Szia! Köszönöm a méltató szavakat.KopaszKutya írta: ↑Ma, 07:59Szépen megépített, igényes rendszer és még így jutubon is átjön a jó hang.![]()
Félek negatív dologról megnyilvánulni, mert manapság mindenki mindent azonnal zokon vesz, ezért ne vedd személyeskedésnek, mivel nem te indítottad el ezt a trendet, de aki kitalálta azt, hogy felteszek egy videót egy rendszerről, aminek az (is) lenne a célja, hogy (a jutub minőségét figyelembe véve) valamilyen szinten átjöjjön a rendszer tudása, hangja, nem tudom miért kell körbe-körbe körözni a szobába, hogy még véletlenül se a hangon legyen a hangsúly, hanem hogy hogyan néz ki az elektronika eleje vagy hátulja. Nem lenne jobb 1 percben körbe járni, utána leülni középre és elindítani a zenét? Tudom itt is van már fejlődés, van aki zene közben körbe járja a szobát, de ez alatt profi mikrofonnal veszi fel a hangot, nem telefonról.
Tényleg nem rosszból írtam, sajnos mára ez lett a divat, de még a jutub butítása mellett is néha elég szépen át tud jönni egy rendszer kvalitása, ha oda figyel az adó és vevő.![]()
Nem veszem magamra a kritikát.
Végülis az erősítő dizájn bemutatása volt a célom. Úgy gondolom, hogy nem mindennapi a kialakítása, kicsit eltér a megszokott formáktól, ami sokaknak érdekes lehet.
Szóval a hang bemutatása, másodlagos volt a teló nem alkalmas rá.