1. Tapasztalatot osztok meg én is, csak számodra a negatív tapasztalás az nem tapasztalás. Ezzel nem tudok mit kezdeni.wittao írta: ↑2019.12.29., vas. 19:37Nem tapaztalatokat osztasz meg, hanem teoriakat. Amibol itt masokat nem akarok behuzni ide, szemely szerint marhara elegem van. Nyomaszto az egesz amit csinalsz. Kezdted ezt a PC-s topik szalloigeve valt “bizonyitsd be” dolgaiddal. Itt nem hallod, akkor mar eleg masnak is a 20.000-es kabel stb. Faraszto.
Ezert javasoltam, hogy ha ennyire nem megy a dolog es nem erzed magadenak, legalabb azokat hagyd bekeben akik szeretnek megosztani az o tapasztalataikat.
Igen, elismerem, hogy a tulzott es nem tulzott gerillamarketing idegesito es ebben egyetertek, itt nincs helye. De ha egyszer valaki leirja egy rendszererol, o kicserelt egy kabelt es masnak hallja, akkor ne kelljen mar itt bizonyitgatnia neked es plusszoloidnak, valojaban nem egy cimeres idiota, hanem igy hallja es tetszik neki. Miert ne lehetne markaneveket emliteni? Miert ne lehetne egy kulfoldirol jot irni egy magyarrol sz@rt, vagy eppen forditva. Tapasztalatok megosztasa lenne a lenyeg. De itt egy valaki ir valamit, es azonnal jon 4-5 dogkeselyu (tobb masik topikkal egyetemben) marpedig ez ezert vagy azert lehetetlen. Nekunk idiotaknak konnyebb lenne ha nem kellene benneteket gyozkodni es szerintem nektek is sokkal jobb lennr ha valami a szakmatokkal egybevago kutatassal vagy a csaladotokkal toltenetek az idotoket! Ugyanigy soha nem ertettem meg azokat, akik almas forumokra jartak androidosok es folyamatosan huzgaltak le ezt meg azt miert ilyen rossz. Hat nem teljesen mindegy volt neki mikor Samsungot hasznalt? Fogadatlan prokatorokbol nem biztos, hogy mindenki ker. Ha meg nagy segitsegnyujtasert sikit valaki, en leszek az elso aki PM-et dobok neked, igerem!
2. Felhozol egy másik topikból régi sérelmeket. Olvasd vissza az utolsó 1-2 napot mióta hozzászóltam. Kitől kértem bizonyítást bármire is? Senkitől. Írtam olyat, hogy nem lehet márkanevet említeni? Nem írtam ilyet.
3. Az előbb kértem, hogy legyél olyan jó és nem személyeskedsz, erre ezt írod: "De itt egy valaki ir valamit, es azonnal jon 4-5 dogkeselyu (tobb masik topikkal egyetemben) marpedig ez ezert vagy azert lehetetlen."
Mire jó ez? Magadról állítassz ki bizonyítványt. Aki elmegy hozzád a bemutatóterembe azt is dögkeselyűnek nevezed ha nem ért egyet veled?
4. Mindenki azzal tölti az idejét amivel akarja. Ne téveszd össze ezt a nyilvános fórumot egy zárt körű fórummal. Ebben az a jó, hogy mindenki leírhatja a véleményét. Van súly és ellensúly. Ha ez nem tetszik, akkor nyiss te egy külön fórumot, hívd meg azokat akikkel egyetértessz és társalogj velük. Veled ellentétben én soha nem kértem senkitől, hogy ne ossza meg a véleményét a fórumon. Szakmai vitát ellenben szívesen olvasok, belefolyok, érdekel a téma. Észre kellene venned magad, mert amíg nem jelentél meg újra ezzel a nem ide való hangnemmel, talán volt valami építő is, ami itt kialakult.
UI: Veled ellentétben én ugyanezt a mondandómat, ugyanezekkel a szavakkal elmondanám neked bármikor szemtől szemben. Neked viszont szerintem van még mit tanulni az internetes etikettről.