Összeségében arra jutottam, hogy jó az irány. A random, de jellemzően kicsi szobákhoz jól passzoló rendszerekkel jelentek meg a kiállítók. Sokan előtte (a jónak vélt koncepció kitalálásával), sokan a helyszínen sok energiát fektettek az előadásba, ezt köszönöm szépen nekik! Nekem olyan 70:30 volt az arány a jobban sikerültek javára, pontosabban ahol valami megfogott, érdekelt. Azonban szomorúan tapasztaltam, hogy egyes kiállítók behordtak egy csomó drága eszközt a szobákba, összedugták őket látszólag minden koncepció nélkül, gondolták ebből baj nem lehet, jelentem, de lehet. A kevesebb néha több elv itt nagyon jól érvényesült.
Direkt nem emelnék ki senkit, akik tetszettek ott úgyis több időt töltöttem, jó néhány helyen még beszélgetni, kérdezni is volt értelme. Az előadásokat pedig kifejezetten élveztem, köszönet ezekért is!
A nagy tanulság persze megint az lett, hogy nagyon nem egyszerű, de nem is lehetetlen egymáshoz jól illeszkedő komponensekből kifejezetten kellemes hangú rendszereket építeni. Igazán szörnyű rendszerrel nem találkoztam, korábbi kiállításon előfordult sajnos. Itt inkább a trehányság fájt néha, minimális energia befektetéssel többet ki lehetett volna hozni, de bízom benne, hogy ők is fejlődni fognak.
A komoly szakértelemmel rendelkező helyekben pedig nem csalódtam most sem.

Az egyetlen komoly hátrány, hogy megint megindult az a bizonyos hifibogár, pedig... Na majd lecsillapodik.