hogy SM se kapjon infarktust:
nyilván,ez a drót nem képes kiváltani pl egy FAL-hoz használt ezüstöt. Sőt, a hangFAL tudásának csak fő mozzanatai nyerhetők ki vele, az alapok. De ezek az alapok se annyira rossz dolgok. De való igaz, messze elmarad attól a produkciótól,amiért érdemes egy ilyen hangFALba beruházni. Viszont,ha valaki nem sajnálja a pénzt Kondo ezüstökre ellocsolni, akkor olyan élményben lesz része, amit nagyon kevés helyen tud beszerezni. Én még keveset láttam ahhoz,hogy tudjak mondani egy másik konfigot, ami azt tudja, amit egy ilyen kábelrendszerbe illesztett FAL, Kondoval meghajtva.
Megpendítenek egy húrt és olyan rezgések követik (a levegő is megrezeg), amit vélhetően nem is hallottak a stúdióban,hogy a lemezen maradt. Nem is hallhatták, mert inkább érezni lehet, mint hallani. (én ezt hibának éltem meg, valsz nem megfelelően megfeszített húr,de nem érteni gitárul). De hallgattam vele csembalót is (ha már az az etalon)... Borzalmasan hátborzongató rezgésekkel van tele a szoba. félelmetes jelenlétérzet. és, bár ami nekem van csembalómuzsika, elég középszerű, mint zene, a felvétel miatt egy bemutatón elég sok száj tátva maradna. Őszinte leszek, az enyém is tátva maradt. De ez a borzalmasan valóságos hangreprodukció, de inkább mondok rezgésreprodukciót, már-már félelmetesen hat az emberre. Megtörténik az, hogy összekeveredik a valóság a konzervvel (inkább fordítva, akonzerv a valósággal) és valami kimondhatatlan feszültséget szül, ami van amikor spanol és élvezettel éled át, de van, amikor feszéjez, depresszál (nem a megszokott hifis kategóriák és jellemzések

de létező jelenség. aki még emlékszik Carboncopyra, egyszer ezt részletezte nekem, hogy Kürthynél utál leülni zenét hallagtni, mert 5-10 perc után valami megmagyarázhatatlan szonrongás tör rá). Nos, ezért van nálam a B rendszer lebutítva, elég egy "kínzóeszköz" és nem akarunk mindig "szenvedni"

(bár,hozzáteszem, a B olyan mértékű kínzásra nem lenn képes, mint az A, akárhogy faragom )
a leírtak alapján bárki el tudja ezt képzelni? kizárt dolog, teljességgel lehetetlen. De, ha egyszer valaki meghallgatná és kivennénk a képletből az ezüsKondokat, sírva könyörögne, hogy tegyük vissza és soha többet nem lenne kérdése, a drága kábelekről

avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu