Szerintem biztosan könnyebb lesz.asebestyen írta: ↑2025.12.31., szer. 12:26Ne temessük azért, hátha jövőre könnyebb lesz összeterelni a népeket.![]()
De én szeretnék elmenni a Bükkbe is. Indulhatnánk akár Egerből is
Szerintem biztosan könnyebb lesz.asebestyen írta: ↑2025.12.31., szer. 12:26Ne temessük azért, hátha jövőre könnyebb lesz összeterelni a népeket.![]()

Ne temessük azért, hátha jövőre könnyebb lesz összeterelni a népeket.

Tekerni kell, de az csak egy szelete a "szekér"-nek, és talán a legkönnyebb része az egésznek.Vinkler írta: ↑2025.12.31., szer. 11:06Tolja a fecskendőm a szekeret, inkább tekerjünk!asebestyen írta: ↑2025.12.31., szer. 10:56BÚÉK Topictársak!
Mindenkinek kívánok elsősorban jó egészséget 2026-ra, mert ennél nincs fontosabb! Sok sikert a célokhoz, a céltalanságokhoz, sok balesetmentes km-t és szintet mindenkinek.
Köszönöm a bizalmat a 2025-ös AVX-es edzettjeimnek!Bízom benne, hogy 2026-ban is tudjuk a szekeret egy irányba tolni, az jó felé és jó tempóban fog haladni. Tulajdonképpen egy AMST goupride már egy nem is olyan szűk HiFibzk ride.
![]()
![]()
.
hny.jpg![]()
![]()

Tolja a fecskendőm a szekeret, inkább tekerjünk!asebestyen írta: ↑2025.12.31., szer. 10:56BÚÉK Topictársak!
Mindenkinek kívánok elsősorban jó egészséget 2026-ra, mert ennél nincs fontosabb! Sok sikert a célokhoz, a céltalanságokhoz, sok balesetmentes km-t és szintet mindenkinek.
Köszönöm a bizalmat a 2025-ös AVX-es edzettjeimnek!Bízom benne, hogy 2026-ban is tudjuk a szekeret egy irányba tolni, az jó felé és jó tempóban fog haladni. Tulajdonképpen egy AMST goupride már egy nem is olyan szűk HiFibzk ride.
![]()
![]()
.
hny.jpg

Semmit, csak találtam. Változnak a trendek. De nekem is választ ad a sokak által feltett kérdésre, miért a pinarello gan (alsó széria, de top tube 500) és nem a reacto team (518)

A mai szép idő - bár reggel még -3 fok volt - már az én ingerküszöbömet
Határozottan

Nem is való Neked a görgő, pláne ha megennéd.

De utána milyen jó, nem?

Itt lehet a bringa elásva.asebestyen írta: ↑2025.12.26., pén. 12:22Ezt picit árnyaljuk azért.A görgőzés az fitness, nem kerékpársport.

Ezt picit árnyaljuk azért.

Minden edzés úgy van kiírva, hogy meg tudod csinálni, az teljesen biztos. Ha nem megy, akkor ott más a baj.AAttila írta: ↑2025.12.26., pén. 11:05Én most ott tartok, hogy várom az edzéseket, mert új dolgok/struktúrák vannak benne. Mindig érdekes volt számomra, hogy amikor ránézek az ábrára, akkor látom, hogy mennyire lesz nehéz és hogy megtudom-e majd csinálni. Természetesen előfordult már, hogy nem tudtam végig a kiírt wattokkal. Mindenesetre most jól érzem magam, élvezem a tekerést még görgőn is.![]()