Epres Kori - Ivanics Geri
Nagyon hiszek bennük és a munkájukban, mert láttam az eredményeiket másokkal.

Bocs... már megbántam, stornó. :)
Bab,lencse,barnarizs,quinoa,friss zöldségek, néha burgonya
Szénhidrát mi megy mellé?
Nem is az a fajta szivárványos...
Nem emlékszem a nevére, mert soha nem olvasom el. Szinte minden gyártó másként hívja, a lényeg,hogy legyen benne sokféle. Sajnos jobb lenne frissen, de általában csak a fagyasztottra van időm
Szivárvány zöldségkeverék?
Én azt, hogy legalább ugyanannyit vigyorogjak bringázás közben, mint az előző években.asebestyen írta: ↑2024.12.28., szomb. 09:16Ki milyen célokat határozott meg magának 2025-re kerékpározás ... tekintetében? ...
Jó kérdés…asebestyen írta: ↑2024.12.28., szomb. 09:16Ki milyen célokat határozott meg magának 2025-re kerékpározás / egyéb sportok tekintetében?
Milyen a felkészüléssel tervez eljutni odáig? Persze nem várom, hogy a nagy titkokat megossza bárki, csak ami publikus. :)
Én sajnos (vagy nem) csak a súly célomat fogom tudni megcsinálni. Illetve dolgozok az orrlégzésen. De először az orrpolipnak kell teljesen visszahúzódni. Ezzel is jól haladok. Tulajdonképpen ha ezt a kettőt elérem és megtartom, az életminőségi változást is hoz, ami pedig hozzájárul majd a teljesítmény emeléséhez/tartásához. Januártól új munkahelyen dolgozok majd (elég sokat) kevesebb idő jut bringázni. De ahogy hosszabodnak a nappalok, többet tudok menni is. Addig core,táplálkozás,légzés,persze ride is.asebestyen írta: ↑2024.12.28., szomb. 09:16Ki milyen célokat határozott meg magának 2025-re kerékpározás / egyéb sportok tekintetében?
Milyen a felkészüléssel tervez eljutni odáig? Persze nem várom, hogy a nagy titkokat megossza bárki, csak ami publikus. :)
Alapvetően csak annyi, a sok hal és csirkemell után, nagyon elszoktam a férfiasabb húsoktól :)Vinkler írta: ↑2024.12.25., szer. 17:21Ugyan! Te csinálod jól!
Bélszín, ceruzabab és francia rakott burgonya. Egy évben egyszer belefér. És én imádom!![]()
Ugyan! Te csinálod jól!
hú, velem valami baj lett, még a régi diétám poszttraumás jelensége... nekem ettől a képtől hányingerem lett
Akkor először lesz a magányos boldogság, utána pedig a tömeges boldogság
Nekem ne mondd! Jön a komplett család, leszünk vagy 20-an. És előtte még van egy tekerésem is.asebestyen írta: ↑2024.12.24., kedd 22:18Kemény napod lesz holnap...![]()
Kemény napod lesz holnap...