SoundMania írta: ↑2025.08.19., kedd 11:58
Talán a rendszertől is függ.... Pl heedakkal is ilyen. "meleg", még vz-után is. De igazából csak valóságosabb. Kevesebb színezés és torzítás. Más rendszerekben meg inkább a valóságérzete lesz sokkal jobban feltűnő, de az oka hasonló. Avantgarde szintű dobozokkal, nagyon jó színpadélményt csinál.
most újranéztem ezeket a cikkeket, végülis itt inkább csak arra céloznak,hogy nem hideg a hangkép. Mert valóban igaz, ezekhez képest egy kicsit a többi kábel rideg, gépiesebb, tolakodóbb.
egyéb tapasztalatom meg kevés van, hogy viselkednek más rendszerekben. Ritkán viszem el valahova, max, ha valaki kifejezetten kéri. Ez a nemrégi teszt csak azért volt, hogy leelenőrizzelek

De pl előtte egyik haverom kért meg, hogy nézzük már meg, mert vett egy Kondo erősítőt és kapott hozzá egy, az LPz-től is drágább, igen neves kábelt és kell e neki most akkor vennie LPz-t, vagy sem. Az első tatktusnál kiderült, hogy kell

Mondtam is neki, hogy ez volt a szerencséje,hogy aki eladta neki az erősítót, ezzel hallgatta. Ha LPz-vel halgatta volna,sose adja el

Egyszerűen kiherélt,steril,élettelen volt azzal a dróttal (persze, ez is csak viszonylagos. Míg nem kötöttük be az LPz-t, annyira nem volt vészes) és én se tudok jobbat mondani, hogy megjöttek a színek és az egyensúly a kondo madzagokkal, meg persze, a sokkal jobb muzikalitás. (mellesleg,megkergettük nirvanával is... recsegett a gitár, nem kicsit

)
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu