Melyik fenti?!chord_ írta: ↑2025.06.15., vas. 08:25Ez így van.Shimano írta: ↑2025.06.15., vas. 06:16
..
Mindenki tegye fel magának a fenti kérdéseket ha matat valamit a rendszerén egy idő után,mert rövid távon fura módon könnyen becsaphatjuk magunkat.
A "jobb" nem biztos hogy több zenével töltött időt is jelent,és nem is biztos hogy erre kellene folytonosan gyúrnunk, szerintem..
Darvas mondta volt nekem annó, amikor megkérdezte tőlem, a szobájában, hogy szerintem mikor szól jól a rendszer, én meg próbáltam a szokásos dolgokat válaszolni, szépen-választékosan, a hifis leíró nyelvezet krémjét bevetve, a hangszerhűséget külön kiemelve, - nem értett egyet, hanem azt mondta, hogy egyetlen fontos paraméterre kell gyúrnunk, nevezetesen, hogy minél több időt töltsünk a rendszert hallgatva zenehallgatással, úgy, hogy örömet okozzon, úgy, hogy tetsszen.
Kétszer voltam nála.
Először, naimitaként, akkor nagyon-nagyon tetszett a hang nála.
Utána, kb. másfél évre rá, ex-naimitaként, már a BBC örvénybe beleesve, akkor meg, konkrétan, hallgathatatlan volt. Mint egy Sokol rádió, komolyan.
Ő semmit sem változtatott. Én meg majdnem mindent, csak a szőnyeg maradt.
A tanulságokat levontam.
Amúgy, igaza volt.
És kb. azóta lett a fenti véleményem.
"A "jobb" nem biztos hogy több zenével töltött időt is jelent,és nem is biztos hogy erre kellene folytonosan gyúrnunk, szerintem.."
Vagy," egyetlen fontos paraméterre kell gyúrnunk, nevezetesen, hogy minél több időt töltsünk a rendszert hallgatva zenehallgatással, úgy, hogy örömet okozzon, úgy, hogy tetsszen."?????
Mert ezeket a féligazságokat lehet boncolgatni.... De szerintem csak a Zamatőrök élnek azokban a" mátrixokban" amikben azok igazak!