Gulka. írta: ↑2025.06.13., pén. 18:01
Shimano írta: ↑2025.06.13., pén. 12:17
Futómű,előfok,+ monoblokkok mögé kell valami olyan,amitől nem lesz egy loudneszes katyvasz a hangzás.
Pedig sajnos a Lapp ölflex kábeltől loudesszzz kattyvasszz lesz a hang. Nagyon nem ajánlom.
Akkor mit próbáljak?Van egy jó bevált felállásom,de most hirtelen felindulásból belecsaptam a lecsóba kábelfronton,és vettem egy pár furutech és egy aq hs drótot is,+ egy furutech digitet is,na meg egy aq összekötőt is csak hogy fokozzam a káoszt

,és azért is hogy ezeket is megismerjem,és mivel ezekkel kissé borult is a bili hangzásilag(és ezt nem negatív értelemben értem),így lehet kéne valami más hálózati drót is melléjük,de csak olyan jöhet szóba,ami méterre is kapható,mert én ugyan nem adok pénzt a túlárazott gyári kanócokért.
Érdekes ez a furutech hs,mert olyan energikus hogy csak na,de tényleg meglepően,kíváncsi vagyok az aq-ra is,azt ma hozta a futár.
Hálózati fronton valami sima hangot,ami kiegyenlített,tehát ilyen olyan kiemelésektől menteset érzek jónak ezekhez,van is ilyenem,de lehet kipróbálnék mást is ha az szembe jönne.Tegye a dolgát,és ne akarjon villantani,valami ilyen kéne,persze nem hajt a tatár,mert azért elég jó most is a hang.