóriás semmire számítottam, béna színészi játékkal és még bénább technikai megvalósítással, de olyan szinten profi minden, hogy csak na.
Nem csípem a kosztümös filmeket, ez viszont visz magával előre. A negatív főszereplő is
Persze itt is 1-2 epizódonként beköszön a szokásos "azért a végén minden megoldódik", de ilyen hosszú sorozatnál 5+ évad ez viszonylag elnézhető, na meg az sem mindegy néha milyen módon.
Amúgy brutális(lelki, fizikai) dolgok illetve sok szhexx van benne, a főszereplő néniből így képek alapján ki sem néznéd.
Néha olyan dolgok is, amit a 18.sz-ról nem is gondolnál = Párizs.
Netflixen nézhető 4K + magyar felirat. Akinél van Sony Movie Channel, ott ingyen is nézhető szinkronnal, lehet máshol is adják. Habár ezt az angolt + skót gael-t élvezet hallgatni.
nem találtam jobb topikot, de egy kis összefoglaló a mai hazai streaming helyzetről:
https://theendofthemovie.blog.hu/2022/0 ... a_2022-ben
https://theendofthemovie.blog.hu/2022/0 ... a_2022-ben
- R.G.
- Törzsvendég

- Értékelés: 290
Aki szerette a Dexter korabbi sorozatot annak nagyon ajanlom a Dexter New Blood-t is!!!!
Vegig kellet daralni, inkabb nem mentem aludni
Végre egy ujabb sorozat szamomra!!!
Remek volt most is
https://www.sho.com/dexter-new-blood
Vegig kellet daralni, inkabb nem mentem aludni
Végre egy ujabb sorozat szamomra!!!
Remek volt most is
https://www.sho.com/dexter-new-blood
Lexicon MC-10, Emotiva XPA-2, XPA-3, B1, Arendal 1723 THX, 1723S THX, Sony 55", Benq W2000, Elite Screens Saker 100", Xiaomi TV Box, nvidia SHIELD TV PRO, Synology, Supra, Van-Damme Starquad, Furukawa, Vention,
Peaky Blinders.
Ez jól beszippantott.
Nem szerettem volna akkor élni, nyomasztó évek lehettek. A sori viszont zseniális. Amennyire nem bírtam eddig Cillian Murphyt, most annyira bírom. Ajánlom.
Ez jól beszippantott.
Nem szerettem volna akkor élni, nyomasztó évek lehettek. A sori viszont zseniális. Amennyire nem bírtam eddig Cillian Murphyt, most annyira bírom. Ajánlom.
Szerintem!
- R.G.
- Törzsvendég

ez számomra egy teljesen vállaható film volt (korábban láttam)scaurus írta: ↑2022.02.18., pén. 07:27Warm Bodies (Eleven testek)
https://www.imdb.com/title/tt1588173/
Teljesen véletlenül került elém.
Kellemes meglepetés: egy vicces zombi vígjáték, melyben a zombi R(omeo) és az ember Julie megváltoztatják a világot, s mely történetet nagyobb részt a zombi szemszögéből látunk.
Ez sem váltja meg a világot, de egy fárasztó nap utáni szórakozásnak bőven megteszi.
Nekem tetszett:)
Lexicon MC-10, Emotiva XPA-2, XPA-3, B1, Arendal 1723 THX, 1723S THX, Sony 55", Benq W2000, Elite Screens Saker 100", Xiaomi TV Box, nvidia SHIELD TV PRO, Synology, Supra, Van-Damme Starquad, Furukawa, Vention,
Warm Bodies (Eleven testek)
Kellemes meglepetés: egy vicces zombi vígjáték, melyben a zombi R(omeo) és az ember Julie megváltoztatják a világot, s mely történetet nagyobb részt a zombi szemszögéből látunk.
Ez sem váltja meg a világot, de egy fárasztó nap utáni szórakozásnak bőven megteszi.
Talán belépőszintűnek mondható rendszerem: Sony BDP-S7200, Pioneer VSX329, Jamo S626, Jamo J112 sub, Audioquest Pearl és KáCsa kábelek
- Alex_Aston
- V.I.P.

Még nem láttam, de érdekes, mennyire le van pontozva a film. Pedig nagyon szeretem a rendező munkáit. Egyszerűen nem hiszem el, hogy aki ilyen filmeket tudott alkotni, mint:
Elveszett gyerekek városa
Delicatessen
Micmacs
az ennyire gyenge filmet rakjon össze. Persze Luc Bessonnak is vannak gyenge alkotási, az is igaz. Mindenesetre meg fogom nézni, már csak a képi világa miatt is.
- R.G.
- Törzsvendég

Csak ennyit mondok:
Bigbug
Aki akar furat latni, tessek...
Bigbug
Aki akar furat latni, tessek...
https://en.wikipedia.org/wiki/The_Killi ... TV_series)
Ezt nem néztem, nem is fogom. Az eredeti dán viszont nem jött be.
Viszont a főszereplő Sofie Gråbøl közreműködésével ezek már inkább:
Anklaget - Családon belüli ......, ki is hazudik és miért? Kemény!
Aftermath - Egy baleset tragédiája, ki hogyan dolgozza fel. Ez sem egyszerű.
Ebben nem szerepel, de ez is kemény:
Se min kjole
NF-en magyar felirattal nézhetőek.
- -KP-
- V.I.P.

- Értékelés: 1714
Készülj fel rá, hogy a 3. és 4. évad nem egy nagy szám. Mondhatni az első két évad után semmi szükség nem volt rá.
- -KP-
- V.I.P.

- Értékelés: 1714
Szerintem meg az egyik legjobb krimisorozat. Legalábbis az első két évad mindenképp. Sorozatos oldalakon, csoportokban is rendszeresen a legjobbak között említik. Az ilyen kommentekre meg nem tudok mit mondani
Ha az eredeti egy Skandináv sorozat, nem szabad abba a hibába esni, hogy az amerikai változatot nézed meg.
Mi láttuk az eredetit, majd belenéztem az amcsiba és bélhányás. Szvsz.
Mi láttuk az eredetit, majd belenéztem az amcsiba és bélhányás. Szvsz.
Szerintem!
Lehet nem ugyanazt a filmet néztük...
[/quote]
Lehet... de nem baj az. :)
(Apám mozigépész volt, én gyerekkoromban rengeteg filmet láttam, sokat a vetítőteremből. Ő indította az egyik gépet, én állítottam le a másikat. Szén-ívvel csinálta a fényt, segítettem visszatekercselni a filmet. Azóta sok filmet láttam az elmúlt 50 évben... nekem így alakult ki a "filmlátásom"...)
Lehet nem ugyanazt a filmet néztük, de nekem ez erősen B kategóriás volt, abból is a gyengébb fajta.zx07 írta: ↑2022.02.14., hétf. 14:49KINGSMAN: Kezdetek
Nem spoilerezek...
Megnéztük családilag. Talán Rasputyin viselkedése és egy-két beszólása erős a gyerekeknek, de mégsem éreztem rajta a kötelező buzizást vagy woke-izmust. Van benne néhány véresebb jelenet, amúgy családi film kategória. Az előző két részre szerintem nem is hasonlít, önállóan is értelmezhető és nézhető film. Mindenesetre pörgős, az első világháború háttér-eseményeit sajátos módon értelmező alkotásról van szó. Jól összefonták a történetet az 1913-1914-es eseményekkel. Néha szórakoztató, néha szomorú, nem amerikai happy-endes film, amiben a főhős péppé veri az ellenséget. Itt vissza is ütnek. Jó bemutatja az angol dandy-stílust, amivel amúgy sok embernek érdemes lenne megismerkedni. Az arisztokratikus báj, a kecs és a kellem végig tettenérhető a filmben. (Csakúgy mint a másik kettőben Colin Firth-el). Csavaros a történet-vezetés, a végére is marad csattanó. Technikailag rendben van a film, jó az operatőr-munka, a vágások, a zene.
Nem B-kategóriás film. Erősen ajánlott.
A Kingsman 2 is már necces volt, de ez egy nagyon kiherélt előtorténet, ami kicsit se hozza az első rész hangulatát.
Raszputyin jelenetei a szánalmas kategóriát súrolták, Fines fiát alakító srác teljesen jellegtelen volt, a gonoszt már a film elején sejteni lehetett.
A cgi gyenge volt és rohadt idegesítő, hogy gyakorlatilag végig zöld háttér előtt játszottak.
Nekem ez jóindulattal is csak 10/4, amiből 1 legalább Gemma kisaszonynak szól, aki még most is dögös.
KINGSMAN: Kezdetek
Nem spoilerezek...
Megnéztük családilag. Talán Rasputyin viselkedése és egy-két beszólása erős a gyerekeknek, de mégsem éreztem rajta a kötelező buzizást vagy woke-izmust. Van benne néhány véresebb jelenet, amúgy családi film kategória. Az előző két részre szerintem nem is hasonlít, önállóan is értelmezhető és nézhető film. Mindenesetre pörgős, az első világháború háttér-eseményeit sajátos módon értelmező alkotásról van szó. Jól összefonták a történetet az 1913-1914-es eseményekkel. Néha szórakoztató, néha szomorú, nem amerikai happy-endes film, amiben a főhős péppé veri az ellenséget. Itt vissza is ütnek. Jó bemutatja az angol dandy-stílust, amivel amúgy sok embernek érdemes lenne megismerkedni. Az arisztokratikus báj, a kecs és a kellem végig tettenérhető a filmben. (Csakúgy mint a másik kettőben Colin Firth-el). Csavaros a történet-vezetés, a végére is marad csattanó. Technikailag rendben van a film, jó az operatőr-munka, a vágások, a zene.
Nem spoilerezek...
Többször megkaptam, hogy rendszeresen csalódást keltő filmekről írok.
Mondjuk, mit tegyek, ha filmek többsége (számomra) az.
Viszont, tessék, itt van 3 alkotás, amik nem világmegváltóak, de szórakoztatónak találtam őket.
Múlt karácsony (Last Christmas) (2019)
Egy film, melyet a Wham! unalomig ismert száma inspirált, illetve, melyben a Sárkányok Anyja egy kissé szétesett, kissé ügyetlen, de lelke mélyén jó lányt játszik.
Ennél több nem is igen kell.
Emilia Clarke mindig jól néz ki, s elképesztően nagyon, egyben kedvesen tud nevetni.
Nem zseniális, nem az új Igazából szerelem, nem is hibátlan, de meglepően kedves és vicces karácsonyi történet némileg váratlan fordulattal, s bár meseszerű a vége, nem klasszikus happyend.
Nem igazán értem a rendkívül rossz kritikákat (pl. rollingstones.com: "Incredibly, shockingly, monumentally bad..."), szerintem nézhető, szórakoztató.
A magányos lovas (The Lone Ranger) (2013)
Láttam már korábban, s ismét megállapítottam, hogy érthetetlen számomra a film bukása.
Másodjára megtekintve is, egy remek eredettörténet, rengeteg utalással a régi rádiósorozatra, illetve filmsorozatra.
A rendezés, a karakterek és színészek, a képi világ, a zene, a történetvezetés mind rendben van.
Fekete Özvegy (Black Widow)
Régen láttam ennyire szórakoztató Marvel filmet.
A cselekmény szót se érdemel, mint általában a képregényfilmek esetben.
Viszont, van humora, önmagán is tud nevetni, pl. amikor Jenena szóvá teszi, majd később kipróbálja Natasa szuperhős pózát.
A 4 főszereplő között megvan a kémia, együtt viccesek (is) tudnak lenni, az meg ráadás, hogy Johansson és Pugh jól mutatnak.
A kritikákat is sem értem, azért Pugh nem volt annyira kiemelkedő, hogy szinészi játékával mindenkit elhomályosítson.
Az igaz, hogy Natasa karaktere nem volt döntő fölényben a többiekel szemben (pl. sokaig bírta egyedül, amikor a többi Özvegy tömegben támadt rá, de végül legyűrték, hiszen neki nincs természetfeletti képessége), de ez semmit nem vont le az értékéből.
Inkább ilyeneket, mint egy lélektelen Végjátékhoz hasonlókat.
Egy dolog szomorú, hogy az újabb sorozatok az MCU szerves részei, így a stáblista utani jelenet szereplőjének kiléte, mint némi guglizás utan rájöttem, a The Falcon and the Winter Soldier, illetve a Hawkeye sorozatokból tudható.
A filmek (moziban futó sorozat?) mellett a fene akar még n+1. tévésorozatot nézni.
Mondjuk, mit tegyek, ha filmek többsége (számomra) az.
Viszont, tessék, itt van 3 alkotás, amik nem világmegváltóak, de szórakoztatónak találtam őket.
Múlt karácsony (Last Christmas) (2019)
Egy film, melyet a Wham! unalomig ismert száma inspirált, illetve, melyben a Sárkányok Anyja egy kissé szétesett, kissé ügyetlen, de lelke mélyén jó lányt játszik.
Ennél több nem is igen kell.
Emilia Clarke mindig jól néz ki, s elképesztően nagyon, egyben kedvesen tud nevetni.
Nem zseniális, nem az új Igazából szerelem, nem is hibátlan, de meglepően kedves és vicces karácsonyi történet némileg váratlan fordulattal, s bár meseszerű a vége, nem klasszikus happyend.
Nem igazán értem a rendkívül rossz kritikákat (pl. rollingstones.com: "Incredibly, shockingly, monumentally bad..."), szerintem nézhető, szórakoztató.
A magányos lovas (The Lone Ranger) (2013)
Láttam már korábban, s ismét megállapítottam, hogy érthetetlen számomra a film bukása.
Másodjára megtekintve is, egy remek eredettörténet, rengeteg utalással a régi rádiósorozatra, illetve filmsorozatra.
A rendezés, a karakterek és színészek, a képi világ, a zene, a történetvezetés mind rendben van.
Fekete Özvegy (Black Widow)
Régen láttam ennyire szórakoztató Marvel filmet.
A cselekmény szót se érdemel, mint általában a képregényfilmek esetben.
Viszont, van humora, önmagán is tud nevetni, pl. amikor Jenena szóvá teszi, majd később kipróbálja Natasa szuperhős pózát.
A 4 főszereplő között megvan a kémia, együtt viccesek (is) tudnak lenni, az meg ráadás, hogy Johansson és Pugh jól mutatnak.
A kritikákat is sem értem, azért Pugh nem volt annyira kiemelkedő, hogy szinészi játékával mindenkit elhomályosítson.
Az igaz, hogy Natasa karaktere nem volt döntő fölényben a többiekel szemben (pl. sokaig bírta egyedül, amikor a többi Özvegy tömegben támadt rá, de végül legyűrték, hiszen neki nincs természetfeletti képessége), de ez semmit nem vont le az értékéből.
Inkább ilyeneket, mint egy lélektelen Végjátékhoz hasonlókat.
Egy dolog szomorú, hogy az újabb sorozatok az MCU szerves részei, így a stáblista utani jelenet szereplőjének kiléte, mint némi guglizás utan rájöttem, a The Falcon and the Winter Soldier, illetve a Hawkeye sorozatokból tudható.
A filmek (moziban futó sorozat?) mellett a fene akar még n+1. tévésorozatot nézni.
- Alex_Aston
- V.I.P.

Nézi/nézte valaki a The Morning Show-t?
Első éved kifejezetten tetszett anno, ezért a másodikat is elkezdtem nézni. De kb. most a felénél járva abbahagyom, mert nem tudom, mire akar kikyukadni. Most csak a fárasztó PC megy benne, némi LMBTQ dologgal fűszerezve. Én pedig nem erre vagyok kíváncsi, hanem vág, szórakozni akarok, ha filmet nézek, vagy valami komoly mondandót látni. Ebben meg már egyik sincs meg.
The Book od Boba Fett viszont jól lett befejezve, leszámítva persze a filmes szokásos hülyeségeket, pl., hogy mindig csak egy valaki tud lőni, a többiek pedig csak mellé
Első éved kifejezetten tetszett anno, ezért a másodikat is elkezdtem nézni. De kb. most a felénél járva abbahagyom, mert nem tudom, mire akar kikyukadni. Most csak a fárasztó PC megy benne, némi LMBTQ dologgal fűszerezve. Én pedig nem erre vagyok kíváncsi, hanem vág, szórakozni akarok, ha filmet nézek, vagy valami komoly mondandót látni. Ebben meg már egyik sincs meg.
The Book od Boba Fett viszont jól lett befejezve, leszámítva persze a filmes szokásos hülyeségeket, pl., hogy mindig csak egy valaki tud lőni, a többiek pedig csak mellé